Sisustustarratekstejä!

Oho, aivan huomaamattani melkein viikon tauko ollut postauksista.. miten sitä elämä pitääkin näin kiirettä!? No lapsen kanssa päivät kotosalla ja illalla useita tunteja tanssitunneilla (monena päivänä viikossa) niin yhtäkkiä aina havahtuu, että mihin se aika taas meni 🙂

Minä tunnetusti rakastan sisustustarroja ja koska niitä on taloomme siunautunut aina tasaisin väliajoin lisää, niin päätinpä teille tehdä oikein kollaasin kaikista tarroista 🙂 Hmm.. muistinkohan mä nyt kaikki!? 😀 Tarrat on tilattu netin kautta, milloin mistäkin…

tarrat+1.jpg

Eteisaulan olette nähneet ennenkin…
Tämä keittiönpöydän jalassa oleva tarra onkin sitten taas uusi 🙂

tarrat+2.jpg

tarrat+3.jpg

IMG_5064.JPG

Luulin purkissa olevaa Lunch tarraa tilatessa huomattavasti pienemmäksi, mutta se olikin näin valtava. Onneksi oli iso purkki 🙂

tarrat+4.jpg
IMG_5073.JPG 
Kylppäri nyt aikas karmeen näköinen, sillä toi saunan ovi täynnä noita roiskeita…
IMG_5046.JPG 
Saunan ovea usein monet ystävät avaavat huomaamattaan väärään suuntaan ja pari kertaa katossa olevat kristallit on tästä syystä hieman kärsineet… Nyt jokin aika sitten hankinkin oveen tarran ja toistaiseksi tämä auttanut 😉
tarra.jpg

 Tätä saunan tekstitarraa ei saunapostauksessa vielä silloin ollut…

DSC00822.JPG

Tarraa kiinnittäessä ei nähnyt ollenkaan, et meneekö suoraan ja vinoonhan se meni :/
Onneks ei tän pahemmin..

Jukka Rintala teille varmaan jo tuttu, kun figuuri on näkynyt useissakin postauksissani 🙂

IMG_5074.JPG

IMG_5056.JPG

                                         Kyllä kelpaa kodinhoitohuoneessa pyykkäillä 😛

tarrat+6.jpg

tarrat+7.jpg
IMG_5004.JPG

Tämän tekstin alapuolelle piti tulla Erinin peili, mutta mies sitten omin päin asensikin peilin väärään seinään ja nyt tarralta lähti hieman ehkä idea…

tarrat+8.jpg

                                                                 Tutusta paikasta 😉
                                      Tämä tarra jotenkin kokoaa aulan kodikkaasti yhteen <3

tarrat+9.jpg

tarrat+10.jpg

Jospa nyt en enää tähän taloon enempää tarroja toisi 🙂 Paljon on sisustuksessa muutenkin käytetty erilaisia tekstejä ja muita pikkuihanuuksia, missä tekstit jo valmiina…

Sopivasti oli pikkumurunen unilla tämän postauksen ajan ja nyt kuuluu huutoa tuolta ulkoa 🙂
Mukavaa viikon jatkoa ihanille lukijoilleni!

                                                                 -Suvi-

PS. Blogini täyttää ensi kuussa vuoden ja muutenkin omassa elämässä käynyt melkoinen myllerrys niin perheessä, kuin työelämän osalta, joten eiköhän laiteta jonkinlainen arvonta taas kohta käyntiin. Tällä kertaa tarkoituksena olisi myös hieman panostaa palkintoon 😉

Suvi / Suvisvilla - -

20 kommenttia “Sisustustarratekstejä!

 1. Vau!! Vaikka tarroja on paljon, on ne niin hyvissä paikoissa ja hyvällä maulla toteutettu että kyllä kelpaa esitellä :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihana idea käyttää jopa kylpyhuoneessa! 🙂

 2. Kiitos, kiva kuulla! Juu se on hyvin näpsäkkää, kun tarrat pysyy jopa saunan lämpötilassa 🙂 Saa aina tuotua tilaan hieman jotain erilaista 😉

 3. Kaikki tarrat aivan syötävän ihania &amp;lt;3 Mulla on kans ollu sama villitys päällä mutta oon saanu vähä rajotettua.. nimimerkillä kolme sisustus tarraa odottaa asennusta! 😀

 4. Oi kuinka ihanasti on kaikki löytänyt paikkansa, eikä yhtään liikaa.&lt;br /&gt;Minullakin tarravimma ja joka huoneesta löytyy joku ja kolme on odottamassa paikalleen laittoa tai sit jos ei noi lapset niitä vie. Poika on muuttamassa kotoa pois ja tytär ostanut omakotitalon , niin voi olla että noissa huusholleissakin niitä sitten nähdään.&lt;br /&gt;-päivi-

 5. Kauniita kuvia kodistanne ja ihania tarroja!&lt;br /&gt;Enpä ole ajatellutkaan saunaa. Tosin oon niin sokea ilman laseja, etten sitä siellä näkisikään. 😉

 6. Piti vielä noista kristalleista kysymäni, mistä löytyy? Upeat! Ei olisi tullut itselle mieleen laittaa saunaan tuollaisia, kiva kun näin täällä kuvan. 😀

 7. Kiitos, kiva kuulla &amp;lt;3&lt;br /&gt;Kristallit löytyivät reilu vuosi sitten Stockmannilta. Olin pantannut niitä tähän asti kaappien kätköissä, kun ostaessani jo suunnittelin ne saunaan 🙂

 8. Aika hyvin tarroitettu koti ;)&lt;br /&gt;Ihanat nuo pesuainepurnukat ja on varmaan ihan pakko lainata tuota ihanaa lapsen nimen tarroittamis ideaa, todella ihana!

 9. Lueskelin tekstisi läpi tässä yhdellä istumalla ja kauniilta näyttää! Mistä oot ostanut nuo pesuaineiden lasipurkit? Aivan ihanat!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Asentelin myös muutaman tarran meidän uuteen vanhaan kotiin ja haluaisin NIIN vielä lisää 🙂 Pakko on vielä hommata tuo teidänkin seinää kaunistava Home is where your story begins-tarra. Pari tarraa odottaa jo valmiina laatikossa. Ai miten niin tarrahullua jengiä?!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa kevättä! &lt;br /&gt;Sannis After a Storm-blogista

 10. Heippa kaikille ja terveisiä Gambian reissulta!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos paljon! &amp;lt;3 Totaalinen hurahdus tapahtunut, myönnettäköön :)&lt;br /&gt;Pesuainepurkit on ostettu ihan vain Hämeenlinnassa sijaitsevasta Suomen Tarjoustavaraalosta. Oli aivan ihanat löydöt!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Uusia ieoita näistä blogeista nimenomaan hyvä kerätä, kiva kun tykkäätte &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Jääkää seurailemaan 😉

 11. Teillä on tosi ihana koti, mutta mun makuuni tarroja ihan liikaa.. Noi kaikki welcomet jättäisin itse pois + saunan + keittiön pöydän jalan tarran. Ja iän ikuiset home -tarrat.. Mutta toi lapsesi nimi -juttu on kaunis, ja color ja white -tarrat kivat 🙂 Teidän kylppäri on tosi ihana!! Ja kaunis nimi lapsella! 🙂

 12. Voih, anteeksi. Huomasin kommenttisi vasta nyt! :(&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos. Tiedän, että tarravillitykseni jakaa todellakin mielipiteitä ja saakin jakaa 😉 Jokainen tykkää mistä tykkää 🙂 Talo saattaa näyttää kuvissa todella tarroitetulta, mutta kyllä ne tänne kolmeen kerrokseen sopivasti hukkuu ;)Silti lisää ei ole tulossa! 😀 Ja jos nyt laittaisin tarrat uudestaan, niin saattaisin itsekin jättää sellaisia perustarroja pois, mitä nykyään tuntuu olevan kaikilla… sen jälkeen kun muutkin ovat villintyneet 😛 Kiva kuitenkin kun pidit pesuainepurkeista 😉 Minäkin niistä tykkään, ne on lempparini lapseni nimitarran ohella &amp;lt;3

 13. Hauska lukea näin jälkikäteen näitä vanhoja kommentteja, kun on tarrapostaukseni päässyt taas vähän niin kuin pintaan… Toiset ovat tätä mieltä kuin Sinä ja toiset luokittelevat kotini tarraoksennukseksi 😀 Makunsa kullakin ja mielipiteistä saa kiistellä 😉 Edelleen rakastan sisustustarroja &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *