Ihanin sängynpääty ikinä!

Voih! Nyt löytyi ihana nettisivusto! Olisi suorastaan rikollista pitää tieto vain omanani ja siksi haluankin jakaa tämän ihanan löydön Teidän kanssanne.

verhoilu_sangynpaaty3_pispanpuu.jpg

Pispan Puu olikin vielä jopa Hämeenlinnalainen sisustusalan erikoisosaajayritys,  mistä en ennen löytöäni ollut tietoinen.

sangynpaadyt39_designpuoti.jpg

1sangynpaadyt_mousse_pispanpuu.jpg

13sangynpaadyt_luoto_pispanpuu.jpg

131sangynpaadyt_designpuoti.jpg

sangynpaadyt1_designpuoti.jpg

Tästä suloisuudesta saa neliön palasia irti ja takaisin paikoilleen. Hyvin kätevää siis, jos vaikka joku pala tarvitsisi vaihtoa, niin ei mene uusiksi koko sängynpääty. Ja kuvioitahan voi tehdä vaikka erivärein! Bling bling ja ilman. I like! 😛

sangynpaadyt11_designpuoti.jpg   Pitkään olen uneksinut juuri tästä sängynpäädystä, joten turhaan sitä ei ole nimetty Dreamiksi 🙂
      Nyt tämä ihanuus on matkalla meille! <3 Ja kuka väittää, ettei materia tekisi onnelliseksi 😉
                           Voih, kun en malta odottaa! Kyllä taas silityksiä saa muukin kuin isäntä ;D

sangynpaaty1_dream_pispan.jpg

                                            ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

sangynpaaty4_zahirsilence_pispan.jpg

sangynpaaty24_zahirdiamond_pispan.jpg

Näihin ylellisiin sängynpäätyihin voisi vielä halutessaan yhdistellä vaikkapa Kylie Minoguen suunnittelemia upeita petivaatteita! <3 Niin taidan ainakin itse tehdä 😉
Kylien lakanoista puheenollen Omakotivalkoisen ihana Miia teki hetki sitten postauksen juurikin näistä. Miialla on aivan ihana blogi ja sen on monta sataa lukijaakin huomannut! <3  http://www.omakotivalkoinen.fi/2012/08/luxusta-ja-luonnollisia-savyja-kylie.html

Nyt kannattaapi mennä tutustumaan myös aivan ihanaan valikoimaan, missä sängynpäädyt, koristetyynyt, torkkupeitot, peilit ja kaikki verhoillaan räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mahdollisuus hankkia samaa sarjaa ja tuoteperhettä vaikka mistä! 🙂

andrewmartinkangas.jpg
fabric_and_wallpaper_lifestyle_campoliet

henrydelkin_torkkupeitot1_designpuoti.jp

                             Tilauksesta saa kuulemma melkein mitä tahansa! 🙂 http://www.pispanpuu.fi
                                                      Käykääpä kurkkimassa, lupaan että ihastutte <3

                                                 Ylellistä viikonlopun jatkoa kauniiden unien kera 🙂
                                                                              -Suvi-

11 kommenttia “Ihanin sängynpääty ikinä!

  1. Höh, mun kommentti on näköjään hävinnyt jonnekin. :(&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;No laitetaanpa uudestaan, eli en olekaan pitkään aikaan käynyt kommentoimassa, vaikka säännöllisesti olen käynyt blogia lukemassa. Tulen tänne aina kun haluan katsella jotain kaunista. 🙂 Juuri ihailin jälleen kerran noita ihania juhlia, joita olet järjestänyt. Ja kauniita sängynpäätyjä tässä postauksessa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa syksyä!

  2. Niimpä!:)Kyllä melkoinen löytö &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kitos haasteesta, täytyypä käydä jossain vaiheessa kurkkaamassa 😀

  3. Aivan ihana kuulla! Kiitos kovasti:) &lt;br /&gt; &lt;br /&gt;Piristyksenä tämä toimii itsellenikin, vaikka välillä työtä teettääkin saada postauksia aikaiseksi, etenkin kun aina tuntuu olevan niin kamala kiire. Taitaa olla aikas monen ongelma nykypäivänä ;)Blogini tosin tuo itsellenikin hyvän mielen ja etenkin tämän kaltaiset postaukset ripauksen luxusta ja juhlaa arkeen :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa syksyä myös teidän koko perheelle!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Suvi &lt;br /&gt;

  4. Kauniita on. Näytti ihan kuin oisit myynyt just samanvärisiä tyynyjäsi pois kuin toi ostamasi pääty? kenkätikkaat oli mainio idea! Olis kiva ottaa itsellekin käyttöön, mutta mahtaneeko pysyä kovin matalat korot… 🙂

  5. Niin on! Kyllä on taitava tekijä näillä! 🙂 Hieman samanvärsiä oli ehkä minulla myyjäisissä, mutta ei kaduta, sillä taas saan ostaa sitten jotain uutta 😉 Riviéralle tullut nyt taas ainakin aivan ihania tyynyjä &amp;lt;3 Ja Pispan Puulta löytyy myös! Sieltä saa millä kankaalla tahansa, ja valikoima on runsas :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kenkäteline toimii myös matalilla koroilla, kunhan korko-osa menee tikaspuun yli, niin pitäisi kyllä pysyä 🙂

  6. Nuo sängynpäädyt ovat aivan ihania! &amp;lt;3 Ja oma suosikkini on juurikin tuo jonka itsekkin tilasit. &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja kiitos luvasta linkata sinut postaukseeni, ilman sinua en olisi itsekkään löytänyt näitä ihanuuksia! :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa alkanutta viikkoa!

  7. Ei Miia älä mua kiitä 🙂 ISO KIITOS KUULUU SULLE!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3&lt;br /&gt;Nyt ei muuta, kuin Pispan Puulta tekemään tilauksia ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Samoin ihanaa viikkoa sinne! 😀

  8. Niin on! Aivan mielettömän upeaa suomalaista käsityö osaamista! 🙂 Heiltähän saa myös osamaksulla, joten ehkä se pienentää hintakynnystä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *