Matkaaaan!

Passi, check. Lentoliput, check. Kamera, check. Rahat, check. Bikinit, check. Siinä ehkä ne tärkeimmät. Se olis lähtö nyt! 😀

51488c3fc98c7efe51000009.jpg

Mä niin rukoilen, ettei vaan kävis joku älyttömän huono tuuri minkään lakkoilujen suhteen. Pöh, nyt kaikki noi ajatukset sivuun ja positiivista energiaa tilalle. Tietenkin kaikki menee hienosti! Tähän on uskottava 🙂 Silti jotenkin luulen rentoutuvani kunnolla vasta kun olemme perillä. Muutamassa vaihdossa on meinaan se huono puoli, ettei varmasti jää seuraavasta koneesta ja ettei vaan matkatavarat katoais. Onneksi seikkailuasenne on sentään kohdillaan ja meillä on toisemme. Se se on tärkeintä <3 Toivottavasti en manaa liikaa. Yleensä en ole edes lomastressiin taipuvainen. Nyt vaan jotenkin on niin pitkä työputki takana, et vaatii vähän aikaa kääntää taas se rentoutumisvaihde päälle.

Okei, jotta tää olotila nyt lähtis siihen hyvään fiilikseen, niin saanks mä vähän taas huutaa ja hehkuttaa! (se auttaa).

MÄ LÄHDEN L-O-M-A-L-L-E!!!! FIJILLE!!! JEEEEEEEEEEE!!!!!! OLEN HAAVEILLUT TÄSTÄ KOKO IKÄNI JA NYT TÄMÄ UNELMANI ON TOTEUTUMASSA! JEEE!!! OLEN NIIN ONNELLINEN!!! <3 <3 <3 EN VOI SANOIN KUVAILLA KUINKA UPEA FIILIS MULLA ON!!!

Huh, kiitos, auttoi! Tuntuu olo jo paljon huokeammalta, etenkin nyt kun jättimäinen hymy ilmestyi kasvoilleni 😉 Okei, menen jatkamaan taas pakkaamista… Eihän kentällä pidä olla kuin aamu kuudelta ;/ 

Suvi

8 kommenttia “Matkaaaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *