Uusi työhuoneeni ripsienpidennysten parissa

Taas sateinen torstai… Jotenkin tämä ilma ihan masentaa, muutenkin olo kuin olisin aurinkoloman tarpeessa 😉

Hommaa on taas riittänyt, sillä oli aika vaihtaa työhuonettani. En tiedä muistatteko, mutta entiseen huoneeseeni oli yhdistettynä myös lapseni oma huone. Nyt Erin on kasvanut jo sen verran isoksi, että tarvitsee omaa leikkitilaa. Neiti on jo 1v. 3kk ja kehitys aivan mieletöntä. Miten voi olla, että pikkuinen vauvani ei olekaan enää vauva, vaan juokseva, puhuva taapero <3 Tekstiä tulee taukoamatta ja hyvin vilkas tapaus ihan jo muutenkin. Meinaa välillä olla äidillä ihan tiukat paikat, kun neiti on niin nopea ja touhukas touhottaja 🙂

Uudesta työhuoneestani löytyy suurinpiirtein samat huonekalut kuin vanhastakin, mutta osan jätin tietenkin Erinin käyttöön. Uutena on ostettuna lisää vain väliverhot ja lomakelaatikko. Muut “uudet” jutut ovat lainassa vanhemmiltani (kuten sohva, tähtityynyt, jalkalamppu, enkelikyltti & kynttelikkö).Varastohuoneena toiminut huone oli täynnä kirppistavaraa, joten suursiivous nyt takana ja uusi stailattu tila valmiina. Huh taas mikä duuni! Loput myyjäisistäni jääneet tavarat ovat muuten nyt Hämeenlinnassa kirppiksellä Kantolan Kammarissa pöydässä nro. 38… Tavaraa jäi tosin sen verran, että sinne mahtuu aina vain murto-osa kerralla, joten vaihtuvuus taattu. Käykääpä siis shoppailemassa 😉 Jos muuten joku juttu jäi mietityttämään, niin laita mulle vaikka mailia. Voin esim. postittaa jos et pääse hakemaan, tai mitä nyt sovitaankin 🙂

                                                                  Uusi stailattu tila

IMG_8381.JPG

                                   Welcome kyltti toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uuteen tilaani.

IMG_8375.JPG

IMG_8380.JPG

IMG_8378.JPG
IMG_8382.JPG

                                               Verholla on jaettu suuri huone kahtia.

IMG_8385.JPGRuskea lipasto on mökiltä pelastettu vanha “sukuaarre” ja jalkalamppu lainassa vanhemmiltani, sillä tilaan sopivaa kattolamppua en ole vielä nähnyt. Valaistus on kuitenkin tärkeässä osassa ripsiä tehdessä.
 IMG_8391.JPG
 Myyjäisissänikin myynnissä ollut taulu ei ole vielä löytänyt uutta omistajaa :S
Ruskeasta väristä pakko mainita sen verran, että olen kyllästynyt! 🙁
Seuraavaan asuntoon ei ruskeita seiniä tule… 😉
 IMG_8397.JPG

IMG_8386.JPG

IMG_8393.JPG

Aina asiakkaiden tullessa on kynttilät palamassa… muutenkin koen viihtyisyyden, rentoutuksen ja tunnelman luomisen tärkeimmiksi seikoiksi, mitä työhuoneeni kaipaa.

IMG_8394.JPG
 IMG_8388.JPG

IMG_8398.JPG

                              Lomakelaatikko ihana löytö Tikkurilassa sijaitsevasta White Homesta.

IMG_8400.JPG

IMG_8406.JPG

IMG_8407.JPG

                                               Tunnelmavalaistusta tuoksulyhdyn loisteessa.

IMG_8409.JPG

                                                                   Kello Stockalta.

Kyllä täälläkin nyt kelpaa ripsiä työstää, vaikka vanhaa tilaa vielä kaipaankin. Pääasia kuitenkin, että Erinillä on nyt täysin oma huone 🙂

                                Uudet ja vanhat asiakkaat;  LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

                                                                          -Suvi-

PS. Suvisvillan omat sisustussuunnittelun kotisivut aukeamassa tuota pikaa! Olen niihin super tyytyväinen. Iso KIITOS tekijä Mawalle jo etukäteen! 🙂

14 kommenttia “Uusi työhuoneeni ripsienpidennysten parissa

  1. Ihana tunnelma! &amp;lt;3 Minusta taidat saada vakkari asiakkaan. 🙂 Odotan innolla uusien sivujen aukeamista, IHAN MAHTAVA JUTTU!!!! Hyvä Suviiiiii! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

  2. Mahtavaa Miia! Tervetuloa ripsiin! Ihanaa!!! Tehdään sulle kauniit, kestävät räpsyt &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minäkin odotan sivujen aukeamista. Vielä edessä muutamia kuvien latauksia, tekstiensuunnitteluja ja pientä hiontaa… sitten ei muuta kuin julki! Toivotaan, että saan sinne liikennettä ja etenkin tietty tulevia asiakkaita 😉 Oon kyllä onnellinen ja kova homma kaiken eteen on tehtykin… Siksi ehkä niin kovasti olisi pieni breikki paikoillaan :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Yritin sua siellä Habitaressa pälyillä, mutta en löytänyt koko CASAa 🙁

  3. Jonna, olet oikeassa 🙂 Moni asiakkaistani nukahtaa. Taustalla rentoutusmusiikki, tuoksukynttilät ja viimosen päälle mukava pehmeä peti ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos arvontavinkistä 🙂 Täytyykin käydä osallistumassa.

  4. voi tuo tuoli näyttää niiiiiin hyvälle! jos en asuis näin kaukana olisin jo siinä makoilemassa 🙂

  5. Kiva kuulla 🙂 Kyllä se sellainen muhkean pehmeä onkin 😉 Ja moni asiakas myös kehunut, että hyvä vieläpä selälle 🙂

  6. Jaahas, taitaa olla edessä visiitti Kantolan Kammariin :-)Vaikka tuo mun himoitsema peili näyttääkin olevan tuolla uudessa, ihanassa työtilassa…&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Onnea uudelle tilalle ja voimahaleja sulle &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Teija-

  7. Sinne vaan kurkkimaan 😉 Ja Askostahan näitä pelejä saa :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos kovasti ja haleja myös sinne! &amp;lt;3

  8. Vautsi miten nättiä ja harmonista! Kyllä tuolla kelpaisi pötkötellä! Yks isoimmista syistä miksi luovuin pidennyksistä oli huoltopaikan askeettisuus. Sairaalasängyn tyyppinen ehkä n. 40cm kapea &amp;quot;penkki&amp;quot; jolla piti yrittää maata. Tilat oli niin ahtaat että viereisen asiakkaan käsi oli mun kyljessä kiinni. Tosi inhottava paikka. Sun luonahan viihtyis oikeinkin hyvin, ja hinnatkin on tosi kohtuulliset! Saako udella missäpäin tämä sun ripsilaittamo sijaitsee..? 😉

  9. Ah, tuolla sivussahan se lukeekin, että Hämeenlinnassa olet. Noo.. kyllähän Helsingistä voi parin viikon välein Hämeenlinnassa kävästä..? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *