Ensilumi ja Conversen tennarit :S

Vaikka postauksen otsikko on sanana kaunis (ensilumi) ♥  Niin pakko myöntää, että sen merkityksestä en tykkää… en yhtään 🙁  En ole ollenkaan talvi-ihminen ja taas on pitkä talvi väistämättä kaikessa kokonaisuudessaan edessä. Ainoa pelastus näihin hyytäviin ilmoihin on Joulu, sekä juuri varattu matkani aurinkoon ♥ Kiitos muuten kirppiksellä käyneille, sillä Gambiaan käy tieni taas tammikuussa. Ihana päästä näkemään rakasta Amandaani ♥ ♥ ♥ Menemme tällä kertaa itseasiassa suuremmalla joukolla, sillä mukaan lähtee minun ja mieheni lisäksi nyt myös kaksi muutakin pariskuntaa 🙂 Lapset jää kaikilta kotiin 😉  Hauskaa vaihtelua lähteä isommalla porukalla, kun saa olla erilaisilla kokoonpanoilla milloin mitenkin 😉 Naiset shoppailemaan ja miehet oluelle 😛

Mutta takaisin lumiaiheeseen. Surkuttelin täällä tänään jo tätä kylmyyttä, liukkautta ja lapseni kenkiä. En ole vielä ostanut murulle pakkaskenkiä. Tähän asti on menty ihanilla vaaleanpunaisilla lenkkareilla, sekä näillä…

IMG_8698.JPG

Yhden kesän ehti rakas näillä tepsutella. Nyt ne pistetään talviteloille ikuisiksi ajoiksi, sillä ehtivät jäämään pieneksi ennen seuraavaa kesää. Nyyyh!!! Tunnearvoa ja ihania, kauniita muistoja jää siispä näille kengille, millä lapseni on oppinut myös kävelemään. ♥ Ja tiedän, että ainahan sitä voi ostaa samanlaiset isommat, mutta se ei ole enää sama 😉

IMG_8700.JPG

Voi voi, kun en haluaisi näistä luopua. Tarvii varmaan ideoida näistä jokin juttu Erinin omaan huoneeseen… Ideoita??? En haluaisi mitään perinteistä kehystysjuttua, tai että olisivat vain pöydällä esillä. Mietin myös ikkunanpokaa missä nämä roikkuisivat jonkun kivan tekstin kanssa, mutta sekin juttu on jo ehkä vähän nähty. Lisäksi tarroja on nyt omassa talossani tarpeeksi 😉 Auttakee! 😀 I Love These! ♥

                                          Ihania ideoita ja luovia keksintöjä odotellessa 😛
                                                                       -Suvi-

5 kommenttia “Ensilumi ja Conversen tennarit :S

  1. Mä jouduin kans tänään valitettavasti pistämään tennarit kaappiin, iso nyyh. Ainoa lohdutus tässä kylmässä ja pimeässä vuodenajassa on tosiaan joulu…ja onneks kohta on marraskuu ja joulua saa touhottaa ihan tosissaan.

  2. Nyyh! Tiedän tunteen 😉 <br />Nimenomaan! Onneksi Joulu hieman katkaisee tätä harmautta 🙂 Kävin jo vilkuilemassa, että onko Stockan jouluosasto auki, mutta ei ollut vielä. Muistan edellisistä vuosista, et suurinpiirtein siinä Pyhäinmiesten päivänä on jo ollut koristukset hyllyillä kun oon päässyt hamtraamaan 😛 Ihanaa Joulun odotusta Sinulle! :D<br />

  3. Sisustussuunnittelujuttuja varten kauniit putelit sisään tossuihin, ja avot – kynäteline on valmis, hih 😉

  4. Hih! 😉 Ihana Elina! Juuri tällaisia ideoita kaipaan, ei hullumpi keksintö 🙂 Joku taisi muuten jo Facebookin kautta ehdottaa suurin piirtein samaa, eli kannatusta on 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *