DIY joulukalenteri

Moikka! Me ollaan kotona!!! Aivan tuhannesti kiitoksia kaikista ihanista ja lämpimistä onnentoivotuksistanne. Tuntui todella hyvältä niitä saada ja oli ihana lukea onnitteluita sairaalassa ääneen myös miehelleni. Kiitos, kun elätte mukana 😀 Elämä on sellaista euforiaa tällä hetkellä et huh huh 😀 Olemme niin onnellisia pienestä tulokkaasta. Hän on niin todella ihana, täydellinen!!! Ei vain ole sanoja tällä hetkellä kuvaamaan tätä onnen ja kiitollisuuden tunnetta. Minulta on muutamat pyydelleet jonkinlaista synnytyskertomusta, sillä olen oman henk. koht. Facebookkini puolella paljastanut, että kaikki ei sujunut ihan kuten olimme suunnitelleet. Palaan tähän lähipäivinä, kun olen saanut hieman hengähtää. Pakko myöntää, että on itsenikin mielestä mielenkiintoista lukea toisten äitien synnytyskertomuksia, etenkin raskausajan loppupuolella oli. Katsotaan minkälaisella otteella lähtisin tätä asiaa käsittelemään…

 

Nyt kuitenkin itse otsikointiin. Olin askarrellut lapsille joulukalenterit paperipussukoista ja erilaisista nauhoista. Ne olivat täällä valmiina ja vihdoin eilen illalla sain ne tuohon palkkiin ripustettua. Samalla päästiin jo Danin & Erinin kanssa avaamaan kerralla parikin pussia. Joulukuun ensimmäinenhän on ylitetty, mutta pitkän sairaalassaolon takia en ole vielä meille kuusta saanut, ehkä tänään 🙂 Eipä tässä ajan puolesta kiire ole, muuta kuin itselläni 😉

1.jpg3.jpg

Fiskarssin kuvioleikkurit on ihan huippujuttu!

2.jpg

7.jpg

Tällaisia otuksia namien kera meni pussukoihin odottamaan avaajaansa

 

5.jpg4.jpg6.jpg

Mitäs tykkäätte ideasta? Oli pakko laittaa nuo tuohon ylös ettei lapsoset käy ominpäin pussukoita repimässä 🙂

suvi1.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

12 kommenttia “DIY joulukalenteri

 1. Aivan ihana! Mulla on kalenterin värkit tuolla odottamassa ja jestas tänään pitäisi jo avata luukku nro 3! Mää oon niin huono äiti! 😀

 2. Moi!<br />
  Mistä olet hankkinut noi isot timangit? 🙂 Ihana idea, vois itsekkin toteuttaa sitten kun joskus saa pieniä murusia noita avaamaan !

  1. Ne on ostettu joskus Tiimarista, kannattaa käydä katsomassa, että vieläkö sais. <br />
   Kiva, että tykkäät ideasta 🙂

 3. Tosi kiva idea, oletpa jaksanut askarrella niistä tosi kauniita!<br />
  Oi, nauttikaa ihanasta vaaleanpunaisesta pumpuli-olotilasta &hearts; se on niin parasta! Vauvan tuoksu ja tuhina, sitä ei voita mikään &hearts; Ihania päiviä sinne teille!

 4. Tyttö sieltä sitten tuli &hearts; Onnea pienestä suuresta ihmeestä 🙂 nautiskelkaa vauvantuoksusta :)<br />
  Ihana joulukalenteri, tuo kivasti tunnelmaa 🙂

  1. Kiitos. Kyllä taas on elämä muuttunut, vaikka nyt jo on sellainen olo, että näinhän tämän pitikin mennä, näinhän tämä on aina ollutkin 🙂 Alessia on heti ottanut kyllä paikkansa perheessä, eikä enää pois annettais &hearts;

 5. I love it!!!!!!! Ihan mieletön idea! Todella kaunis ja vielä yllätyksiä täynä! 😉 kertakaikkiaan! 😀 Muutenki tykkään hirmusti sinun tyylistä asiaan jos toiseen! Sinun blogia oon &quot;ahminut&quot; täältä rapakon takaa ihan päivittäin jonkin aikaa!:D Go Girl! Sydämelliset onnittelut perheenlisäyksestä!

  1. Oi mikä ihana blogi sinulla!!! Piti oikein kurkata, että mistä rapakon takaa kirjoittelet :)<br />
   <br />
   Kiitos kovasti, aivan ihana kuulla! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *