Hurraa matkaan!

Otsikon lause on suoraan lastenpiirretystä Jake ja mikä mikä maa. Erin aina tätä fraasia hokee ja etenkin nyt kun olen selittänyt hänelle, että tänään lähdetään lentokoneella etelään. Ihan ei tyttö vielä tiedä, että mitä etelä tarkoittaa. Tosin lentokoneet ovatkin sen sijaan lelujen muodossa tuttuja. Itseäni oikein hirvittää koneeseen astuminen vielä nyt, kun Fijin takastulomatka meni todella pahoinvoivasti. Kyllä oli paperipussille meinaan tarvetta 😉 Edelleenkään jopa näillä viikoilla vointini ei ole mikään erinomainen, toivon kuitenkin, että pysyisi kaikki tällä kertaa edes sisällä. Saas nähdä mitä mieltä myös neiti on siitä, että reilut neljä tuntia on lennon aikana istuttava äidin sylissä menemättä mihinkään. Minä niin tiedän, ettei tämä homma suju ongelmitta! Voin vain kuvitella kuinka “kiva” lentomatka on edessä noin vilkkaan neidin kanssa. Nyt on koneeseen ainakin kovasti kehitelty ohjelmaa sillä latasin useita lasten pelejä puhelimeeni. Kassitkin tursuaa jos jonkinlaisia eväitä ja naposteltavia, millä toivottavasti saisin murusen malttamaan olla paikoillaan. Onneksi on sitten vieressä myös minun äitini syli missä voi vierailla. Lähdemme tytöt rilluttelemaan ihan kolmistaan. 

Matkakohde sijoittuu tällä kertaa hieman lähemmäksi ja täytyypä sanoa, etten montaa kertaa tuolla Välimeren tietämissä ole edes käynyt. Aiemmin Välimeren rannikkovaltioista olen vieraillut vain Turkissa, Kyproksella, Egyptissä, Etelä- Ranskassa ja Monacossa. Noistakaan kohteista varmaan puolet ei ole edes sijoittuneet juuri Välimeren puolelle. Edes Kreikassakaan en muuten ole koskaan käynyt. Kuvista ja kertomuksista päätellen matkakohteemme Kreeta vaikutti kuitenkin oikein kivalta paikalta lapsen kanssa matkustettaessa. Kyllä onkin mielenkiintoista nähdä miten tämä loma sujuu. Erin on varmaan aivan innoissaan kun hän rakastaa lämpöä ja vettä. Itse saan vain olla silmä tarkkana kaikin tavoin vikkelän neidin kanssa. Tämä loma tuskin tulee olemaan mitään suurta rentoutusta, mutta nautin lapseni ilosta sitten sitäkin enemmän. Hänen ehdoillaan siispä mennään ja koitetaan ottaa reissusta kaikki ilo irti.

IMG_2624.jpgIMG_2630.jpg

Stockan Hullujen päivien ostokseni pääsee ensimmäistä kertaa testaukseen 🙂

Nyt on laukut pakattu! Sitä mitä meiltä ei löydy, ei varmasti tarvita 😀 Aika sanoa heipat nyt viikoksi. En edes yritä sieltä bloggailla vaan annan kaiken huomioni nyt ihan muualle, sille tärkeimmälle <3

Suvi

 

10 kommenttia “Hurraa matkaan!

 1. OIKEIN IHANAA MATKAA TEILLE JA NAUTTIKAA !!! &hearts; <br />
  <br />
  Meillä on pyörinyt viikon verran Jake- piirretyt ja niitä laulellaan ja hyräilllään mikä keritään! 😀 haahah!!

  1. Kiitos Love &hearts;<br />
   <br />
   Todennäköisesti lapseni tulee olemaan se joka huutaa koko matkan ja muut katsovat minua vihaisesti kun olen pilannut heidän lentonsa tuomalla huonosti käyttäytyvän uhmaikäisen lapsen koneeseen 🙂 Ei vaan, ei mulla oikeasti ole tällaista pessimisti ei pety-asennetta, mutta jotenkin näen jo kuvitteellisesti tämän homman silti mielessäni, että tällä kertaa matka menee näin 😉 Sen verran hyvin tunnen lapseni joka ei todellakaan ole pitkäjänteisimmästä päästä istumaan paikoillaan :D<br />
   <br />
   Meillä poikakin katsoo Jakea innoissaan. Taitaa olla yksi lemppareista.<br />
   <br />
   Haleja!

 2. Aivan mielettömän mahtavaa reissua teille kaikille!<br />
  Toivottavasti Erin antaa äitinsäkin hetkeksi hengähtää reisussa ja nautiskella &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *