Riviéra Maison haaveeni

Taas tuossa kaupungilla kierrellessäni tuli RM:n liikkeessä ihailtua yhtä sun toista. Hieman ottaa päähän, että kantisilta on juuri reissumme aikana. Tuolloinhan on aina tarjolla kuplivaa, pientä purtavaa, jokin kiitoslahja ja mikä parasta; 10 % alennus kaikista ostoksista! Seuraavan kantisillan sattuessa mukaani lähtee ainakin nämä.

5145d65fc98c7ef818000042.jpg

Tätä peiliä olen ihaillut niin kauan kuin muistan! Ehkäpä vielä joskus saan sen kotiini 🙂

5145d663c98c7eaf1700006f.jpg

Tämä pieni sivupöytä olisi viimeisen päälle näppärä moneenkin kohtaan kotiamme jo nyt.

5145d66dc98c7e9a39000083.jpg

Kaunis! Jos tarvetta naulakolle ilmenee, niin this is it! 🙂

5145d677c98c7e9939000093.jpg

Jotenkin ihana taas tuo teräs asetti <3

Sen verran arvokkaampaa shoppailtavaa, että nyt mun on maltettava mieleni! Ihan eri asia käydä ostamassa silloin tällöin joitain yksittäisiä ihanuuksia, kuin kalliimpia hankintoja… Meinaan kerätä mieleisiä juttuja nyt jo pikku hiljaa, jotta ei kirpaise niin kovasti sitten asuntoa vaihtaessa. Toki kaikkea ei voi etukäteen hankkia, kun en vielä tiedä, että minkälaiseen asuntoon oltaisiin syksyllä muuttamassa. Nämä suunnittelemani Riviéran kaunottaret ovat kuitenkin sellaisia, mitkä voin varmasti yhdistää minkälaiseen pohjaan tahansa.

5145d682c98c7e300100008c.jpg

Nämä eteisjakkarat oli hauskat, mutta näiden hankintaa pohdin varmaankin sinne syksyyn.

5145d68dc98c7e9939000098.jpg

Tässä vielä ah, jotenkin niin kaunis kuva liikkeen somistuksesta. Tuo vaaleanpunainen yhdistettynä teräkseen on kyllä täydellistä! Ja tuossahan tuo komeilee ihanin uutuuteni, korokepöytä <3

Olisi kiva kuulla Teidän haavehankintojanne? Mukavaa sunnuntain jatkoa rakkaille lukijoilleni <3

Suvi / Suvisvilla - -

18 kommenttia “Riviéra Maison haaveeni

 1. Ihania!!!! ♡ Varsinkin tuo pieni terästarjotin, nappaisin sen lennosta kotiin! 🙂 Onneks asuu tuosta liikkeestä tarpeeks kaukana, säästyy rahat ja miehen hermot! ;D Niin ja tietty toi sivupöytä, oih!! 🙂 Ihanaa iltaa! ♡

 2. Mä haaveilen siitä jalallisesta coolerista… ja siitä isostakin coolerista… ja keskikokoisesta kolmikerroksisesta lasipurkista…

  1. Ne on ihania! Mulla taitaa se iso cooleri jo ollakin, tai sitten puhut jostain muusta coolerista? Se kolmikerroksinen lasipurkki on kans niin Riviéraa 😉 Ei huonoja haaveita ollenkaan &hearts; Äitienpäivälahjavinkki? 😀 😀 😀

  2. Hyvä idea! Rupeenkin heti kirjottamaan listaa äitienpäivän lahjatoiveista 😀 Ja joo, just sitä isoa cooletia tarkotin, mikä sulla on 😀

  1. Riviéra Maisonia myyvät liikkeet löydät googlettamalla. Merkkiä myyviä sisustusliikkeitä on jo aivan ympäri suomen 🙂 Jos jotain ei saatavilla, niin myös tilaavat tavaroita asiakkaan toiveiden mukaan toisista liikkeistä tai Hollannista.<br />
   <br />
   Toiset tavarat ovat hyvinkin maalaisromanttisia, mutta paljon löytyy myös tällaiselle välimaastoilijalle kuin mikä minä olen; tykkään melko modernista sisustustyylistä, mutta myös maalaisromantiikasta. Sopiva tasapaino yhdistettynä kumpaakin, avot 😉

 3. Riviera Maisonia sanotaan köyhän miehen hopeaksi, mutta säilyttääkö se arvonsa kuten hopea? Onko sitä myytävänä kirpputoreilla ja mihin hintaan?

  1. Itse en edes nopeasti tummuvaa hopeaa kaipaisi. Jos huutonetin &amp; tori.fin sivuja katselee, niin RM tuotteet säilyttävät arvonsa hienosti. Hyvät hinnat saa myydessä, joten siksi uskaltaa panostaa ostettaessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *