LAUKKUHUIJARIT!!!!

VAROITUS!

En juuri ole käyttänyt Huutonettiä tai Tori.fi palvelua aiemmin, kunnes syksyn alussa rohkaistuin huutamaan kyseisiltä sivuilta itselleni ihanat laukut. (Kirjoitin asiasta postauksenkin joskus, kun mietin minkälaisen laukun syksyksi tarvitsen). Tein kaupat samoihin aikoihin tunnistautuneilta käyttäjiltä, kun kaksi ihanaa ja erilaista laukkua tuli vastaan (en osannut päättää, joten ostin molemmat). Sivustoillahan tapana on, että kun ostaja maksanut tuotteen niin myyjä lähettää sen (jos haku ei mahdollinen). Jotenkin kuvittelin, että tunnistautuneisiin käyttäjiin voisi “luottaa”. Valitettavasti kaikki heistäkään ei ole kunnollisia ihmisiä. Todella pistää vihaksi minkälainen tuuri meikäläisellä! Sen kerran kun jotain ikinä olen kyseisten sivujen kautta hankkinut, niin molemmat ovat huijareita! Ilmeisesti nämä huijarit ovat nopean rahan tarpeessa, kun eivät välitä kiinnijäämisestään. Vaikka minulla tuskin heidän oikeita nimiään on tiedossa, niin poliisi viimeistään on ne tilitietojen avulla saanut. Nyt rikosilmoituksen tehdessäni selvisi, että muiltakin ostajilta jäänyt saamatta niin ostokset, kuin rahat. Tietenkin asiasta viisastuneena ei enää tulisi mieleenikään huutaa mitään tuotetta eri kaupungista, vaan tästä lähin haen kaiken itse paikan päältä. Haluankin siis vain nyt teitä ihania lukijoitani varoittaa, että kannattaa olla tarkkana ja toivoin ettei teille käy kuten minulle.

image.jpg

Tämän ihanan DKNY:n laukun ostin Tampereelta, eipä tullut koskaan perille. Pitkään myyjä jaksoi keksiä kaikenmaailman selityksiä ja vastailla sähköpostitiedusteluihini siitä miksi laukkua ei kuulu. Paras selitys taisi olla se, että hän on suljetulla hoitojaksolla, eikä siksi voi tätä lähettää. Kerroin tekeväni asiasta pian rikosilmoituksen jos laukkua ei kuulu ja annoin vielä viimeisen mahdollisuuden myös rahojen palautukseen. Eipä kuulunut henkilöstä mitään. 

 

lataus.jpg

Tämän kauniin, konjakkisen Michael Korsin osto oli vieläkin huvittavampi tarina! Myyjä on blogini lukija!! Hän kuulemma ahkerasti blogissani vierailee ja kertoi olleensa minulla aikoinaan myös ripsiasiakkaana. Oikein tuntui mukavalta ja luotettavalta ihmiseltä sähköpostiviestien perusteella. Laittoi minulle erikseen onnitteluviestin jopa naimisiinmenoni johdosta, sillä oli asian blogistani bongannut! Kuinka röyhkeää toimintaa!!! Tämä nainen asustelee Akaalla ja kaikkien selitysten jälkeen myös häneltä jäi minulle lähettämättä niin laukku kuin rahat!

Jos sinä nimeltä mainitsematon henkilö luet nyt tätä blogistani, niin todella toivon, että voit vielä toimia oikein! Todella toivon myös, että HÄPEÄT!!!  

 

Facebookin puolella olen laittanut asiasta linkkiä jakoon, josko joku tuntisi tai edes muuten vaan saataisiin sanaa kiertämään. Huutonet & Tori.fi on kiva ja hyödyllinen sivusto kaupankäyntiin ja on todella harmillista että tämän kaltaiset huijarit pilaavat myös rehellisten kauppiaiden kaupat. Tarkouksenani olisi pian itsellänikin laittaa paljon tavaraa myyntiin, kun muuton yhteydessä on tullut hankittua jonkin verran uutta. Toivottavasti blogini avulla pystyn tavoittamaan asian tiimoilta mahdollisimman paljon ihmisiä ja muut välttyisivät tällaisilta ikäviltä kaupoilta!

 Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia?

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

25 kommenttia “LAUKKUHUIJARIT!!!!

 1. Onpas törkeää toimintaa!! Pari tuttavaani ovat tulleet huijatuiksi Tori.fi:stä ostaessaan. Pidän huuto.nettiä turvallisempana. Itselläni on huuto.netistä pelkästään hyviä kokemuksia. Olen ostannut tunnistautuneilta tehomyyjiltä jotka tekevät paljon kauppaa ja palaute osiossa positiivisia palautteita. Mutta meitä on moneen jonoon. <br />
  <br />
  Tsemppiä odotukseen!!

  1. Kiitos Taiga kommentistasi. Itse en uskalla luottaa enää mihinkään. Kiva tosin kuulla, että hyviäkin kokemuksia löytyy. Itselläni oli aivan super huono tuuri. Käyköön tästä lähin kauppaa ketkä uskaltavat, minä opin nyt kerrasta 🙁

 2. Itsellä ei ole kokemusta, mutta tuttavallani kyllä. Huusi melko kalliin ostoksen Huutonetistä myös tällaiselta tunnistautuneelta myyjältä. Tavaraa ei alkanut kuulua ja tuttavani alkoi selvitellä asiaa. Sähköpostissa myyjä oli kertonut yhtä älyttömiä selityksiä kuin mistä kerroit. Aluksi oli jopa kertonut tarkasti päivän ja kellonajan, ajan milloin oli myymänsä tavaran toimittanut postiin, mutta eipä sitä oikeasti ollut koskaan sinne vienyt, tuskin kyseistä tavaraa oli ollut edes olemassa (kuvia kylläkin runsaasti). Sitten myyjä oli antanut puhelinnumeronsa, joka kuuluikin ihan eri henkilölle. Tässä siis vedettiin ulkopuolinen henkilökin mukaan juttuun jne. Poliisi selvittelee asiaa ja ostaja odottelee mihin asia etenee. Rahat meni ja paha mieli jäi. Toivottavasti sinun laukkumyyjäsi jäävät kiinni huijauksistaan. Todella törkeä tyyppi tuo akaalainen ripsiasiakkaasi! Miten joku kehtaa!!! Tällainen huijaaminen on rikos ja siitä kuuluu rangaista. Kyseiset tyypit vaikeuttavat luotettavienkin ihmisten myyntimahdollisuuksia Huutonetissä ja Torilla, ei kukaan kohta uskalla ostaa mitään muuten kuin itse paikan päältä hakemalla ja käteismaksulla maksamalla (toivottavasti ei sentään väärennetyllä rahalla). <br />
  <br />
  Pahasta mielestäsi huolimatta hyvää viikonloppua!

  1. Mielenkiintoinen tarina tämäkin. On kyllä jotenkin niin uskomatonta, mutta kait tuollaisia ihmisiä vain on olemassa 🙁 Paha mieli jäi minullekin ja kaikki se vaiva mikä asioiden selvittelyyn on nyt mennyt. Ei tämä Akaalainen varmasti koskaan ole ripsiasiakkaanani ollut, mutta sillä oli hyvä kalastella luottamusta. Tamperelaisen osoite minulla on tiedossa, onkohan se oikea… (vai kenetköhän hänkin on mukaan vetänyt) monta kertaa olisi tehnyt mieli käydä oven takana.<br />
   <br />
   Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että lähtee pohja luotettaviltakin kaupoilta ja toivon, että tekijät saavat rangaistuksensa! Ei se riitä, että ylläpito poistaa käyttäjätunnukset, helppohan sitä on varmaan luoda heti uutta perään! <br />
   <br />
   Kiitos, samoin Sinulle 🙂

 3. Kiitos, kun varoitit! Toivotaan, että saat rahasi pian takaisin. Eiköhän poliisilla keinot ole huijareitten metsästykseen… Voi hyvin, tästäkin huolimatta! &hearts;

  1. Tuskin tulen saamaan, tai näin ainakin poliisi oli sitä mieltä, että tämä on ihan sellaista tehtailuhommaa, että voi olla kymmeniä, jopa satoja petoksia heillä jo valmiiksi rekisterillään. Koskaan eivät tule töitä tekemään ja huijaukset jatkuvat tuomioista huolimatta. Siksi peräänkuulutankin tai lähinnä ottaa päähän tämä suomen meininki siinä, että kaikkea saa kyllä tehdä ja mistään ei rangaista kunnolla.<br />
   <br />
   Kiitos &hearts;

 4. Onpa törkeää toimintaa. Surku sun puolesta. Itse en jaksanut tehdä alle parinkympin takia rikosilmoitusta, kun tiesin monen jo sellaisen tehneen eräistä helmikauppiaista. Heidän Huuto.net -tilinsä suljettiin oman kaupantekoni jälkeen heti. Tuo on ainoa kerta, kun tuotteet eivät ole tulleet ja maksu jäi saamatta takaisin.<br />
  <br />
  Toinen ikävä tapaus oli, kun kiireessä ostamaani laukkua hakiessani en kurkannut sen sisälle. Ei auttanut enää kysellä kaupan purkamisen perään, vaikka laukun sisus oli törkyinen, kuin kaakaota olisi sisälle kaadettu. Neiti näpsä toisessa päässä nimittäin lähti heti haukkumislinjalle ja aiheutti roppakaupalla pahaa mieltä. Kallis laukku. Kaikenlaisia sitä… 🙁 <br />
  <br />
  Toivottavasti saat omasi takaisin poliisin avulla. Yleensähän nämä nettikaupat toimivat hurjan hyvin, ja saa antaa positiivisen palautteen.

  1. Suvi ei tule ikinä saamaan omaansa takaisin. Nämä ovat huijareita, jotka tekevät tätä ns ammatikseen.<br />
   Heillä on luottotiedot menneet ja vaikka saavat syytteen, he eivät koskaan enää tule tienaamaan mitään että heiltä voisi mitään rahaa voitaisiin ottaa.<br />
   <br />
   Tarinassa oli opetus, liian usein liian hyvä ei olekaan totta.

  2. Todella inhottavaa! Vaikka kohdallasi ei ollut isoista summista kyse helmien suhteen, niin kyllä se harmittaa ja ottaa päähän jo ihan periaatteesta! <br />
   <br />
   Useampia satasia meni ja tuskin tulen mitään takaisin saamaan 🙁

 5. Hei, minulle kävi tässä muutama vuosi sitten hiukka samanlailla. Menetin 150€ moisissa kaupoissa ja asialla oli &quot;tehtailija&quot;. Aikanaan kun tuomion sai, oli meitä huijattuja/rahansa menettäneitä toista sataa. No, eihän tollasilta koskaan rahojansa saa vaikka kuinka olisi tuomittu korvauksiin, mistä ne maksaa. Mutta, mullapa kävi tuuri 🙂 joskus on jotakin hyvää joissakin asioissa. Kyseinen heppu kun joutui aikanaan lusimaan tuomiotaan, tuli minulle puhelu jossa tarkistettiin heppusen nimeä. Olipa pahus joutunut sellaseen paikkaan missä sattui olemaan &quot;tuttu&quot;, kuinka ollakaan maksoi velkansa minulle käteisellä vankilasta käsin. Ehkä sai tai sitten ei opetuksen, no häpekö vai mikä ajoi kuitenkin hänet anomaan toiseen paikkaan 🙂 sellaista se elämä on. Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Älkää koskaan ostako/maksako mitään mitä ette käteenne saa, sellaista on maailma tänäpäivänä.

  1. Olisi mielenkiintoista kuulla, että kuinka monia on huijattu näiden henkilöiden toimesta. Ainakin kolme selvisi minulle Huutonetistä, sillä siihen asti myyjä oli saanut positiivista palautetta. <br />
   <br />
   Hyvä, että sinun tarinassa joutui istumaan, tuntuu olevan harva joka rangaistuksia ylipäätään saa. Nämä nettihuijaukset ovat poliisin mukaan nimikkeiltään lieviä petoksia. Ehkäpä pitää olla jokin tietty määrä huijauksia takana, että joutuu mihinkään vastuuseen, en tiedä. Ja täytyy kyllä todeta, että oli pokkaa!!!<br />
   <br />
   Eipä tulisi enää mieleenikään maksaa kenellekään etukäteen, vaikka olisi minkälainen &quot;tunnistautunut tehomyyjä&quot;. Todella harmillista! Opin kyllä kerrasta, harmi kun ostin laukut samaan aikaan, niin menetys oli tuplat.

 6. Itse ostin kerran lahjakortin mitä koskaan ei tullut… Se tosin oli vain muutaman kympin arvoinen, mutta silti. Ensin oli lapset kipeinä…siksi lähetys kesti. Sitten oli itse kipeänä, sen jälkeen oli unohtanut…. Aloin epäilemään, mutta kuitenkin uskoin selitykset kunnes seuraavaksi oli pappa kuollut, mutta järjestelikin mummunsa hautajaisia. Silloin niskavillat löivät kipinää! Samaan aikaan sivuston ylläpitäjä ottikin yhteyttä jossa kertoi että samaa touhua oli ollut noin 15 henkilön kanssa ketä oli ostanut. <br />
  <br />
  Henkilö lupasi lähettää rahat minulle. Ensin tuli KIRJATTUNA KIRJEENÄ KAKSI EUROA =D Oli itse kirjaaminenkin jo maksanut enemmän. Olin jo tehnyt rikosilmoituksen näiden muiden kanssa. Muilla oli isompia summia. Lopulta sain tililleni palautuksena kyseisen summan sekä sain pitää tämän 2e ylimääräisenä.<br />
  <br />
  Minulla oli sentään onnellinen loppu että sain rahani takaisin….mutta toivon että sinä saat myös rahasi takaisin. Kiukuttaa että tuollaisia ku*****tä on olemassa ja pilaavat luotettavien myyjien/ostajien maineen…

  1. Erikoisinta on tuo, että miksi edes vastaavat ja keksivät kaiken maailman selityksiä, kun eivät ole alunperinkään lähettämässä tuotetta tai palauttamassa rahoja. Jos kerran ei välitä vaikka jää kiinni, niin miksi ylipäätään edes vaivautua vastaamaan kyselyihin siitä, että koskakohan se paketti oikein olisi ostajalle matkalla!!??<br />
   <br />
   Niin uskomatonta toimintaa ja kyllä on sinunkin tarinassasi oltu röyhkeitä!! 🙁 Onneksi sait rahasi takaisin, vaikkakin kyse pienestä summasta. Itseäni harmittaa kaikki ja tottakai useampien satojen eurojen menetys tuntuu kyllä lompakossa. Oliskin ollut kyse edes yhdestä laukusta, niin ei olisi tarvinnut menettää satasia pariin kertaan, kun olisin kyllä kerrasta oppinut 🙁 Kalliiksi tuli tämä opetus, joten toivottavasti voin olla varoittavana esimerkkinä teille muille. <br />
   <br />
   Ja kiva kun ihmiset jakaa tarinoitaan, niin huomaa sen, etten ole ainoa. Vaikka kyse oli kohdallani super huonosta tuurista, niin alkaa tuntumaan, että tätä tapahtuu paljonkin. Siksi varoitukset ovat paikoillaan, valitettavasti.

  2. Toivon todella että saat rahasi takaisin vaikka se toimenpide kestäisinkin. Harmittaa todellakin puolestasi… Tämäkin minua huijannut huijari käytti montaa eri nimimerkkiä, nimeä sekä sähköpostiosoistetta. Tuli vasta ilmi kun olin parin henkilön kanssa soitellut ketkä joutuivat saman huijarin huijattavaksi =(<br />
   <br />
   Se tuossa onkin ihmeellistä että jaksavat selitellä monen monta viestiä vaikka tarkoituskaan ei ole lähettää tuotetta! <br />
   <br />
   Kyllä ottaa tuollaiset huijarit päähän… ei taida omatuntoa ollenkaan omistaa tuollaiset =( <br />
   <br />
   &hearts;

 7. Ei huhhuh mitä touhua! Mä oon reilun vuoden aikana myynyt tosi paljon tavaraa FB-kirpun kautta ja kyllä sinnekin mahtuu jos jonkinlaista ihmehiipparia. Jotenkin sitä kai haluaa olettaa että muutkin ihmiset hoitaa asiat niinku on sovittu. Kyllä pistää vihaksi tommoset huijarit!!

  1. Todella pistää vihaksi! Ei ole röyhkeydellä rajaa. Tottakai sitä haluaa uskoa toisista ihmisistä hyvää ja haluaa luottaa, sellainenhan se ihmisluonto on. Kurjaa, että touhu on nykyään tällaista. Koko ajan pitäisi selkänsä taakse urkkia ja kyllä saa bloggaajakin miettiä, että mitä kaikkea voi edes itsestään ja perheestään kirjoitella, kun tuntuu kaiken maailman hiipparit välillä seuraavan ja sitten yrittävät käyttää hyväksi. Niin huvittava ja raivostuttava tuo Akaalainen tapauskin oli… muka ollut ripsiasiakkaanani! Toivottavasti tuntisi jonkin kolahduksen itsessään ja toivottavasti jäisi kiinni myös läheisilleen. Sääliksi käy!

 8. Hei! <br />
  <br />
  Todella inhottavaa käytöstä noilta myyjiltä, toivottavasti saat vielä rahasi takaisin!!<br />
  <br />
  Itse olen käyttänyt huutonettiä aktiivisesti jo vuosia eikä ikinä ole tullut ongelmia. Huudan tuotteita vain ja ainoastaan myyjiltä joiden palautteet ovat kunnossa, muutamakin negatiivinen palaute saa minut epäilemään ja huuto jää tekemättä.

 9. Voi miten kurja tuuri! Minäkin kerran huusin virheettömän merimiesnuken, jonka pää oli halki… Onnetonta!<br />
  <br />
  Kaikkea hyvää loppuodotukseesi!<br />
  <br />
  Ihana tuo kuusi aiemmassa postauksessasi!

 10. Tiedän tuon vihan tunteen, kun tajuaa, että taisi tulla huijatuksi! Itselläni huutiksessa onneksi kaupat päättyivät lopulta hyvin. Poliisi asia siitä kuitenkin saatiin aikaan. Myin lasten merkkihaalarin ja vastoin normaalia toimintaani postitin sen ennen kuin olin saanut rahat. Ostaja haki tuotteen kyllä postista, mutta maksua ei kuulunut, ei vastauksia s-posteihin ja puhelinnumerokin oli virheellinen. Tästäkin kokemuksesta eteenpäin asiasta viisastuneena.

  1. Ja tuollaiset tulee jopa uniin kun niin paljon ketuttaa!! :(<br />
   <br />
   Huono tuuri sinullakin! Kantapään kautta opittava näköjään myös täällä 😉

 11. mä huusin jotain mikä oli aivan liian hyvä ollakseen totta.<br />
  Myyjä itse ehdotti postiennakkoa, eli minä maksan postiennakon itse ja hän laittaa laukun postiin ja voin postissa päättää otanko vai enkö. Koska oli &quot; liian hyvä ollakseen totta&quot;, googlasin henkilön tietoja. Hänestäpä löytyi vaikka mitä. Siis kyseessä oli sangen tyhmä väärinkäyttäjä, koska mun kohdalla esiintyi omalla nimellään, samalla nimellä millä löytyi huijaustarinoita.<br />
  <br />
  Huutiksessa on kuitenkin valtaosa rehellisiä. Vinkki tulevaisuuteen : postiennakko. Ilmoitat omistajalle maksat postiennakon ja hän saa loput rahat, kun paketti tulee sinulle. Tällöin menetät vain postiennakon verran pahimmassa tapauksessa ja tästäkin voin tehdä rikosilmoituksen.

 12. Heippa!<br />
  Luulen joutuneeni itsekkin laukkuhuijauksen uhriksi! Olisin halunnut kysyä miten tämä juttu päättyi? Saatiinko huijareita kiinni ja saitko ikinä rahojasi takaisin? <br />
  Hienoa, että olet aiheesta kirjoittanut! Harmi vaan, että itse luin tämän liian myöhään…

  1. Kiinni saatiin ja tuomio toiselle on nyt annettu. Eli odotan vain että oikeuden kautta rahat ulosmitataan heiltä joskus korkojen kera. Todella kurja oli tapaus ja mitään en uskalla ostaa enää kuin käteisellä noudettaessa. Harmin paikka ja paljon vaivaa teetti tapaukset. Katsotaan, tulevatko he ikinä elämässään mitään tienaamaan, ja tulenko minä mitään saamaan, kun niitä huijauksia on pystyssä vaikka kuinka monta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *