Shampanjaa ilman vaahtokarkkeja :P

                                                             “Onnen kahle kultainen,
                                                             lämmin loiste rakkauden.
                                                               Ihanin tunne ihmisen,
                                                          sydän on löytänyt sydämen.”

Halusin yllättää rakkaani, kun hän palasi parin viikon takaiselta reissulta kotiin. Järjestin mm. oman pikkupiknikin olohuoneemme lattialle viltin ja tyynyjen kera 🙂 Itse piknik jäi kylläkin kuvaamatta, kun sattuneesta syystä kuvamateriaalit tuli otettua ennen h-hetkeä, kun hain mieheni kentältä 😉 Hmm… mistähän johtuis? 😉

Taas oli ihana mallisto RM:llä <3

IMG_8079.JPG

IMG_8082.JPG

IMG_8084.JPG

IMG_8086.JPG

                   Kyllä maistui ja oli niin ihana päästä murun syleilyyn taas pitkästä aikaa <3

                                                                               -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

5 kommenttia “Shampanjaa ilman vaahtokarkkeja :P

  1. Oi miten ihania laseja RM:lle on tullut! Noiden vuoksi voisin pelkeinpä opetella juomaan tuota kuohuvaa;)&lt;br /&gt;Ihanaa, että sair kullan takaisin kainaloon:)

  2. Pakko kysyä että mitä tarjosit piknikillä? Ite aattelun just jotain tuon tyylistä kun vuosipäivä koittaa taas vaihteeksi parin viikon päästä ja ei vihtis mitään turhaa krääsää ostaa. Ehdotuksia? :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Janica

  3. Ehdotuksena juurikin se shanmpanja ja ehkäpä nyt myös ne vaahtokarkit, sekä suklaakuorrutettuja mansikoita voisit itse tehdä. Mahdollisesti voisit hakea vielä tyyliin jonkun patongin ja erilaisia tuorejuustoja (ainakin mun piknikherkku) :P. Päälle uusi alusasu tai korsetti, kuten itse olin hommannut 😉 Veikkaan, että se riittää… eikä varmaan kauaa pysy päällä ;D &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Paljon onnea ja ihanaa vuosipäivää teille &amp;lt;3

  4. Oli niin ihanat lasit ja en taas voinut olla hamstraamatta :)Voihan niistä tarjoilla toki muutakin kun kuohuvaa, jos ei sellainen niin maistu ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kyllä oli niin ihana saada rakas takaisin kotiin &amp;lt;3 Mukavaa viikkoa Sinulle! 🙂

  5. Oh, taisi Erinin isukki käydä kuumana kun moiset oli kattaukset odottamassa ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *