Täydellinen tapetti makkariin <3

a.jpg

Erin johdattelee meidät yläkertaan 🙂 Älkää pelästykö rappusten väriä, ne saavat uuden värin pintaansa myös 😉

b.jpgc.jpg

Vielä pääsee uudessa kodissa juoksentelemaan, kunnes huonekalut saadaan paikolleen. Tänään oltiin hetki lasten kanssa “työmaalla” ja eihän siitä mitään tullut! Koko ajan sai olla kieltämässä ja komentamassa mihin ei saa koskea, ja kuinka pitää varoa ja rauhoittua jne. Hoh hoh! Ei mitään asiaa tuonne enää pikku villipetojen kanssa… se vain käytännössä tarkoittaa sitä, ettei meikäläinenkään paljoa siellä voi olla. Onneksi on aikaansaava mies, mutta kun en malttaisi millään pysyä poissa!!! 😉

Meidän makkarin yhteen seinään löytyi nyt aivan ihana tapetti minkälaisesta olin haaveillut kotiini pitkään. Raitakuvion piti olla valkoista, hieman hohtavaa ja oikean kokoista (ei liian paksua, ei liian kapeaa). Aion laittaa tämän tapetin nimenomaan vaakasuoraan, eikä pystyyn kuten yleensä. Tässä se nyt on Cosy Whiten stabiilitapetti (3102268767) tuohon meidän makuuhuoneen takaseinään. Seinähän oli ennen röpeliäinen sininen ja nyt se on vain tasoitettu tapetointia varten. Eipä siis muuta kuin liisterit seinään ja menoks 🙂

d.jpge.jpgf.jpgg.jpg

Kaunis hohde! Eikös olekin aivan ihana!!!? <3 <3 <3 Kyllä tuon seinän valmistumista odotan ihan innolla 😀

 

h.jpg

Tässä vielä rakas parivaljakko sen hetken kun olivat paikoillaan. Eero Aarnion Pony lähti mukaani eilen Desing Marketista Kaapelitehtaalta. Muutaman Octovalaisimen Seppo Koholta roudasin siinä samalla 🙂 Uusia hankintoja on tehty paljon… Osan paljastan pian ja osan näytän vasta kun huonekalut paikoillaan 🙂

Tuon verran muuten näkyy tuo mosaiikkikuvio lattiasta! Ei paha.

 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

suvi1.jpg

 

18 kommenttia “Täydellinen tapetti makkariin <3

 1. Aivan mieletön tapetti, IHANA! Mä oon kanssa haaveillut tuollaisesta tapetista, mut ei ehkä ihan onnaa meillä. Mä tyydyn ihailemaan sun makkaria :)<br />
  <br />
  MUUTAMAN Octoa?? ..niiiiin haluisin sen kanssa, mutta huonekorkeus tulee vastaan, enkä usko että näyttäisi täällä hyvältä!!<br />
  <br />
  Mitä kaikkee oot ostanutkaaan!! En malta oottaa!!

  1. Vertailin paljon erilaisia raitoja. Aina ne olivat mielestäni joko liian ohuita tai liian paksuja. Menivät liikaa hopeanhohtoon tai liikaa beigeen päin. Sitten löytyi tämä!!! &hearts; Juurit tällaisen tiesin haluavani,. mutta pelkäsin, ettei sellaista tulisi vastaan.<br />
   <br />
   Muutaman Octon juu, nyt ne roikkuu jo katossa ja näyttää tosi kivoille &hearts; Kartellin Gé valaisimet tulee ensi viikolla ja se onkin jännää, että miten ne sopii samaan tilaan. Toinen puuta, skandinaavista, hyvin pelkistettyä muotoilua ja toinen kiiltavää, kirkasta muovia 😀 Hauskaa!!! 😉

 2. Tapetti on kaunis, lopputulosta odottaen! Meillä oli myös makkarin päätyseinässä vaakaan tapetoitu raitatapetti ja tykättiin kovasti. Oioi, sectolle on myös meidän uudessa kodissa varattu paikka. Ruokapöydän päälle haaveilen sectoja. Meillähän on ihan samat suunnitelmat uusien kotien suhteen, hauskaa, =D D:n huoneen suunnitelmat näytti myös oikein kivalta, ihan mun tyylisiä juttuja. 🙂

  1. Kiitos Elina! Hauska, että meillä on noin sama maku 🙂 Toivottavasti tarjoilen vielä paaaaljon kivaa ja kaunista katseltavaa myös jatkossa 😀

 3. Minusta näyttää niin ihanalta kun lattian muodot näkyvät! 🙂 Tosi tyylikäs koti tulee teille &hearts; En malta odottaa valmistumista!

  1. Näkyy tuo vanha kuvia alta mielestäni juuri sopivasti oikeassa valossa. Näyttää kivalta. Kiitos &hearts; <br />
   <br />
   Voi että kun olisi Erinillä tarhapaikka kolmeksi viikoksi niin pääsisin minäkin hommiin! En malta pysyä poissa… nettishoppailu käykin tällä hetkellä minun työstäni 😉

 4. Tuo tapetti on ihana!!! 🙂 Ja mä kyllä tykkään tuosta lattian kuviosta!! Kivan persoonallinen!! 🙂 Voi vaan kuvitella miten lapset on nauttinu tuolla, energian purkua!! ;D ♥

  1. Niin on ihana! Yksinkertaisen tyylikäs ja kuitenkin ajaton, olematta tylsä. Sinä olis mun arvio tulevasta seinästä ;)<br />
   <br />
   Oli pakko ottaa ihan videokuvaa niiden menosta ja meiningistä, että muistetaan sitten joskus 🙂 Näkevätpähän itsekin myöhemmin kuinka villi oli meininki jo tuossa vaiheessa. On meillä vanhemmilla välillä kestämistä, vaikka ihania ovatkin. &hearts; Desibeli mittari olisi ollut mielenkiintoinen juttu, kun talossa vielä oikein kaikuu ja nämä kaksi kiljuu minkä kerkee. Ei siinä kukaan voi heidän läsnäollessaan töitä tehdä… 😀

 5. Upealta näyttää! Ja mielestäni tuo parketin kuvion näkyminen antaa tosi mielenkiintoisen tunnelman. 🙂 Uskomatonta, miten uudet värit saavat kodin ihan erinäköiseksi! Mitäs aiotte rappusille tehdä?

  1. Jes! Kiitos 😀 Katsot varmaan kaikkea vielä niin eri silmällä, kun itse asut täysin vastaavassa 😉 Ilme muuttui kyllä kerta heitolla ja varsin pimeästä asunnosta tuli niin raikas ja valoisa! &hearts; Rappuset vedetään samalla valkoisella ja ledit tulossa askelmien alle 🙂

  1. Kiitos Jenni! Octot on muuten nyt sitten mustia, ei valkoisia (kuten olisi saattanut arvella). Peterinkin piti antaa päättää jotain tai nyt lähinnä mitä väriä valkoisen rinnalle tuodaan, kun hän ei niin täysvalkoiseen ole mieltynyt, kuin minä 😉

 6. Kaikki näyttää tosi kauniilta 🙂 Innolla seuraan teidän projektia 🙂 Lopputulos on varmasti upea!! Me ostettiin hetki sitten myöskin uusi oma koti, remontti alkaa nyt olla loppusuoralla. Puolitoista kk on nyt huhkittu remontin parissa, ja makkarista löytyy muuten hyvinkin samannäköistä raitatapettia, kuin pian teiltäkin 🙂 Saattaa jopa olla samakin tapetti. Meillä se vaan on pystyssä 🙂 Ja remontin keskellä on pyörinyt myös 3-vuotias &quot;menevä&quot; tyttölapsi. Tulin kans jossain vaiheessa siihen tulokseen, että helpompi pysyä poissa jaloista, vaikkei malttaiskaan 🙂 Tsemppiä teille!!!

  1. Kiitos Hanni!<br />
   <br />
   Kiva kun seuraat ja kiva kuulla, että on saman &quot;tyylilajin edustajia&quot; ruudun toisella puolella 😉 Tuo tapetti on ihana, saatiin se vihdoin tänään seinään. Lapsi nyt hoidossa ja johan alkoi tapahtua 😉 Huomenna uudestaan ,nyt painetaan pitkää päivää… ihanaa kun näkee muutoksen heti 😀

 7. Ihana ihana koti! Makuuhuoneen tapetti lienee sama mikä tulossa meillekin! Värisilmästä tilasin (muistaakseni soprano niminen) Tulee Italiasta ja rahteineen oli melko hintava… Kuulostaako tutulta vai oletko löytänyt tapettia jostain muualta?

  1. Kiiiitos erika!! Ei taida olla aivan sama, sillä tämä oli nimeltään Cosy White. Saattaahan tosin olla, että hyvin samanaisia ja samantyylisiä raitoja myös muilla valmistajilla ;)<br />
   Teillekin tulee varmasti ihana seinä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *