Paluu arkeen

Heiiiiiii ihanat!!!! Takas täällä taas:) Oli kyllä aivan mielettömän mahtava reissu! Afrikka-aiheisia kuvia on tulossa Teille PALJON erilaisia, kunhan vaan ehdin laittamaan niitä johonkin järjestykseen. Seitsemän henkeä = seitsemän kameraa… joten räpsittiin kuvia aina vähän vuoron perään 🙂

Nyt suomeen palatessani minulla on kauhea härdelli työn osalta ja sähköpostikin tulvii erinäisistä viesteistä. Matkalaukut pitäisi purkaa ja kotikin kaipaisi siistimistä… vapaaehtoisia? 😉 Päivittelen postauksia niin usein kun ehdin 😀

gambian+matka+18.1.2013.jpg+1.jpg

                   Oltiin mieheni kanssa ihailemassa upeita auringonlaskuja 🙂 Romanttista oli <3 <3

Nyt takas Erinin luokse kun ei olla nähty reilu viikkoon ja ikävä oli aivan järkyttävä! Tuntuu, että muru on taas kasvanut ja oppinut tässä ajassa vaikka mitä uutta. Oli kyllä niin ihana jälleen näkeminen ja minulla taas se maailman onnellisin tunne saada oma rakas lapsi syliin <3

                                        Palaan pian kera ihanien kuvamuistojen 🙂
                                                                -Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *