Operaatio etupiha

IMG_6383.JPG

Hyvin keskeneräistä etupihalla kuten huomaatte :/
Polkupyörä ja laudanpätkät olleet lumenpeitossa koko talven, joten nyt kun kesä häämöttää, niin todellakin oli vihdoin siistimisen ja raivauksen aika. Rakennusroskaa riittää joka puolella! Onneksi ette näe meidän takapihalle! :S

Talon väriin olen kovasti tykästynyt. 🙂 Ensimmäinen kuva on otettu iltapäivällä ja seuraavat vasta illalla, kun vihdoin pääsin pihahommiin. Jännä kun julkisivun väri kuvissa näinkin erivärinen vuorokauden ajasta riippuen.

IMG_6716.JPG

IMG_6717.JPG

IMG_6721.JPG

                    Kyllä näillä kelpaa lähteä multaa kuopsuttelemaan <3 Ihanat! 😀

IMG_6723.JPG

IMG_6729.JPG

Samettiruusuja tuli hankittua tällä kertaa. Niitähän upposi laakeaan vatiin yllättävänkin paljon, sillä mun piti lähteä vielä varttia ennen sulkemisaikaa hakemaan Kodin Terrasta lisää, kun en malttanut jättää hommaa kesken… Vielä piti lisäksi havuilla peitellä tyhjiä kohtia ja valitettavasti se vei hieman kyllä mielestäni kesäisyyttä pois kukkasilta 🙁 Ens kerralla osaan arvioida paremmin 🙂

IMG_6738.JPG

IMG_6739.JPG

 Edes pieni muutos edellisiin otoksiin, vaikka ei vielä mitään kovin ihmeellistä ole tapahtunut!

IMG_6746.JPG

Suunnittelen tässä parhaillaan Suvisvillan yrityksen “avoimien ovienpäivää”, sekä ystäväni läksiäisjuhlia, missä toimin houstaajana. Hommaa siis riittää taas elämän jokaisella osa-alueella. Erinkin täyttää huomenna 10 kuukautta ja kovat on askartelut jo 1v. synttäreihin. Aikaisin se on aloitettava, jotta tulee valmista, eikä jää sitten mikään viimetippaan 😀

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! Pihahommat täällä vielä jonkin verran jatkuu 😉

                                                                   -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

Operaatio etupiha” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *