Jouluvalaistus amerikan malliin ;)

                                                                     Satumaista!

talo.jpg

Olimme koko perhe joulupäivän ajelulla kurkkaamassa, jos sattuisimme törmäämään paljon (Hämeessä) puhuttuun ja kuvattuun joulutaloon Janakkalassa. Eipä epäilystäkään, mikä talo oli kyseessä, kun autot olivat pysähtyneenä tien viereen ihastelemaan tätä pimeän metsän varrella hehkuvaa valaistusta… 🙂

talo+1.jpg

talo+2.jpg

Kuulemani mukaan valaistusta ja koristetta tulee vuosi vuodelta lisää… Täytyy varmaan ottaa jouluperinteeksi käydä joka vuosi tsekkaamassa minkälainen hehku talosta lähtee 😉 Kyllä oli lapsetkin haltioissaan, kun talo valaisi jopa osan pakkastaivaasta 🙂 Kuvat eivät siis todellakaan anna oikeutta verrattuna todellisuuteen <3

talo+3.jpg

Erilaisia joulupostauksia tulossa vielä suht monta 😉 Uuden vuoden jälkeen uudet kuviot 😀
Miten Teidän joulunvietto sujui? Mikä oli joulun 2012 mieleenpainuvin juttu? 🙂

                                                                         -Suvi-

Mainos alkaa

Mainos päättyy

9 kommenttia “Jouluvalaistus amerikan malliin ;)

  1. Ei voi sanoa muuta kuin VAU!&lt;br /&gt;Olen youtubesta katsellut valokarnevaali videoita ulkomailta, mutta ihanaa että suomessakin tälläistä löytyy… Sähkölasku voi olla kyseisessä talossa huikea, mutta kyllä tuo ulkonäkökin mitä kuvista välittyy on huikea! :)&lt;br /&gt;Kyllä me täällä Hämeessäkin ostaan 😉

  2. Käytiin tänään kans kattomassa, oli kyllä aika vaikuttava kun yhtäkkiä metsän keskellä ja pilkkopimeessä tulee vastaan. Hieno!!! 🙂

  3. Me kans ajeltiin taloa etsimässä ja mietin joka talosta missä muutamat koristeet enemmän, et &amp;quot;onkohan se toi&amp;quot;, &amp;quot;no entäs onkohan se toi&amp;quot; ja sit kun tämä taivaankin valaiseva talo tuli eteen, niin ei tarvinu enää mietiä ;D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Toivottavasti on edes vähän virtaa vievät ledvalot 😉

  4. Me käytiin kans aattona katsomassa tämänvuotinen valoloisto 🙂 Ja totta se on, valojen määrä lisääntyy vuosi vuodelta! Se oli mun mielestä hämmästyttävää, että niin moni muukin oli lähtenyt tuota valomerta aattona hämmästelemään, oli nimittäin autoja ihan jonoksi asti tuolla pienellä tiellä :-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Teija-&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;P.S. V ja minä ollaan edelleen ilman epämiellyttävää laihdutuskuuria :-)ONNEKSI!

  5. Juu, minuakin huvitti sama homma, joten ei kyllä yhtään hävettänyt nousta autosta kuvaamaan :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa, että olette olleet terveinä &amp;lt;3 Ei varmaan kauaa tämä minuakaan laihduttanut kun taas alkaa suklaahimot kummittelemaan… olen toisin sanoen näköjään parantunut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *