Uusittu yläkerran aula

Vanha sohvani lähti jokin aika sitten uuteen kotiin ja nyt tilalle tuli ystäväni myyjäisistä hankitut nojatuolit ja sohva. Ostin kalustoon vain uudet päälliset ja avot! Aivan, kuin uudet 🙂 Nyt yläkerran aula näyttää siltä miltä haluankin sen näyttävän. Kiva, etä voin oikeasti sanoa, että tila on näköiseni ja olen siihen oikein tyytyväinen, ihanaa! Miestä olen niiiin moneeseen otteeseen pyytänyt laittamaan verhotankoja paikoilleen, mutta eipä ole mitään tapahtunut. Aivan täysin valmista ei siis vielä ole. Verhothan tekee kyllä tilaan paljon… eli laitan teille joskus sitten uudestaan kuvia verhojen kanssa (ehkä saan pyydellä vielä seuraavatkin puol vuotta)! Ne on kuitenkin jo silloin hankittu…

IMG_4836.JPG

 Koristetikkaat löysin Ideaparkin Villa Rosmarinista.

IMG_4838.JPG

 Reinot oli Erinin joululahja mummilta ja papalta 🙂

IMG_4839.JPG

IMG_4842.JPG

IMG_4866.JPG
IMG_4710.JPG

IMG_4845+%E2%80%93+Kopio.JPG

IMG_4846+%E2%80%93+Kopio.JPG

IMG_4869.JPG
IMG_4865.JPG
IMG_4834.JPG

 Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni! Verhoja siis odotellessa 😉

                                                                -Suvi-

14 kommenttia “Uusittu yläkerran aula

  1. Ompa sievää! Meillä läjäpäin vanhoja heinäseipäitä ja tarkoitus ois taikoa niistä itselleni tollaiset tikkaat tuohon meidän lasiterassille :)!<br /><br />Mustikka

  2. Wau! UPEAA! Tein muuten ekan esittelyn ja juurikin tästä aulatilasta! Teillä on niin kaunis koti, että jaan jutun useampaan osaan. <3 <3 <3

  3. Aivan ihanan upean tyylikäs koti teillä! Ihanat värisävyt ja ihania yksityiskohtia koko koti täynnä! 🙂 Klikkasin itteni lukijaksikki ko löysin Oma Koti Valkosesta tämän 🙂 Ihanat nuo tikkaatki 🙂 Minun mies tekas mulle samantapaset tikkaat heinäseipäistä viime kesänä, mie suunnittelin ja ruiskumaalasin valkoseksi vain ja mies siis kokos 🙂 Vielä ois ens kesänä tarkotus tehä makkuuhuoneeseen samanlaiset ja parit ikkunapokat käsitellä niin sais nekki seinälle 🙂 Ihana koti kyllä teillä <3 Mukavaa alkanutta viikkoa 🙂

  4. No kyllähän siitä postaus pitää tehdä, mutta se menee keväämmäksi, koska meillä ei ole lämmintä tallia missä niitä kyhätä kasaan, joten teen kunhan kelit paranee ja aurinko lämmittää :)! Mut postaus siitä tulee varmasti!! 🙂

  5. Kiitos paljon! Miia on todella auttanut ihmisiä löytämään blogini <3 Olen lueskellut, että sultakin oikein omaa blogia odotellaan!! Haluun nähdä kuvan tikkaista 😉 ja keittiösikin oli kaunis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *