VALKOINEN LATTIA!!!! :D

Mosaiikkiparketti on historiaa!!! Katsokaapa tätä ihanuutta! Mikä mieletön kiilto! Meillä on nyt uudessa kodissa niin kauniiksi maalattu lattia <3 Olen enemmän kuin tyytyväinen, siitä tuli paljon parempi kuin osasin edes uneksia 🙂 Koko koti on nyt ihan erinäköinen!

lattia.jpglattia2.jpglattia1.jpg

lattia3.jpg

Mitä mieltä olette? 😀

suvi1.jpg

 

EDIT: Nyt sain tiedon, että maalaus tehty Betoluxilla.

53 kommenttia “VALKOINEN LATTIA!!!! :D

 1. Wau! Tosi ihana! Arvaa onko itellä nyt kauhee hinku tän lattian maalaamiseen, muttakun on vielä töherrettävää 😛 nääkyykö tosta kumminkin vielä se mosaiikkikuvio? Millä maalasitte?

  1. Kiitos! Ihana se on kyllä sunkin lattia &hearts; <br />
   <br />
   Ei näy tästä enää ollenkaan läpi. Nyt oli ammatti-ihminen työssään, joten en osaa antaa maaleista mitään vastausta…

  1. Tuli parempi kuin olisin osannut uskoa. Tasaisen kiiltävä valkoinen. Yhtään ei enää tietäis että on mosaiikit alla 🙂

 2. Tulipa kiiltävä! Parkettihan ei ole täysin tasainen koska on puuta/paljon saumoja, joten tasoitettiinko lattia jollakin vai näkyykö saumat? En ole ikinä nähnyt maalattua parkettia, valkolakatun kyllä, joka oli kaunis. Onkohan toi liukas sukan alla? Mielenkiintoista. Kuviomaalauskin voisi toimia jossakin huoneessa.

  1. Kuulemma hiottiin, maalattiin, sitten vielä uudelleen hiottiin ja maalattiin ja vielä viimeisen kerran maalattiin toistamiseen. Vielä ei voi mennä sukilla asteleen, mutta kerron kokemuksista kun pääsen tuohon tallustelemaan 😉

 3. Ihana 🙂 Ihan eri näköinen kuin entinen, josta en minäkään tykkäisi… Minäkin oon pitkään miettinyt yläkerran lautalattian maalaamista valkoiseksi, ja pian se tapahtuu, koska en tykkää tollasesta puun väristä. Maalaan vaikka ite! Meillä talon tyyliin sopii epätasaisempi pinta, joten maalaaminen on helppo homma 🙂 Ja huomasin että meillähän on tollanen Starkin tilikortti… 😀

  1. Moikka Heli! En voi muuta kuin suositella. Näyttää upealta ja jotenkin uskallan luottaa, että on laadukas myös käytössä :)<br />
   <br />
   Aina kandee olla kaikki maailman kortit ja kantisedut 😉

 4. Vau, onpa se upea! &hearts; Meillä on mosaiikkiparketti ja arvaa alkoiko houkuttaa sama homma?! 😀 Kaunis lattia ja tosiaan valaisee ja kirkastaa koko tilan. 🙂

  1. Todella tekee paljon lisää tilaa ja avaruutta valmiiksi pimeään taloon. Arkkitehtuuriltaan sen verran erikoinen tuo olohuone, kun ei tosiaan ole mitenkään liikaa noita ikkunoita, jotta valo pääsisi sisään.<br />
   <br />
   Ei muuta kuin go for it! 😀

 5. Upea! &hearts; Vitsit miten nopeasti remppaattekaan tota kotia, mä oon aina ajatellut, että rempoissa kestää. 🙂

 6. Tosi korkeakiilto! Ihanalta näyttää, valkoinen lattia tuo valoa koko tilaan. Jarrusukkia vaan lapsille ostamaan, ei kannata isoilla matoilla peittää koko lattiaa, lapset eivät kuitenkaan juoksuaan lopeta. <br />
  Yleensä kiiltävää laittiaa käytetään vanhoissa kerrostalokodeissa kun puretaan vanhat muovimatot ja löytyykin lautalattia. Nyt olet kiillon yhdistänyt moderniin omakotitaloon. Talo vaikuttaa funkis-tyyliseltä ja ajattelin, että sisustat sen skandinaaviseen suoralinjaiseen malliin. <br />
  <br />
  Mitenkä nyt käy valkoisten huonekalujen? Valkoinen lattia, valkoiset seinät ja valkoiset huonekalut? Onko mieli muuttunut yhtään värien suuntaan? Vai teetkö palkeista tummat hirsiparrut…Yllätät näemmä joka kerta ja mielenkiinto kasvaa.

  1. Samaa mieltä! Tuo paljon valoa ja avaruutta tilaan. Kyllä lapset tottuu ja oli mikä hyvänsä lattia, niin ei tuo turvallisuutensa puolesta varmaan sen kummoisempi ole.<br />
   <br />
   Edelleen olen laittamassa paljon valkoista, (ei ole mieli muuttunut) mutta saatan teidät jollain vielä yllättää 😉 Ehkä muutamia tekstiilejä pitää tuoda myös värien muodossa, jotta on sitten enemmän miehenkin mieleen tuo koti. Katsotaan katsotaan… 😀 Hyvä fiilis tästä kuiteskin &hearts;

  1. Niin kiiltää ja niin on komia lattia. Kyllä nyt kelpaa lähteä suunnittelemaan loppujakin kodista 😉 Kiitos J &hearts;

 7. Upea lopputulos!!! Onkin kiva sitten nähdä miltä näyttää valmis sisustus! Onnea täältäkin uuteen kotiin! 🙂

  1. Voi kun mullakin pyörii kaikki ajatukset vain tuon asunnon ympärillä, ei malttais yhtään odottaa 😉 Kiitos paljon onnentoivotuksista &hearts;

 8. Ei ikimaailmassa uskois, että alla jäi tuo mosaiikkiparketti!!! Wau! (Ja voi harmi, että meidän väärän värinen lattia sattuu olemaan laminaattia, muuten olisin jo maalikaupan oven rivassa roikkumassa…). Kiinnostaisi kuulla, minkä verran tuo tuli maksamaan ja minkä kokoiselle alalle? 🙂

  1. Hih! Uskon kyllä että houkuttaa 😀 Lattia oli tyyriimpi kuin laminaatti, mutta halvempi kuin parketti 😉 En osaa oikeastaan edes ihan tarkkaan sanoa neliö hintaa, mutta veikkaisin about 25-30€ neliö ja saattaa aika paljon riippua myös tekijästä kuuluuko tuohon summaan kaikki vai vain osa työstä. Pinta-alastakaan en osaa sanoa muuta kuin, että meillä on koko talossa 125 neliöö ja tuolla laitettiin keskikerros, sekä yläkerta. Alakertaan tulee laattaa ja pikkusen korkkivinyyliä.

  1. Olen niin samaa mieltä 🙂 Kyllä tuo mosaiikki on jo aikansa elänyt 😉 Kiitos, ihanaa kun seurailette ja olette mukana &hearts;

 9. Ei vitsi miten magee lattia!!! Ihan kuin ois maalattu ja lakattu betonilattia. Erittäin onnistunut lopputulos! Terveiset teidän koko perheelle!

  1. Kiitos Heli! Ihana kuulla, että näin moni tykkää ja vaikka ei tykkäiskään, niin minä tykkäisin silti 😉 Mutta tottakai vain vahvistuu olo siitä että tämä oli loistoratkaisu 🙂

 10. Ihanasti tila raikastui! Meillä on maalattu huvilan lautalattia samalla valkoisella maalilla. Hyvin on kestänyt ainakin toistaiseksi.

  1. Oi, kiva kuulla. Onkin mielenkiintoista päästä tuohon itse kohta tepastelemaan. Nyt antaa maalin kuivua rauhassa, ei oteta riskejä 🙂

 11. Noooo huhhuh mikä muutos!!! Ihan mieletön!!!!! Mä palkkaan sun miehes meille hommiin (pekonipalkalla 😉 !! Tapahtuu niin tiuhaan ettei pysy mukana! 😀 Ihan loistavaa!!! Saatte niin teidän unelmakodin, perfect!!! ♥ ♥

  1. Kiitos Jenni muru! &hearts; Ei ollut tosin tällä kertaa Peter asialla kun on niin paljon kaikkea muutakin tehtävää 😉 Vaikka toiminnan mies onkin 😉 Hahaha!!! Pikkusen saat taas antaa palautetta kotirintamalla tuosta, kun asiat vaan laittaa tapahtumaan, niin tapahtuu 😀 Ei muuta kuin miehelles maalit kouraan ja hop hop! 😀 Se niin nirhaa mut kun tuun käymään ja kettuilen sille taas &hearts; Ihania ootte &hearts; &hearts; pus pus!

 12. Kyllä kannatti! Ei hyvää parkettia kannata purkaa, joten loistoratkaisu tuo maalaus! Luulisin, että oli myös ekologisempi vaihtoehto?

  1. Niin no eihän maalit kai juuri koskaan ole mitenkään ekologisia, mutta tarkoitin verrattuna siihen, että vanha hyvä parketti, jossa hiomapintaa vielä jäljellä kaatikselle ja uus tilalle, tämä vanhan parketin maalaus kuormittanee kokonaisuudessaan vähemmän ympäristöä. Ja varmasti ainakin helppotöisempi ratkaisu?

  2. Kyllä varmasti kuin se vaihtoehto, että olisi pitänyt alkaa repimään kaikki pois ja alkaa laittamaan uutta päälle 🙂

 13. Hei hyvältä näyttää! 🙂 ihanaa kun viimein kunnon sisustusbloggausta. Muiatathan kuvata joka nurkan meille projektin edetessä :)<br />
  <br />
  Tuo on kyllä laadukkaasti maalattu, mutta kannattaa käydä huopatassukaupoilla.

  1. Sanopa muuta, tätä minä olen odottanut. Nyt ollaan asian ytimessä, mun omalla alueella 😉 <br />
   Yritän kyllä kuvailla ja postailla niin paljon kun ikinä ehdin. Postausaiheita olis vaikka kuinka ja paljon, mutta hieman tämä lapsiperhearki karsii tätä tietokoneella istumisaikaa 🙂

 14. Jopas kauniina kiiltää, kuvansa siitä näkee! Mulla on vanha kulahtanut kalanruotoparketti joka pitäisi välttämättä kunnostaa. Koska olen allergisoitunut voimakkaille tuoksuille lakkaus ei innosta, sen haju jää niin kauaksi aikaa vaikka kuinka tuulettelis. Kerrotko tuntumaa onko tässä voimakas tuoksu. Lisäksi kiinnostaa saako sitä myös puolihimmeänä/harmaana. Hoidetaanko sitä jatkossa kuten puulattiaa vai kivilattiaa? Ainakin kuvista tulee sellainen tunne että on todella varteenotettava vaihtoehto kunnostuksessa. Kyllä tapahtuu ja pienessä ajassa, johan tosta sais artikkelin johonkin lehteen. Onnea loppuprojektille.

  1. En huomaa minkäänlaista tuoksua, eli ihan parissa/kolmessa päivässä oli kyllä tuoksu hävinnyt, jos sellainen oli ollut. Uskon, että betoluxilta löytyy varmaan monenlaisia värejä. Jokin kiva harmaakaan ei kuulosta ollenkaan hullummalta ;)<br />
   <br />
   Kiitos paljon, koitetaan tsempata ja jaksaa 😀

 15. Oi kiitos, kullan arvoinen tieto! Olen kyllä melko varma että päädyn kyseiseen betoluxiin, varsinkin kun nyt tiedän ettei &quot;hajuhaittoja&quot; ole pitkään. Ainahan joku tuoksu hetken kestää mutta lakan haju jää kyllä pitkäksi aikaa. Katselin uusiakin suunnitelmiasi, eipä voi sanoa kuin voi pojat! Kyllä on pojan huone niin hieno että ihme on jossei tykkää, sitäpaitsi se menee pitkälle teini-ikään. Ihastuttavia valintoja.

  1. Pelkkä Betolux ja karhennus tuli itsessään jo hiomakoneella, joten mitään ei maalin sekaan laitettu muuta. Meinaatkos alkaa hommiin? 😉 Voin kyllä suositella &hearts;

 16. Hieman Kiinalaista remonttia. Parketin maalaus betoluxilla? Maalihan on tarkoitettu betonipinnoille. Jos nyt on mielestänne hyvännäköinen, niin katsotaan muutaman vuoden kuluttua. Puu katsos elää. Luulen että maalit alkaa kukkimaan. Ei tule kestämään aikaa tyylillisesti eikä teknisesti. niin lyhytnäköistä toimintaa. &quot;Uusi valkoinen lattia näyttää kyllä ihan muovimatolta verrattuna alkuperäiseen arvokkaaseen viimeistelyyn. Eikö?

 17. Jestas, aito parketti menty maalaamaan ???. Tässä nähdään että ei osata enää yhtään arvostaa aitoja luonnon &quot;tuotteita&quot; vaan kaikki muovista ja kulutustavaraa. Edellinen kirjoittaja myös aivan oikeassa. Olisi kiva tietää miten paljon lattia rakoilee..

 18. Betolux on tarkoitettu puu- sekä betonipinnoille.

  Maku on katsojan silmässä, tässä kohteessa selvästi omistaja on tyytyväinen jolloin homma on mennyt täydellisesti.

  Pidän valkoisessa lattiassa siitä että se pakottaa minut siivoamaan. Pöly näkyy tosi herkästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *