Lettukestit

Hola! Se olis taas viikonloppu tulossa… Meillä ohjelmassa mm. naamiaisjuhlat ystävän 30v. kunniaksi, missä teemana rosvot ja poliisit 😀 Taidan muuten ottaa tuon pahemman roolin nyt tällä kertaa 😉 Katsotaan vaan, että kehtaanko esitellä Teille kuvamateriaalia myöhemmin… Saas nähdä, riippuu ehkä siitä, että kuinka paljon ehdin panostaa huomisiin juhliin. Olis meinaan sellainen ilmoitusluontoinen asia, kuin että kotisivut julkaistaan HUOMENNA!!!!! Ja nyt voin pistää jo päänikin pantiksi 😉

Eilen vietimme lasten ja ystäviemme kera lettukestejä. Jotenkin olen hurahtanut nyt etenkin noihin täytettyihin lettuihin, mihin voi varioida vaikkapa mitä. Tällä kertaa jauhelihatäyte oli hirvenjauhelihaa höystettynä sipulilla, valkosipulilla ja tuorejuustolla.

IMG_8715.JPG

IMG_8720.JPG

Makeat letut tekivät tottakai kauppansa myös… Tässä yhden lapsen versio koristeluista mansikkahillolla, kermavaahdolla, sekä kinuskikastikkeella 😛 Tällä kertaa pakko myöntää, että hain valmiin purkkikermavaahdon kaupasta, mutta hyvin maistui sekin 🙂

IMG_8703.JPG

Mukavaa perjantain jatkoa 🙂 Toivotaan, että tuo ilma tuosta hieman kirkastuisi, kun niin on harmaata ja sateista ainakin täällä. Olis kiva päästä pikkumurun kanssa hieman ulkoilemaankin tai muuten menee koko päivä täällä sisällä kököttäessä.

                                       HUOMISEEN! 😀 Ihanaa, että vihdoin päättyy pitkä odotus 😉

                                                                                -Suvi-

2 kommenttia “Lettukestit

  1. Niimpä 🙂 On ne niin hyviä. Pidämme viikonloppuna ystäville pikkujouluja ja nyt pitäis alkaa suunnittelemaan tarjottavia sinnekin… Miks nää letut nyt tuntuu olevan ykkösvaihtoehtoina suolaisista tarjottavista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *