Ruokailutila vihdoin esittelyssä

keitti9jpg.jpg

Sama valkoinen linja jatkuu <3

keitti8jpg.jpg

Koko kodin ainoa sisustustarra löytyy tästä ruokailupöydän jalasta. Muistatteko kuinka paljon sisustustarroja minulla oli entisessä asunnossani!? 😉

 

keitti5jpg.jpg

Octovalaisin <3 

 

keitti2.jpgkeitti4.jpg

Pappelinan Svea. Matto mikä pysyy paikoillaan, on helppo puhdistaa ja on väriltään oikeasti valkoinen. 

 

keitti12jpg.jpgkeitti7jpg.jpg

keitti10jpg.jpgkeitti1.jpg

keitti11jpg.jpg

Kurkistus verhon taakse. Tässä syy, miksi olen päätynyt Stockan silkkiverhoihin myös keittiössä. Harvemmin keittiön ruokapöydän yhteydessä käytetään sivuverhoja, mutta jotain piti keksiä kun halusin putket piiloon. Nyt jälkikäteen ajateltuna tykkään todella paljon juuri tästä ratkaisusta ja on ainakin erilainen kuin usein nähdyt valelaskosverhot, mitkä itsellänikin oli edellisessä kodissa. Sama linja jatkuu taas 🙂 Tarkkasilmäiset ehkä huomasivatkin, että verhot on tosiaan vedetty puoliksi. Kokonaisena ne olisivat olleet aivan yli-isot ja muhkeat tähän tilaan. Saman tein myös makkarin pukeutumisnurkkauksessa oleville verhoille. Kahdesta sivuverhosta tulikin näin ollen neljät! Muissa ikkunoissa silkit ihan omana itsenään ja juuri niin muhkeina, kuin kuuluukin. Makkari KLIK.

keitti3.jpg

Svea kätevä myös ruokapöydän alla. Rikkakihvelillä ja tiskirätillä lähtee kaikki sotkut! Suosittelen etenkin lapsiperheisiin 🙂

 

Kysytäänpäs nyt mielenkiinnosta, että miltä näyttää? Mikä fiilis teille välittyy?

suvi1.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

31 kommenttia “Ruokailutila vihdoin esittelyssä

 1. Heipsan! Kivasti nuo verhot rajaavat ruokailutilan omaksi kokonaisuudekseen. Hyvältä siis näyttää! Ihan hirveesti taas tsemppiä täältä entisiltä kotikulmilta! Toivotaan, että pääset synnyttämään pian. Voimahali! &hearts;

  1. Kiva kuulla! Samaa mieltä, että hyvin sopivat noiden pylväiden väliin ja putkien eteen :)<br />
   <br />
   Kiitos kovasti, samaa täällä kärsimättömästi toivotaan, me molemmat. Tämä vauva ilmoitellut itsestään jo niin pitkään ja antanut merkkejä tulostaan, et tottakai kaikki lisäpäivät alkaa nyt olla jo pettymyksellä täytettyjä 😉 Kertaalleen asennoitui jo siihen, että se synnytys nyt on käynnissä ja yhtäkkiä meneekin monta viikkoa, kun ei kuulu eikä näy. Olotila toki sen mukainen, vaikka viikot ei vielä olekaan täynnä. Eriniä jaksoin odottaa maltillisemmin, koska hän ei samalla mitalla jatkuvasti ilmoitellut tulostaan. Onneksi ei mennyt viimeksikään laskettuun aikaan, niin samaa toki toivon nyt toisen kohdalla 😉 Kyllä tämä touhu niin ihmeellistä on, kun ensin joutuu pelkäämään ettei tule liian aikaisin ja nyt sitten ei ymmärrä tulla ollenkaan! :D<br />
   <br />
   Haleja &hearts;

  2. Taitaa olla melkoinen jekkupoika/-tyttö tulossa, kun noin kovasti äitiään jekuttelee; 'Tuunpas! Hah! Enpäs tuukkaan!' &hearts;

 2. Nättiä on, hyvin jatkuu yhtenäisenä asunnon linja keittiössäkin. 🙂 Itseäni hieman huolestuttaisi semmoinen seikka että kun noita tuoleja liikuttelee niin miten tuon lattiamaalin kanssa käy? Jos sisustukselliselta kantilta mietitään niin tuo matto on hieman liian pieni tuohon ruokapöydän alle. Maton pitäis olla niin leveä, että kun tuolin vetää ruokapöydän alta niin se on vielä maton päällä. Mutta niinkus kuvastakin näkyy niin taitaa olla ovi tossa aika likellä, että ei se matto vois ihan jättisuuri ollakkaan. Toivottavasti maalipinta säilyy ehyenä 🙂

  1. Kiitän 🙂 Meitäkin huolestutti sama seikka, vaikka ei ole naarmun naarmua tullut vielä tähän mennessä. Varuiksi laitettiin kuitenkin pienet kumit vielä alle. Matto olisi ihana jos se voisi tässä olla niin leveä, mutta tämä oli ihan maximi koko näiden pylväiden väliin. Yhtään isompi ei olisi mahtunut ja hyvin on homma toiminut näinkin. Ajattelin myös, että miltähän mahtaa näyttää tämän kokoisella matolla, mutta ei onneksi näytä pahalta vaikka tuolit istuttaessa yli tulevatkin. Ehkä valkoinen lattiakin tekee sen, ettei asia häiritse ollenkaan. Matto kuitenkin oli saatava 😉

 3. Ihanan kotoinen mutta samalla ylellinen ja lämpöinen tunnelma. Valkoinen on vaan niin ihana väri &hearts; Kyllä kelpaisi tuollaisessa keittiössä nauttia ateria 🙂

  1. Kiva kuulla 🙂 Olen oikein mielissäni itsekin, kun koko kerros täydentää sisustuksellisesti toinen toistaan ja kaikki sekoitetut tyylit on mielestäni sovussa keskenään. Valkoinen on niin kaunista ja ai vitsi nyt mä pääsen laittaan tänne sitä joulua &hearts;<br />
   Illanistujaisia vaan suunnittelemaan 😉

 4. Yksi sana….kaunista! Tykkään kovasti tuosta valkoisesta ilmeestä. Ja tuo octo valaisin &hearts; octo on yksi pitkäaikainen haaveeni..todella kaunis valaisin :p Svea matot on myös kauniita!

  1. Kiitos! Yksinkertainen on kaunista &hearts;<br />
   <br />
   Minäkin toteutin Octohaaveeni kaksi kappalein ja toinen ei sopinutkaan ajattelemaani tilaan, joten minulla on tarkoitus se myydä 🙁 En tosin ole saanut vielä mitään aikaiseksi 😉

  2. Voi että. Täällä olis heti yksi oikein innokas octon ostaja 😛 Joten voisit kyllä myydä sen minulle!! 😀

 5. On kyllä niin kaunista! &hearts; Octo on aivan ihana ja tuo kivaa särmää valkoiseen ruokailutilaan. Ja hauska idea puolittaa verhot, sopivat tosi hyvin tuohon! 🙂

  1. Kiitos ihana Jenni! Onneksi en ottanut Octoa silloin valkoisena vaan mustana, juuri särmää minäkin sen ajattelen nyt tuovan 🙂 <br />
   <br />
   Hieman pelotti verhojen puolitus kun melkoisen hintavia ovat, mutta osoittautui loistavaksi ratkaisuksi. Muuten olisi jäänyt liian leveät verhot käyttämättä vaikka minulla niitä kuudet olikin 😉 Olin hamstarannut hyvissä ajoin etukäteen, onneksi 😉

 6. Minusta nuo sivuverhot ovat juuri oikea ratkaisu tuohon (vaikkei putkia olisikaan)! Kivasti tekee ruokapöydän alueesta oman tilansa eikä pelkkää keittiön jatketta!

  1. Olen ihmetellyt miten jotkut ovat pitäneet niitä kellertävinä. Ja joillakin ne kyllä on näyttäneetkin kellertäviltä, ainakin kuvissa. Meillä kuitenkin ovat hyvin valkoiset &hearts; Ihanat on ja voin suositella niin laadultaan, kuin ylellisyydeltään &hearts;

 7. Ai että on ihanan kaunista &hearts; Tykkään niiiiiiiin paljon &hearts;<br />
  Itse olen kanssa puolitellut vuosia sivuverhoja. Me kun asutaan rintamamiestalossa jossa on kamalan pienet ikkunat =)

  1. Kiitos Niina! Kyllä täällä kelpaa, vaikka alunperin keittiö ei ollutkaan suosikkini. Nyt se on jotenkin herännyt henkiin, pikkuhiljaa 😀 &hearts;

 8. Valkoinen on tosi kaunista… mutta yksin myös vähän tylsää ja kalseaa kun ei mitään väripilkkua näy missään. Tila selvästi kaipaisi jonkun pienen piristyksen ettei näyttäisi ihan mustavalkoiselta valokuvalta. Hienosti olet saanut kaiken mahtumaan noin pieneen keittiö/ruokailutilaan. Laita joskus kuvia missä näkyy myös se, että teillä asutaan ja eletään oikeesti, lapsiperheessähän ei voi olla koskaan noin siistiä. Kiva nähdä miten somistat jouluksi!

  1. Ymmärrän ettei kaikki pidä kokovalkoisesta, nämä on näitä makukysymyksiä 🙂 Yllättävän paljon meille kuitenkin tuli värejä sitten loppujen lopuksi ja olohuonehan on samaa tilaa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Kuvaan sen joskus kokonaisuudessaan ;)<br />
   <br />
   Pitää joskus laittaa niitä karmaisevia otoksia 😉 Minä kylläkin siivoan varmaan 5 kertaa päivässä, sillä aina ohi mennessäni vien ja tuon ja järjestelen. Olen jotenkin vain oppinut elämään niin, että koko ajan touhuan vähän kuin huomaamattani. Lapset saavat meillä vapaasti leikkiä, mutta leikkien jälkeen lelut korjataan. Niitä ei jätetä päiväksi lojumaan keskelle olohuoneen mattoa, jotta joku voi niihin kompastua, kun kohta taas on uudet leikit ja huusholli sekoitettu uudestaan. Olen ehkä hieman tiukka, mutta meillä myös lapset korjaavat lelunsa aina leikkien jälkeen omaan lelukoriin, missä kaikki saakin olla sitten hyrskyn myrskyn, kunhan ovat vain piilossa ja poissa tieltä. Toisin sanoen lapsetkin saattavat korjata lelunsa sen 5 kertaa päivän aikana… Kaikille tavaroille on muutenkin hyvä olla oma paikkansa, joten ei liikaa tule sekaista ja aina voi ottaa vaikka yllätysvieraat vastaan. Se missä itse olen huono on sitten taas se oikea SIIVOUS. Eli imuri käteen ja pölyjenpyyhinnät, lattioiden pesut yms. siinä olen laiska. Paikkojen järjestely pitkin päivää siispä sujuu ja meillä on &quot;siistiä&quot;, mutta ei välttämättä oikeasti siistiä ;)<br />
   <br />
   Kommenttisi on loistava esimerkki siitä, että olet jokseenkin erimieltä, mutta silti samaa mieltä ja kirjoittanut kaiken todella kauniisti ja tsemppaavasti &hearts; Kiitos!<br />
   <br />
   Mielenkiinnolla minäkin joulua suunnittelen ja kiva päästä sitä toteuttamaan 😉

 9. Aivan mielettömän näköistä !!! Siis Suvi niiiin kaunista ja kyllä tuo valkoinen on vaan niin kaunis väri!! FRESH!!<br />
  <br />
  &hearts;<br />
  &hearts;

  1. Kiitos 🙂 Kynttilälyhty on ostettu pari vuotta takaperin Säästökareilta, taisi olla muistaakseni Lyhtytalon tai Willa Veisteen mallistoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *