Makuuhuoneesta ♥

En olekaan paljoa täältä vielä kuvamateriaalia laittanut, joten tässä tulee… Nyt sänkyä koristaa ainakin uusi päiväpeitto ja ihanat sängynvierusmatot 🙂 Hieman täyteen puukattu on tila tällä hetkellä johtuen Erinin sängystä, mutta sitten kun muru alkaa nukkumaan omassa huoneessaan, niin taas on enemmän avaruutta 🙂

Toivottavasti tykkäätte 😉

IMG_4878.JPG

IMG_4880.JPG

IMG_4881.JPG

IMG_4885.JPG

IMG_4887.JPG

matto.jpg

               ♥  Kivaa karkauspäivän jatkoa! Toivottavasti ette saaneet hamekankaita ;D
                                                                      -Suvi-

10 kommenttia “Makuuhuoneesta ♥

  1. Tosi kaunis koti teillä! Täältä blogi maailmasta tuntuu löytyvän koko ajan vain upeampia ja upeampia koteja. Jotenka lisäsinkin itseni lukijaksi :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt; Teilläkin ihanan valloittava pikku neiti. Esikoiseni tulee pian 9 kk ja kovin saman henkiset huoneet näkyvät olevan meidän tytöillä 🙂 Tässä linkki jos innostut tutustumaan minun prinsessan huoneeseen :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.com/2012/02/liljan-huone-part-i.html&quot; target="_blank">http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.com/2012/02/liljan-huone-part-i.html</a&gt;

  2. Tykkään tuosta MR &amp;amp; MRS -sommitelmasta. Hauska ja erilainen idea! Ja tietty muutenkin makkarinne näyttää oikein kauniilta. 🙂

  3. Tuo Mr. ja Mrs. sommitelma on mahtava 🙂 Tykkään myös kovasti makuuhuoneen väreistä. Ja todella erikoinen tuo sängynpäätyseinän tapetti 🙂

  4. Kiitos kun kommentoit blogiini, tulin vastavierailulle ja jään lukijaksi. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hienolta näyttää teillä! Matto on ihanan näköinen, tuntuu varmasti kivalta jaloissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *