Lemppari kenkäni!

Voi eeeeiiih! Oon tosi pahoillani, kun en ole lähes viikkoon ehtinyt postaamaan mitään uutta. Kiirus kiirus ollut taas vaihteeksi… Ensi viikolla saatte muuten kurkata yhteen keittiömuutoskohteeseeni, jossa hyvin pienellä ehostuksella on saatu paljon aikaan. Keittiö sijaitsee samassa talossa kuin postaamani makuuhuoneen muutos  http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/07/sisustuskohteeni-makuuhuone-ennen-ja.html & olohuoneen muutos  http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/10/vihdoin-olohuoneen-muutos-ennen-ja.html.

Nytkään minulla ei ole mitään kovin kummallista aihetta, muuta kuin, että halusin kuvata Teille hauskat kenkäni, mitä tällä hetkellä niin rakastan! 😀

IMG_9271.JPG

Kuten kuvakin osoittaa, niin nämä eivät ole ihan uudet. Ostin ne hetki sitten, mutta olen ehtinyt käyttämään niitä enemmän kuin paljon! 🙂 Nyt en ole ihan varma enää kaupasta, että oliko kyseessä K-kenkä vai Andiamo, mutta Kampin kolmannessa kerroksessa liike sijaitsi. Näitä myytiin myös värikkäinä versioina 😉

IMG_9274.JPG

Duffyn lenkkarikorkkarit on niin hyvät jalassa, ettei paremmasta väliä. Näytän näissä samanaikaisesti sekä sporttiselta, että “fiiniltä” 😉 Popoissa on ihana olo tepsutella ja pituuttakin tähän pieneen pätkään tulee rutkasti lisää ihan ihmisten huomaamatta 🙂

IMG_9275.JPG

Kenkieni väri on täysin sama kuin untavatakkini karvakauluksessa, eli toimii yhdessä! ;D

Että sellaista tällä kertaa! Ihanaa viikonlopun odotusta ja pikkujouluja itse kullekin <3

                                                                        -Suvi-

2 kommenttia “Lemppari kenkäni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *