Karkkikynnet & kuulumisia…

516939a7c98c7e8961000003.jpg

Taas on kynnet huollatettu kevättä varten. Näistä tuli mielestäni oikein pirtsakat! Ihana päästä kokeilemaan aina kaikkea erilaista, etenkin kun tekijäni on niin taitava. Kiitos taas Sadulle <3

516939acc98c7e6e3e000011.jpg

Hullaannuin liikkeessä tällä kertaa ihan toden teolla, sillä aivan ihania ja niin hyväntuoksuisia tuotteita oli tullut myyntiin. Nämä Fabrikan rasvat, kylpypommit ja kylpykakut vangitsivat hajuaistini heti sisään astuessani. Pakkohan minun oli näitä mukaani hankkia, tosin on niin kivoja ja kauniita, etten meinaa raaskia näitä edes käyttää. Mietin jo pikkuisen, että ottaisinko itsellenikin myyntiin… Tuotesarja on laadukas, yllättävän edullinen ja monipuolinen erilaisine tuoksuvaihtoehtoineen.

Tilan puutteen takia ehkä vielä mietin, että pakko tyytyä toistaiseksi nauttimaan näistä itse ja Sadultahan näitä saa jos joku muukin innostuu 😉 Tuon ostamani kylpypommin pistin palasiksi työhuoneeseeni tarjoittimelle ja voi vitsit, että siellä onkin niin ihana tuoksu ottamassa vastaan nyt omatkin asiakkaani 🙂

516939afc98c7e8961000008.jpg516939b4c98c7e6e3e00001b.jpg

Muista viikonlopun kuulumisista voin kertoa, että täällä vieläkin sairastetaan. Mies on ollut kohta viikon kuumeessa ja oikein megaflunssassa. Kyllä onkin sitkeä tauti. Pikkumurulla kuume laskenut, mutta muuten on räkäinen ja kiukkuinen. Koti on edelleen kuin hävityksen kaaos ja itsellänikin jokseenkin voimat tällä hetkellä loppu. Voiskohan joku tulla meille pesemään lattiat ja imuroimaan? Ottaa päähän myös kaikki noi viikkaamattomat pyykkivuoret ja kieltämättä tämä kaikki, yleinen epäjärjestys. Odottamani Stockan Hullut Päivät jäi kohdaltani myös kokonaan välistä potilaita hoitaessani ja vielä kuvastoa selaillessani surkuttelin sitäkin. Ulkona ei olla kukaan käyty pariin päivään (mies ei kohta viikkoon) ja ikkunasta katsellessani ei ehkä ole väliksikään. Aivan kuin syksy olisi tullut ja voisin jo kuvitella, kuinka talvi olisi siitä seuraava! Huoh! Nyt puhaltakaa tänne päin positiivista energiaa, kiitos 🙂 Tämä saamattomuus, väsymys ja jaksamisen puute ei niin ole yhtään mua! En viihdy tässä roolissa ollenkaan.

Parempaa huomista päivää odotellessa! 🙂 Ainakin afrikkahuonekuvat nyt koneelle ladattuna, eli sitten niistä vaan pitäisi mun saada blogipostaus Teille aikaiseksi. Nyt mun on tsempattava kun lupailinkin niitä Teille jo aikaa sitten 😉 Eli huomenna luvassa iso sisustus/muutoskohdepostaus!

Suvi

17 kommenttia “Karkkikynnet & kuulumisia…

 1. Hei, olisi kiva kuulla näistä ihanista tuoksuvista tuotteista enemmän, hintoja ja mihin mitäkin voidetta / tuotetta käytetään ja mille kukin tuote tuoksuu? Paranemisia sinne teille oikein paljon!!

  1. Heissan! Nuuhkin läpi kyllä kaikki tuotteet kun oli tosiaan niin herkullisia. Rasvat oli samantyylisiä kuin Body shopilla. Tosin Body shopin rasvoissa tuoksuu mielestäni rasva ja sitten vasta esanssi. Näissä ei tuoksunut minkäänlainen rasva pohjalla, vaan tuotteet olivat täyteläisiä omilla upeilla tuoksuillaan. Muistan haistelleeni Straberry creamia, Blueberrya, Cherrya (aivan mieletön!), oli Grapefruitia yms. Tarjolla rasvojen lisäksi oli suihkusaippuoita, kylpypommeja ja kylpykakkuja, sekä Cocoa butteria. Kylpypommien hinta oli alle 4 €, rasvat alle 14€ muistaakseni ja Cocoa butter jotain 6€. Loput hinnat voin kysellä Sadulta, kun en nyt enempää muista 🙂 Mutta ei siis hinoilla pilattuja ;)<br />
   <br />
   Kiitos paranemistoivotuksista &hearts; Ehkä tänään uskaltaudutaan jo vähän uloskin 😀

 2. hei vielä unohdin mainita että mielettömän upeat kynnet, aivan ihanat kevätkarkit, hullaannuin niin noista voiteista että tämä jäi sanomatta 🙂

  1. Heippa, mistä sulle tuli mieleen että asuisin Hämeenlinnassa, muistutanko jotain kenties 🙂 Asun iloisessa Itäsuomessa 🙂

  2. Täällä vielä Sadun vastaus copypastena, kun kysyin häneltä tuotteista tarkemmin. :D<br />
   <br />
   Tuoksuja on <br />
   -kuorinnoissa mm. kirsikka, sitruuna, mansikka-kerma, piparminttu, greippi ja tulossa suklaa.<br />
   -vartalojugurteissa: kirsikka, greippi, bright crystal, mustikka-karhunvatukka, mansikka-kerma ja tulossa ruusu jos saatavilla<br />
   -vartaloöljyissä: mansikka-kerma, jasmiini-vihreä tee ja vanilja<br />
   -kylpytuotteista löytyy mm- kirsikkaa, greippiä. mansikka-kermaa, fresh cottonia.<br />
   -suihkugeeleissä ja kuorintasydämissä esiintyy samoja tuoksuja.<br />
   -100% luonnontuotteista löytyy body butterissa mieto kaakaonibsien tuoksu sekä kylpysuoloissa aloe ja kamomilla.<br />
   <br />
   Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisiksi! <br />
   <br />
   Ja hinnoista tosiaan: jugurtit ja kuorinnat 14.50€/kpl, muut tuotteet kaikkia alle 10€/kpl

  3. fresh cottonia jos olisi suihkugeelinä tai vartalovoiteena, niin haluaisin, annatko myyjän sähköpostiosoitteen, mistä voisin kysyä, vai kuinka toimitaan, otan kokeeksi vain yhden tuotteen, koska olen kamalan allerginen mutta pidän kuitenkin hyvistä tuoksuista 🙂 Kiitos paljon vaivannäöstäsi ihanainen 🙂

  4. Juu tottakai voin antaa. Hänen kotisivuiltaan läysin tällaiset. Puhelin: 040- 508 5449 <br />
   (mikäli en pysty vastaamaan voit lähettää tekstiviestin, otan yhteyttä mahdollisimman pian)<br />
   <br />
   Sähköposti: satunen_83@hotmail.com

 3. Hienoa että pikkuisen tauti alkaa olla voiton puolella ja kohta varmaan jo isommankin… Ajattele positiivisesti että se on vain flunssaa, ei sen vakavampaa, ja siitä toivutaan. Ja koti voi olla joskus hieman rempallaan, laitat sen kuntoon sitten kun jaksat ja siihen on voimia. Se päivä tulee kuin itsestään, älä huoli. Tänään sataa vettä ja pian paistaa aurinko, ja kyllä se kesä sieltä seuraavaksi saapuu, ehkei ihan Fijin kaltainen mutta sellainen suomalainen….

 4. Ja suomalainen kesä on aivan ihana myös! Minä ELÄN kesästä ja auringosta! &hearts; &hearts; Olet ihan oikeassa. Kaikki perusasiat on hyvin ja perusterveitä ollaan muuten 🙂 Turha siis stressata näistä asioista, on tässä vakavampiakin asioita käsiteltävänä, vaikka ihana olisi päästä irti niistäkin ;)<br />
  <br />
  Kiitos ihana tsemppauksesta! &hearts;

  1. Nyt parempi, kiitos 🙂 Mieskin pääsee vihdosta viimeinen takas töihin. Erinillä alkanut näköjään pysyvä uhma, kun kiukuttelu ja itkut jatkuu 😉

 5. ¨Heips!<br />
  Olen seurannut blogiasi melkein alusta lähtien, nyt bongasin Sadun s-postin ja laitoin viestiä, sillä vartalo-tuotteet jotka esittelit, houkuttelevat jo pelkkinä kuvina ja kuvauksina täältä Espoosta asti ;)<br />
  🙂 Terv Heidi.

  1. Moii! Ihanaa että joku seurannut melkein alusta lähtien 🙂 Toivottavasti jotain kehitystä tapahtunut niiltä ajoilta? 😉 <br />
   <br />
   Hienoa, että löysit tuotteet. On ne niin ihanat, trust me! :D<br />
   <br />
   Mukavaa kevättä ja kiva jos pysyt matkassa mukana &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *