Octopus Resort

Iltaa tai Teille oikeastaan huomenta 🙂 Kello on tÀÀllĂ€ 10 tuntia edellĂ€ suomen aikaa. Todella hankalaksi olen taas nĂ€mĂ€ yhteydet todennut, etenkin kun joka postaus kustantaa minulle n.10 €. Ei ole mikÀÀn edullinen Wifi ja sitten nuo latausrajoitukset sotkee koko homman 🙁 Kuvia voi ladata vain tietyn mÀÀrĂ€n tietyllĂ€ hintaa, joten kuulette kaikki matkakertomukset sitten viimeistÀÀn kun olen suomessa. Jotain yritĂ€n tÀÀltĂ€ silti aina silloin tĂ€llöin laittaa, mutta en missÀÀn reaaliajassa onnistu Teille juttuja pĂ€ivittĂ€mÀÀn. Olisi niin paljon kerrottavaa 🙂 TÀÀllĂ€ on tapahtunut melkoisesti ja tarinaa olisi jos jonkinlaista. Taitaa aika pitkÀÀn jatkua Fijipostaukset sitten suomen pÀÀssĂ€…

Jotta en ihan kokonaan sisustusta unohda, niin esittelen Teille kaikki viisi matkan varrella tulevaa hotellia. Nyt ensimmÀiset neljÀ yötÀ olemme majoittautuneet Yasawa Islandille kuuluvalla Waya saarella Octopus Resort hotellissa. Kaikki hotellin huoneistot ovat ihanan primitiivisiÀ bungaloweja. Emme aina ole huoneemme ainoat asukkaat sillÀ seuranamme on toisinaan pieniÀ gekkoja tai muita saaren pikkuötököitÀ. Huonekaverimme eivÀt ole meitÀ juuri hÀirinneet, sillÀ jotenkin ne kuuluvat  tÀhÀn suloiseen alkukantaiseen palmunlehdistÀ tehtyyn pikkumökkiimme.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

514eac10c98c7e7a08000026.jpg

514eac3ac98c7ece40000065.jpg

514eac58c98c7e9840000050.jpg

undefined

undefined

514eacbfc98c7e9640000039.jpg

undefined

Saarella on aivan mieletön kukkaloisto. Kukkasilla onkin tÀÀllÀ aivan omanlaisensa merkitys. Vapaat henkilöt laittavat kukan vasemman korvan taakse ja varatuilla se koristaa oikeaa korvaa. Kaikilla työntekijöillÀ, kuten asukkailla löytyykin kukat korvan takaa. NiitÀ oikeastaan jaetaan ihanista baananipuunlehdistÀ tehdyistÀ koreista jo heti aamupalapöydÀssÀ. Kaikki tÀÀllÀ tuntuvat olevan yhtÀ suurta perhettÀ eri maiden kansallisuuksista huolimatta. Suurin osa hotellin asukkaista ovat joko Australiasta tai Uudesta Seelannista. TÀllÀ hetkellÀ olemme saaren ainoat suomalaiset asukkaat, eikÀ suomesta kuulemma kovin usein vierailijoita kÀy. Hotellin työntekijÀ muisteli, ettÀ suomesta olisi kÀynyt aiemmin vain muutamia turisteja. YmmÀrtÀÀhÀn sen toki, kun olemme nyt aivan toisella puolella maapalloa. Australiasta sen sijaan tÀnne lentÀÀ vain kolme tuntia.

LÀmpötilat ovat hyvinkin ihanteelliset sillÀ pÀivisin helle ei nouse paljoa yli 30 astetta ja öisinkÀÀn ei tipu kuin muutamia asteita. PitkÀhihaisia varasin reissulle mukaan, mutta niille ei todellakaan ole ollut tarvetta. LÀhinnÀ ne onkin kÀytössÀ pieniin auringonpolttamiin sillÀ tÀÀllÀ kyllÀ iho ihan huomaamatta kÀrÀhtÀÀ.

5151616bc98c7e1a33000042.jpg

5151613bc98c7e1a33000038.jpg

undefined

undefined

undefined

TÀtÀ kuvaa ei muuten ole kÀsitelty sitten mitenkÀÀn! Auringonlaskut ovat tÀÀllÀ aivan mielettömiÀ <3

Ai niin ja mainitsinko jo, ettÀ ruoka on aivan taivaallista! Kaikki kalaruoat ovat aivan mielettömÀn hyviÀ. Valitsen listalta joka pÀivÀ Catch of the dayn, jolloin pöytÀÀn tuodaan pÀivÀn herkullinen saalis. Harmittelen, kun ei mieheni syö kalaa. HÀn jÀÀ mielestÀni paljosta paitsi! Hotellissamme on kolme ateriaa per pÀivÀ aamupala mukaan lukien. Saaren hintataso on kallis, sillÀ tÀÀllÀ ei ole mitÀÀn erillistÀ kauppaa ja siksi kaikki tarpeellinen ostetaankin hotellin baarista aurinkorasvoja myöten. Hieman jo etukÀteen kirpaisee myös saarilta saarille tehtÀvÀt venematkat, sillÀ paikallinen venekuljetus on saanut tehtyÀ itselleen monopolin. Siirtyminen on kuitenkin pakollista, joten hampaat irvessÀ tÀssÀ sitten kruisaillaan saarelta toiselle. Seuraava ja ainoa vielÀ vÀhÀn arvokkaampi vaihtoehto olisikin sitten helikopteri. Maisemat olisi varmaan aivan mielettömÀt, mutta niin on hintakin! EhkÀpÀ pÀÀsen jokin pÀivÀ vaikka riippuliitÀmÀÀn (vai mikÀ nyt paraseiling onkaan suomeksi), niin nÀkisin koralliriutat ylÀilmoista.

Mukavaa pĂ€ivÀÀ sinne, toivottavasti ne lumetkin alkais jo pikkuhiljaa sulamaan. MinĂ€ lĂ€hden nyt pulahtamaan tuossa altaassa ja sitten suihkun kautta illalliselle. Iltaohjelmana tÀÀllĂ€ on hyvinkin vaihtuva tarjonta paikallisten tanssiesityksistĂ€ leffailtoihin. Perjantain ohjelma nĂ€ytti tĂ€ltĂ€ 🙂 PÀÀstiin mukaan itsekin tanssimaan. MiehillĂ€ on muuten tÀÀllĂ€ aina hameet, eli sulut pÀÀllĂ€. Huvittavinta ne on ehkĂ€ virkavallalla. Taattu tuuletus toimii ainakin 😉

undefined

51515d94c98c7e1a33000031.jpg

TĂ€nÀÀn oliskin tarjolla juuri tuo tropiikissa katseltava elokuva tĂ€htien loistaessa. Ei kuulosta pahalta, etenkÀÀn kun tarjolla nĂ€kyi olevan hotellin puolesta popcornia ja jÀÀtelöÀ. Ei meitĂ€ vaikea ole houkutella 😉

Suvi

Vastailen ihaniin kommentteihinne suomen pÀÀssĂ€ 🙂 Joten Ă€lkÀÀ ihmetelkö 😉 Vinaka!

7 kommenttia “Octopus Resort

 1. Miten ihania maisemia!! Paratiisi!! Ja onpas suloinen juttu tuo kukka korvan taakse! Ihana tapa erottua 🙂 Ja voin vaan kuvitella kuinka hassua on nĂ€hdĂ€ hameita poliisien pÀÀllĂ€ 😀 ihan loistava! 😀 <br />
  <br />
  Ihan superihanaa matkaa! SiellĂ€ nautinta on varmasti taattua ♡

 2. Suurin osa kuvista ei nĂ€kynyt tĂ€nne asti mutta tekstistĂ€ pÀÀtellen niin ihana paratiisi kuin vain kuvitella saattaa. Ihanaa ettĂ€ olette pÀÀsseet kokemaan tuollaisen lomaelĂ€myksen!!kaikkea hyvÀÀ sinne ja lisĂ€kuvia sekĂ€ reissupostauksia odotellessa 🙂

 3. Ihanaa, kuulla sinusta. Kaikki kuvat ainakaan minulla ei nĂ€kyneet, mutta ihanaa lukea tekstiĂ€si. Voin vaan kuvitella miten ihanaa teillĂ€ reissussa on =) Nauttikaa….&hearts;

 4. Hei Suvi ja Peter !<br />
  Kanta-HĂ€me, Tervakoski.<br />
  Pakkasta tĂ€ssĂ€ illalla -6 astetta. kolea tuuli. Aurinko lĂ€mmitÀÀ pĂ€ivĂ€llĂ€ jo 🙂 KevĂ€ttĂ€ kohden… Työn ja koulunnm kautta. Upeat maisemat ja oltavat teillĂ€ siellĂ€. Ihanaista loman jatkoa 🙂

 5. Hei ja ihanaa lomaa teille sinne kauas : ) Kuulostaa<br />
  kyllÀ tosi ihanalle tuo teidÀn reissu ja on ihanaa<br />
  saada lukea kuulumisia tÀÀllÀ talvisessa Suomessa.<br />
  LÀmmintÀ ja mukavaa lomaa sinne : )

 6. Suvi, ihanaa lomaa teille! AIVAN MAHTAVA paikka!!!!! Tu takaisin energisenĂ€ ja tĂ€ynnĂ€ bling bling -ideoita 😉 Hommia sulle…

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *