Muutoskohteeni; keittiö ennen ja jälkeen

Sama 80-luvun omakotitalo kyseessä, kuin muutamassa aiemmassa postauksessani. http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/10/vihdoin-olohuoneen-muutos-ennen-ja.html ja http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/07/sisustuskohteeni-makuuhuone-ennen-ja.html Perhe tuntuu todella olevan innostunut uusimaan kanssani joka kolkan 😉 Hyvä niin, sillä tottakai on tärkeää päivittää loputkin tilat ja saada koko asunnosta yhdenmukainen kokonaisuus. Nyt luvassa tämän huoneen jälkeen tosin hieman taukoa, mutta jossain vaiheessa jatketaan mahdollisesti kirjastohuoneeseen ja ehkäpä myös vierashuoneeseen 🙂 Innolla odotan!

Tässä kuitenkin taas pääsette kurkkimaan miltä keittiö nyt näyttää 🙂

ENNEN

IMG_8839.JPG

IMG_9497.JPG

IMG_8840.JPG
 IMG_9499.JPG

IMG_8841.JPG

IMG_8843.JPG

Tässä kohteessa suuritöisin muutos oli katon maalaus valkoiseksi, sen lisäksi teimme muutamat muut pikkumuutokset joista tärkein oli yksinkertaisesti keittiön raivaus. Ohjeeksi annoin, että kaikki muu työpöydiltä piiloon, paitsi kahvinkeitin (jos sitä päivittäin käytetään). Näin saadaan jo huomattavasti parempi yleisilme tilaan. Ja sitten varsinaisiin muutoksiini.

JÄLKEEN;

IMG_9405.JPG

IMG_9412.JPG

IMG_9413.JPG

IMG_9415.JPGIMG_9414.JPG                               VM Carpetin mittatilauksena teetetty matto hankittiin Iskun kautta.

IMG_9416.JPG

 Omenia kävin hakemassa vähän kuvausrekvisiitaksi, tosin niillä saattaa olla syöjiä myöhemmin 😉

IMG_9490.JPG

IMG_9421.JPG

                                      Yrttien ruukkupussukat hankitu H&M Homesta.

IMG_9422.JPG

                                          Keittiössä vallitsee nyt aivan ihana tuoksu! 🙂

IMG_9424.JPG

              Löysin tämän ihanan verhokankaan Eurokankaasta, jossa myös yläkappa teetettiin 🙂

IMG_9425.JPG

IMG_9429.JPG

IMG_9431.JPG

                                         Vaniljakodista muistaakseni tilasin tämän tarran 🙂
                   Huom! Nyt myös olohuonepostaukseen ilmestynyt yksi tarra rullaverhoon 😉

IMG_9435.JPG

IMG_9409.JPG

                                     Sydäntuikku Pentikiltä ja valkoinen kranssi Prismasta.

IMG_9475.JPG

Nämä kauniit kynttilälyhdyt Prismoista, sekä Kodin Terroista. Hieman pienellä tuunauksella ja teemaa vaihtamalla aivan ihanat eri vuodenaikojen juhliin. Hyvin monikäyttöiset siis 😉

IMG_9455.JPG

IMG_9457.JPG

                                             Tuttua olohuonettakin hieman pilkistää 😉

Verhot samat kuin olkkarin puolella, lukuunottamatta beigeä pellavaverhoa. Halusin pitää jatkumon samana, sillä huoneista näkyy hyvin toisiinsa.

IMG_9458.JPG

IMG_9482.JPG

Koska kaikkea ei tietenkään voinut vaihtaa, niin päädyimme pitämään kirjahyllyn samana, jotenkin sitä tosin oli kaunisteltava. Laitoimme hätävarana nyt vain valkoisesta paperista lasiin taustan, myöhemmin tähän tarkoituksena ostaa jokin ihana tapetti.

IMG_9447.JPG

                                                             Nupit löysin Biltemasta.

IMG_9460.JPG

                                                              Iso villamatto Askosta.

IMG_9461.JPG

IMG_9443.JPG

                                          Tämäkin kuvullinen tarjoilualusta Prismasta.

IMG_9445.JPG

Nämä aivan jumalallisen upeat keittiön kattovalaisimet ihana löydös Iskusta. Sähkömies kävi laittamassa vieläpä himmentimen lamppuihin, joten kaunis tunnelmavalasituskin on taattua 😉

IMG_9464.JPG

 Bling bling! Hyvin sopii yhteen myös olohuoneessa olevan bling bling valaisimen kanssa! <3

IMG_9437.JPG

IMG_9436.JPG

Pienet tuunaukset myös tähän lyhtyyn… Nyt pumpulissa kasvamassa valkoinen hyasintti, tuoksuja tuovien kanelitankojen kera.


IMG_9478.JPG

                                        Uusi ruokailuhuoneen kello Kodin Ykkösestä.

Sellainen setti tällä kertaa. Niin minä, kuin työntilaaja otamme mielellämme ajatuksianne vastaan 🙂

                       Ihanaa keskiviikkoa kaikille, se olis veronpalautuspäivä! JEJ!!! 😀
                                                                            -Suvi-

35 kommenttia “Muutoskohteeni; keittiö ennen ja jälkeen

 1. Paljon onnistuneita yksityiskohtia. Verhot ja valaisimet ihan loistavat.&lt;br /&gt;Tekisi niin mieli räjäyttää kaikki vanha pois omasta kämpästä ja aloittaa remppa. Puuttuu vaan rahat ja jaksaminen.

 2. Kyllä nyt kelpaa emännän keittiössä raataa 🙂 Vielä kun saadaan uudet kodinkoneet, niin sitten alkaisi olla valmista – mutta vain keittiön osalta! Loputkin huoneet huutaa apua, mutta nyt huilitaan ja laskeudutaan joulun viettoon.&lt;br /&gt;Kiitos taas miljoonasti, Suvi. Oot niin taitava ja ihana!!&lt;br /&gt;t. Marianne

 3. Noi valaisimet, noi valaisimet. Mä niin rakastuin niihin.&lt;br /&gt;Muuten, mitä puuttui keittiöstä???&lt;br /&gt;Ne ihanat koirat,missä ne luuras? Nehän on aina ennen esitelly uudet tilat.

 4. Kiitos &amp;lt;3 Kyllä tehtiin minunkin mielestäni ihan onnistuneita valintoja. Valaisemet ovatkin taas ne rouvan silmäterät 😉 Tuttu tunne varmasti monille ja aiemmin myös itselleni tuo räjäyttämistarpeen tunne 😉 Vinkkinä kannustan kuitenkin lähtemään liikenteeseen suht pienestä ja vähitellen 😉 Ei kaiken kivan tarvitse aina välttämättä olla suurta ja mahtavaa… Luovuutta vaan kehiin 😉

 5. Ihan ansaitusti pääsette tekin mun järjestämän kaaoksen jälkeen rauhoittumaan 🙂 Innolla odotan!!! 😀 Kiitos Marianne &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 On ollut niin mukavaa olla tekemässä näitä kohteita ;D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Uusia tuulia odotellessa 😉 Nyt vaan markkinoimaan ja mainostamaan mulle lisää työkeikkoja 😀

 6. Sanopa muuta &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ne on niin täydelliset!!!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Voi APUVA!!! Olet ihan oikeassa!!! Tämä asia täytyy korjata pikimmiten 😉 Kiitos kommentistasi &amp;lt;3

 7. Marianne!!! Voi ei!!! Koirat jäi illalla tai oikeastaan yöllä kuvaamatta 🙁 &lt;br /&gt;Ottaisitteko jonkin kivan kuvan ja lähettäisitte mulle suvisvilla@gmail.com niin korjaisin asian pikaisesti ja liittäisin koirat tähänkin blogipostaukseen 🙂

 8. Hihii! Ihanaa, että joku kaipas koiria. Kuinka me ei huomattu ottaa niitä yhteenkään kuvaan?!.&lt;br /&gt;Koetetaan laittaa jokin taideteos tulemaan. Käännyn asiassa Nellin puoleen.&lt;br /&gt;t. Marianne

 9. Pidän Suvi tyylistäsi ja tavastasi luoda pienillä asioilla kauniita yksityiskohtia. Nuo lasikoristeet ovat ihastuttavia.

 10. Emännän tuntien, on kyllä taas aivan hänen näköistään, siis ihanaa! Onnistunut suoritus! Hienoa Suvi! Onnea Mariannelle ihanasta uudistuneesta kodista! T. Marja

 11. Marianne kiittää Marjaa ja lähettää halauksen. Saa tulla livenäkin ihastelemaan.&lt;br /&gt;Ja Nellin profiililla liikenteessä.

 12. On hienoa! Olisi kiva tietää kauanko sulla menee aikaa muutoksen tekoon. Miten oli tässä kohteessa tähän asti? Ei ole äitisi innostunut tuunaamaan keittiötään, kun olisi apu lähellä? 😉

 13. Ihana muutos ja tunnelmallinen kokonaisuus!!! Edelleen niin rakastan noita verhoja…ja noi lamput!! kauniit kynttilälyhdyt taitaa löytää meillekin jouluks ;D ja aivan ihanat noi joulupallot lasikuvun sisällä, oon niin tuskaillu oman joulusisustuksen kanssa, mut nyt on muutama idea lisää toteutettavaks. Sulla ideoita kyllä riittää!! &amp;lt;3

 14. Ihanasti toteutettu muutos, jälleen kerran! Pienillä asioilla saa kyllä ison muutoksen! Tota &amp;quot;kaikki muu työpöydiltä piiloon, paitsi kahvinkeitin&amp;quot; -neuvoa pitäis itse kunkin noudattaa… Muttakun ei oo paikkaa, mihin sen &amp;quot;kaiken muun&amp;quot; piilottais :-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa Itsenäisyyspäivää &amp;lt;3

 15. Kiitos Marianne! Tulen oikein mielelläni!Terkut meiltä teille! Halauksin, Marja ps. Suvi, jos et ole vielä käynyt, niin käyppä Turengin kukkatalossa Harvialan tien varressa. Siellä on aivan ihana sisustusosasto täynnä &amp;#39;valkoisia unelmia&amp;#39;. Suosittelen!

 16. Kaunis kiitos &amp;lt;3 Ne pienet yksityiskohdat ja tunnelma tekevät sen viimeisen loppusilauksen ja mielelläni sen aina asiakkaideni koteihin tuon 😉

 17. Aaah, apuva! Mitähän uskaltaisin tähän sanoa. Olen tehnyt keittiökohdetta olohuoneen kanssa osittain samanaikaisesti. Tässä kohteessa olen tehnyt myös kaikki hankinnat, eli kaupoissa olen saanut juosta (tästä kyl tykkään ;)) Veikkaan about 20 tuntia tämä keittiö. Tällaiset isommat tuntimäärät veloitan könttäprojektihintoina, enkä tuntipalkalla.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Äiti olisi innostunut kyllä ja tarvetta olisi, mutta kun asuu matti kukkarossa niin ei mahda mitään ;)Olen yrittänyt myös ehdotella ihan pieniäkin juttuja, mutta toistaiseksi on kaikki niin kiireisiä, ettei tunnu olevan aikaa ja jaksamista aloittaa pienintäkään projektia.

 18. Ihana rakas Jenni &amp;lt;3 Kyllä sullakin niitä ideoita on, I know! 🙂 Mutta kiva jos sait taas jotain lisää. Verhojen jatkumo on omastakin mielestäni hyvin onnistunut ja toimii tässä tilassa, puhumattakaan upeista lampuista, mitkä antavat hyvää hajavaloa tilaan mihin sitä tarvittiin. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja ei muuta kuin kynttilälyhtyjä shoppailemaan 😉 Kiitos muru ihanasta kommentista &amp;lt;3

 19. Kiitos Teija &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tiedän tuonkin tunteen 🙂 Eli ensin sun pitäis aloittaa kaappien raivauksesta ja siirtyy sitten vasta niihin pöytätasoihin 😉 Ja sen jälkeen ei muuta, kuin kirppispöytää varailemaan, niin kohta pääset hyvällä omalla tunnolla täyttämään kaappeja uusilla ihanuuksilla uudestaan 😉 Kätevää! 😀

 20. Siis aivan ihana tuli muutoskohteesta. Voi huokaus kun piti huokailla ihastuksesta &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Olet kyllä täysin oikealla alalla!!! Näitä töitäsi on mahtavaa seurata! Kiitos että laittelet tänne kuvia…&amp;lt;3

 21. Aika pienikin asia, kuten nuo kaapiston vetonupit, muuttaa yleisilmettä todella paljon. Nupit menee nyt meilläkin vaihtoon.

 22. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihana Heli!!! Kiitos &amp;lt;3 Mielelläni postauksia laittelen, kun tämänkaltaiset ihanat palautteet pitävät blogini elossa &amp;lt;3

 23. No ehdottomasti! Ei muuta kuin vaihtelemaan, nopeaa ja helppoa! 🙂 Huomasin tämän jo aiempia huonekaluja maalatessa ja tuunatessa. Itselleni hakusessa sellaiset kristallinupit joskus johonkin… 🙂 Saatan ehkä jopa tietää mistä etsiä 😉

  1. näyttää minusta ainakin juurikin foggialta nuo lamput. Ja halkaisija varmastikkin tuo 40cm, eli se pienin niistä lampuista. Meillä on olohuoneessa se keskikoko, eli 60cm ja näyttää kuvasta ainakin isommalle kuin nuo kyseiset. 🙂

 24. Moikka! Nyt ei enää nimeä mulla muistissa. Iskusta hankittu. Halkaisija muistaakseni 40cm ja siksi niitä hankittiinkin kaksi, jotta kokonaisuus olisi näyttävämpi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *