Tytön teemasynttärisuunnittelua

Erin täyttää vajaan parin viikon päästä 2 vuotta ja taas on teemajuhlasuunnittelu mielessä. Aluksi ajattelin teemaksi sateenkaarisynttäreitä, mutta loppupeleissä idea tuntui kuitenkin tylsältä. Värejä tosin on tulossa paljon, etenkin pinkkiä, keltaista, oranssia ja limenvihreää. Mietin, että mikä muu teema näitä värejä käyttämällä voisi olla juhlien idea. Päädyin nyt sitten suunnittelemaan satumetsän synttärit. Satumetsästä tulee mieleeni kirkkaat värit, puut, kukat, perhoset, sekä muut värikkäät eläimet. Tiedän miten koristelen ja mitä kaikkea yritän ehtiä askartelemaan. Hieman päänvaivaa tuottaa lähinnä nuo tarjoilut. Toki monet makeat jälkkärit on usein värikkäitä, mutta entäpä suolaiset. Lähdin hieman netistä googlettamaan inspiraatiota leivonnaisiin. Handimanian hauskoilta sivuilta löytyi paljon mahtavia ideoita ja tässä mielestäni kuvia parhaimmista keksinnöistä juhliin ja muualle.

sateenkaarimuffinit.jpg

kakku.jpg

koirat.jpg

k%C3%A4%C3%A4rme.jpg

mansikkapuu.jpg

piirakkaidea.jpg

madot.jpg

p%C3%B6ll%C3%B6.jpgpuun%20rakennus.jpg

vesimelooni%20ideat.jpg

kimppu.jpg

kukka.jpg

k%C3%A4%C3%A4retorttu.jpg

leiv%C3%A4t.jpg

lumiukot.jpg

makaroni.jpg

Kuvat Handimania

Jotain kuvien mukaista ideaa voisin lähteä toteuttamaan. Ehkäpä tuollainen omenan & porkkanan varaan rakennettu puu olisi ainakin kiva pöytään. Tuo ananaksesta rakennettu pöllökin olisi hauska ja ainahan sitä voi samalla tyylillä kehitellä myös jonkin oman idean jos vain aikaa on. Onko muuten kukaan koskaan kokeillut noita pilleistä tehtyjä matoja? Mitähän sinne kaadetaan ja kuinka neste hyytyy? 

Mikä muuten oli Sinun suosikkisi ja löytyisikö Sinulta minulle & meille kaikille hyviä linkkejä muihin tarjoiluideoihin?

Suvi

9 kommenttia “Tytön teemasynttärisuunnittelua

 1. Kivoja ideoita! Toi kukkakimppu on hauska! Ja tuota sateenkaarikakkua pitää kyllä joskus kokeilla!<br />
  <br />
  Laitapa Pinterestiin hakusanaksi &quot;woodland party&quot; tai &quot;magical forest party&quot; niin löytyy kuvia. 🙂

  1. Monet oli hauskoja ja tuo paprikan sisään tehty munakaskukkanenkin on niin helppo ja yksinkertainen. Ihan melkein laittaa miettimään, että miks en itse ole aiemmin keksinyt :)<br />
   <br />
   Hei kiitos tuosta Pinterest ideasta. Katsastan sen välittömästi 🙂 Ihan parasta, kun saa muilta uusia vinkkejä &hearts;

  1. Niimpä! 🙂 Mietin jo, kun tuo meidän neiti on todella huono syömään, että auttaisko jos joskus lautasella olisikin perus ruokaan laitettuna vaikka rusinoista silmät ja suu 😉

 2. Hauskoja ideoita =D Noita viimeisiä spaghetti/nakki juttuja olen omille lapsille joskus tehnyt…<br />
  <br />
  Voisko noihin pillimatoihin käyttää esim. juustokakkujen päällä usein olevaa &quot;liivatemehua&quot;…näyttivät kyllä niin erehdyttävästi oikeilta madoilta että ihan ällöttää ;D<br />
  <br />
  Tänään tullessa Unelmien Talo ja Koti-lehdessä oli seeprakakun ohje =)

  1. Niin on! Pitää kans lapsille tuota spagetti/nakki homma kokeilla, vaikka se on sellainen ruoka, mikä tekee kauppansa nytkin :)<br />
   <br />
   Sellaista liivatemehua sen varmaan olla pitää. Olis kiva jos noista madoista sais sellaisen herkullisemman/syötävän version esim. suklaatakin käyttämällä. Siis toki sitä liivatetemehuakin syödä voi, mut jotenkin aika ällöttävältä vaikuttaa yksinään. Tai sitten vain se mielikuva johtuu juurikin noista madoista ;)<br />
   <br />
   Hei kiitos tuosta lehtivinkistä. Taidan käydä ostamassa ja jos en ihan väärin muista niin oliskohan sen <a rel="external nofollow" href="http://homewhitehome.blogspot.fi&quot; target="_blank">http://homewhitehome.blogspot.fi</a&gt; Jeminan ihana koti ollut tuossa lehdessä? 🙂

  2. Etsin tuota seeprakakun ohjetta netistä ettei sen takia lehteä tarvitse ostamaan lähteä kun mielestäni mitä uudelleen vilkaisin pikapikaa ei tuota kotia siinä ollut. Voin olla kyllä väärässä…on vähän hämärää täällä sohvannurkassa ;D<br />
   <br />
   Mutta siis <a rel="external nofollow" href="http://piparinmuruja.blogspot.fi/2013/05/seeprakakku.html&quot; target="_blank">http://piparinmuruja.blogspot.fi/2013/05/seeprakakku.html</a&gt; löysin suurinpiirtein samaa ohjetta kuin kinuskikissa oli tehnyt siihen lehteen. KK oli vain laittanut vielä kuorrutukseen valkosuklaalla ns. seepraraitoja. <br />
   <br />
   Juu nuo madot on aika inhan näköisiä…*puistatus*…josko toisen pään madoista kastelisi suklaaseen? Vois kyllä silti jäädä itseltä syömättä…tuollaset madot…yöks…vaikka meidän liskolle syötän jauhomatoja ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *