Pukki toi :)

Mieheni kanssa olimme sopineet, ettemme osta toisillemme tänä vuonna mitään joululahjoja. Tarkoituksenamme on säästää seuraavaa etelänreissua varten. Kumpikaan ei sitten näköjään lupaustaan täysin pitänyt, sillä minä ostin hänelle valkoisen neuleen ja tämä taas oli lahja häneltä <3

13.jpg

 

Ihana siskoni muisti meitä Pentikin kauniilla paketilla <3

ffs.jpg

 

Appivanhemmat tuntevat makuni hyvin, sillä saimme heiltä mm. nämä kauniit, valkoiset pyyhkeet 😀

lk.jpg

 

Omat vanhempani antoivat lahjakortin Stockalle. Osa kiitos uudesta laukustani kuuluu siispä heille 😉 Ottaa edelleen niin päähän ne laukkuhuijaukset, joten eipä ollut vaikeaa miettiä mihin sijoittaa kun tämä kaunotar tuli eilen alemyynneillä vastaan. Nyt sain vihdoin sen konjakin värisen laukun, mitä olin pitkään himoinnut <3

dh.jpgftju.jpg

Mitäs pukki teille toi? Ylläri, pylläri en ole taaskaan ehtinyt käymään kenenkään blogeissa vierailemassa  ja kurkistelemassa:( Lisätunnit päivään olisikin ollut hyvä joululahja, harmi vaan ettei sellaisia ole olemassa 😉 Kiitos kuitenkin huippupukille, olimme olleet kilttejä näköjään ihan koko perhe <3

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

6 kommenttia “Pukki toi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *