Laukkupähkäilyä… taas kerran ;)

Kun kerran vihdoin tuli hankittua uudet kengät, niin nyt on aika myös uuden laukun. En tiedä muistatteko, mutta jo keväällä pähkäilin laukkuongelmaani. Koko homma ratkesi siten, että Fijin reissun jälkeen ostin Damin kentältä DKNY laukun ja väri ei ollutkaan musta mitä olin hakenut. Ostos on ollut ihana ja palvellut minua enemmän kuin hyvin etenkin nyt kesäaikaan. Koska syksy on kuitenkin tulossa ja uudet saapikkaat hankittu mustana, niin nyt olisi viimeistään aika panostaa myös siihen mustaan laukkuun, kuten jo keväällä postauksessanikin aprikoin (kerrankin maltoin odottaa syksyyn). Hieman olen jo kerännyt rahaa sukanvarteen ja ajattelinkin ostaa itselleni läksiäislahjaksi uuden Michael Korsin tai Tory Burchin tai jonkun ihanan 🙂 Nyt on tullut kauppoihin niin kivoja, uusia malleja!!! Pelkään, että ne viedään käsistä. Tai oikeastaan pelkoni on jopa aiheellinen, sillä viime perjantaina mm. Stockalla käydessäni laitoin MK:n kyseisen niitein koristellun Selma Saffiano laukun varaukseen. Tein siis jo päätöksen!! Myyjä kuitenkin soitti tänään perään, ettei niitä ole enää saatavilla. Mustia oli aiemmin muutama ja ne menivät kaupaksi heti, valkoisia oli jäljellä kaksi. USAsta tilaaminen ei ajatuksen tasolla houkuttele ja kaikenmaailman tullimaksuista olen aivan pihalla. Pitääpä vielä siis miettiä, että kuinkahan tuohon laukkuun käsiksi pääsisin, jos se nyt sitten olisi valintani, kun uusiksi meni koko paletti päätöksenteon suhteen.

michael-by-michael-kors-black-large-selm

Toinen MK:n laukku mitä mietin on tämä Jet Set mallinen. Ehkäpä ulkomuoto on vain liian tavanomainen ja hihnatkin liian pitkät ehkä… no en tiedä. Mutta ei se tuo minulle sitä ahaa elämystä, kuten tuo niiteillä koristeltu.

images%20%281%29.jpg

Kuvat lainattu Googlesta

Olisin valmis hankkimaan laukkuni vaikka Huutonetistä jos sellainen sattuisi löytymään. Tuntuu kuitenkin olevan aika pitkälle Hamiltonit mitä siellä on MK:lta myynnissä. Hamiltonitkin ovat kauniita, mutta niitä tuntuu olevan katukuvassa paljon! En tiedä olenko kyllästynyt, vai mikä rassaa. Kylläpä on naisen mieli ja elämä hormoonihöyryissä välillä vaikeaa…

fg.jpg

Kuva lainattu Googlesta

Merkkilaukkuja googlettelamalla olen huomannut, että niissä arvo pysyy ja ihan mukavasti saa rahaa takaisin päin jos joskus päättäisi myydä. Vaikkakaan myynti ei toki ole ensimmäisenä mielessä, mutta ihan vain miehelleni hommaa näin perustelen 😉  Molemmilla meillä muutenkin omat harrastukset… shoppailu taitaa olla se minun 😀 Olen muutenkin hyvä perustelemaan itselleni miksi tarvitsen mitäkin, kuinka olen omalla työlläni ansainnut himoitsemiani asioita ja missä kaikessa olenkaan jo säästänyt. Eipä se kait väärin ole, vaikka toisinaan huomaan, että niin sanotusti säästöt on käytetty moneen kertaan 🙂 Juuri yhden ihanan asiakkaani kanssa nauroimme kun hän kertoi tarinaa kuinka oli ystävänsä kanssa yksillä terassilla nautiskelemassa. Lonkero maksoi 5€. Juomisen jälkeen hän löysi laukustaan vielä 5€ setelin, mistä ei ollutkaan tietoinen. Kaveri haki siispä vielä toisen lonkeron, kun tavallaan ”ilmaiseksi” sai. Eihän sitä toista vitosta ollut olemassa, joten tuntui kuin olisi saanut kaksi yhden hinnalla. Heidän seurassaan ollut mies ei ymmärtänyt naisten logiikkaa ollenkaan, että kuinka he saavat 10€ ostoksista päässään 5€. Tajusitteko? Olen huono selittäjä, mutta minä olin ainakin ihana mukana, että joo joo, ihan mahtava ”säästö”. Juurihan teille itsekin viimepostauksessani taisin kertoi, että kun kerran en raskausaikana ole ostanut itselleni vaatteita, niin olen ansainnut nyt uuden laukun. Ja tulipa juuri tekstiä kirjoittaessa mieleeni, että kun motarilla vetelin yhtenä päivänä ihan huomaamattani taas jotain 140 lasissa, niin mietin, että hups. No olipa hyvä, että säästin taas kerran sakkojen hinnan 😀 Mitä tarinoita ja selityksiä teillä on???

 

Viimeaikoina olen joutunut shoppaamaan lähinnä netissä,sillä kaupoissa pyöriminen on käynyt liian raskaaksi kasvavan masun ja vilkkaan lapsen kanssa. Toki itse kaupungilla käyminen on jo puoli ruokaa, mutta nyt on tyydyttävä tietokoneella istumiseen. Googlettelemalla katselin, että kylläpä olikin muuten Valentinolla hyvin samantyylinen tuo The Rockstud leather trapeze bag kun MK:n Selma Saffiano. Toki hieman eri muotokieli, mutta anyway. Vertailun vuoksi pistin ne allekkain. Pakko jopa todeta että Kors on mielestäni kivempi <3

P00072618-ROCKSTUD-LARGE-LEATHER-TRAPEZEmichael-by-michael-kors-black-large-selm

Kuvat Googlesta

Olisihan se ihana jos olisi mitä tuhlata, mutta kyllä tuon Valentinon hintatason laukut saa minun kohdallani jäädä kauppaan. Michael Korsin merkkiä pidetään jotenkin bloggareiden suosimana ja voi siinä toki jotakin perääkin olla. Itse ainakin huomaan ihastuvani monissa muotiblogeissa näkyviin juttuihin. Mainoksen voima on valtava ja mitä enemmän toistoja, niin kyllä minutkin saa orjallisesti samaan kuumeeseen tartutettua 😉 En usko olevani ainoa pöljä joka mukana kulkee, kait teitä on muitakin? Onko tuon hintatason laukuissa (MK, DKNY) muuten jotakin muuta merkkiä/mallia mitä en vielä ole bongannut tai minkä mainontaa havainnut/ jostain syystä hullaantunut? 😀

 

Tässäpä taas oikein ”syvällistä” tajunnanvirtaa, kiitos ja hei!

Suvi

17 kommenttia “Laukkupähkäilyä… taas kerran ;)

 1. On kuule tismalleen samat pohdinnat menossa täälläkin! Tosin, mä olen tätä dilemmaa koittanut rstksista aikalailla vuoden verran, enkä vieläkään ole mitään ratkaisua löytänyt 🙂 Laukun pitäis olla riittävän iso,että sinne mahtuis kaikki koulukamat, mutta sen pitäis olla myös kaunis! Ja k e s t ä v ä! Vaikeeta tää naisen elämä.

  1. Dilemma jatkuu täälläkin. Juuri Cottoniin soitin kun yritin metsästää sieltäkin tuota niitti Selma Saffianoa, mutta ei… 🙁 Joku ratkaisu täytyy löytää pian tai jään minäkin kokonaan ilman syyslaukkua 🙁

 2. Toiston voima on mahtava kyllä. Mä en ole koskaan ymmärtänyt, mitä hienoo niin arkisessa kuosissa on kuin mitä LV:n laukuissa. Blogimaailmassa laukkuja kuitenkin on tasaiseen tahtiin nähnyt, joten niinpä on silmä tottunut niihin enkä panisi pahakseni jos sellaisen saisin. 🙂

  1. LV:t eivät kuulu myöskään omiin suosikkeihini. Jos sen hintaisen laukun saisin, niin merkkinä ostaisin ehkäpä mieluummin jonkin muun… 😉

 3. Pakko oli tulla nopeasti hehkuttamaan, että tuo MK:n Jet Set on ihana. Itseltä se löytyy yllätys yllätys konjakissa ja on tosi hyvin toiminut varsinkin, jos pitää saada hiukan enemmän tavaraa mahtumaan laukkuun. On lisäksi tosi kauniisti käsiteltyä nahkaa, joten senkin vuoksi ihana hankinta. 🙂 Niitähän on muuten eri kokoisina saatavilla, itselläni on se isompi, että mahtuu kansiot ja kaikki tarpeellinen koulupäivinä. 😉 <br />
  <br />
  Ihania kyllä nuo kaikki vaihtoehdot, aika vaikea valinta! 😀

  1. Okei, no mutta hyvä kuulla positiivista palautetta kyseisestä mallista 🙂 Löytyykö sun Jet Setistä vetoketju? Joissakin malleissa on ja joissakin ei.. Sekin on mielestäni aika oleellinen kun on kaikenmaailman taskuvarkaita liikkeellä :/<br />
   <br />
   Kyllä on vaikeaa valita, mutta loppupeleissä jos tuota niittiversioo en suomesta löydä, niin tyydyn kyllä johonkin muuhun 😉

  2. Mulla ei ole vetoketjua tuossa MK:ssa, vaan sellainen kiinnitysketju. Pohdin samaa juttua kyllä, mutta itse tarvitsin nimenomaan laukun, jonne mahtuu kansiot ym. joten vetskaria en olisi kuitenkaan saanut luultavasti kiinni. 🙂

 4. Niin on tosi monilla nykyään MK laukkua, nuorilla naisilla..lähes teineilläkin kun blogeja kattoo. Ehkä kun esim ulkomailta ja ebeystä saa suhkot edulliseen hintaa niitä (en meinaa feikkejä):) Varmaan he ottaisi LV.n laukkuja jos olisi sama hinta ku mk.lla :DD

  1. Niimpä, mikä ettei. Ihmettelen kyllä, että mistä kaikki teinit nykypäivänä rahansa saa? Itselläni vasta alkanut olla rahaa kun olen mennyt työelämään. Ei minua ole kotoa avustettu kuin lukion oppikirjoissa 🙂 Taitaa olla erilainen meininki nykyään. Mielenkiintoista sitten kun meidän lapsoset tulee teini-ikään 😉

 5. Minä en taas ymmärrä jatkuvaa ostamista, milloin astioita, koruja, laukkuja, saappaita, lamppuja, huonekaluja ja hetken päästä koko rumba alusta. Jotenkin tulee koko touhusta mieleen Kiinteistö Kaisa…<br />
  Eikö voi ostaa jotakin ajatonta, kulutusta ja aikaa kestävää. Minulle jatkuva kuluttaminen on vastenmielinen ajatus.

  1. Juuri merkkituotteisiin panostamalla yritän välttää sitä, että aina olisi ostettava heti perään uutta. Miten se sanontakin menee, että köyhän ei kannata ostaa halpaa 😉 Tosiasia vain on, että ihmiset ovat erilaisia. <br />
   <br />
   Nyt yritän suunnitella kotianikin siten, että en olisi ostamassa uusia mattoja, kalusteita ja valaisimia joka vuosi. Yritän ehdottomasti suosia ajattomuutta ja siksi osasyynä tulevan kodin väritykseenkin on varmaan tuo valkoinen. Ajaton, tyylikäs, neutraali, kaunis, puhdas, luonnollinen, siinä adjektiiveja jotka tulevat ensimmäisen' mieleeni siitä mitä haen. Katsotaan kuinka käy ja kuinka nopeasti kyllästyttää, vai kyllästyttääkö 😉

 6. Hei! Ehdin vasta nyt lukea laukkublogisi. Harmi ettet saanut edes Stockalta haluaamasi Selmaa. Itse ostin viimeks Lontoossa käydessäni MK-shopista Regent streetilta mustan BLAKEN, emmin sen ja MIRANDAN (jossa oli kalliimmassa versiossa rengastuksia sivuissa) välillä mutta päädyin BLAKEen kun siinä oli kunnon vetoketju. Täällä kun alkaa tulla vettä ja räntää niin säilyy ainakin paperit kuivina. Olen ollut tonnin kauppaani ihan tyytyväinen, tosin ainahan sitä mieli tekee jotain kivaa kun näkee. Hamilton taitaa alkaa vähän jokanaisen laukku, eihän se JetSetkään ihan sitä Selmaa korvaisi. Ei sun tutuista kukaan satu liikkuun rajojen ulkopuolella jos saisit vaikka sitä kautta. Itse et taida ihan näinä aikoina ehtiä matkaan!?

  1. Heippa, ihanaa kun kommetoit nyt 🙂 Kyllä harmitti kovastikin, mutta sopuratkaisu nyt löytyi. Olen siihen ihan tyytyväinen, esittelen uudet ostokseni pian. Ostin yhden laukun sijasta sitten kaksi ;)<br />
   <br />
   Ihanaa, että olet löytänyt unelmalaukkusi!! &hearts; &hearts; &hearts; Kyllä ne vaan on tärkeitä juttuja naisille, kengät ja laukut :)<br />
   <br />
   Nyt ei mitään mahdollisuutta päästä mihinkään reissuun kun täällä tekeillä vaikka mitä ;)<br />
   <br />
   Ihanaa syksyä!!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *