Muistutus myyjäisistä

Tänään, tarkalleen kolmen tunnin päästä klo 15 alkaa ystäväni asunnon raivokas tyhjennys. Valitan jo etukäteen kämpän siivoa, kun kaikki on revitty kaapeista hinnoittelua varten. Kaaos vallitsee, mutta etsivä saattaa löytää 😉 Kannattaa siis tulla sillä asenteella, että hieman joutuu tonkimaan, etenkin vaatteita, kenkiä, vöitä laukkuja ja koruja 🙂 Toivotaan, että ystäväni saa hyvän matkapotin ja asunto saataisiin pian tyhjäksi 🙂

Ja tässä hieman maistiaisia eilisistä juhlistani. Sketsihahmotuparit Putouksen tyyliin 😉

IMG_4757.JPG

Hieman väsynein silmin muutaman tunnin yöunilla näistäkin hauskoista juhlista selvitty 🙂 Nähdään siis myyjäisissä!

                                                                         -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Muistutus myyjäisistä

  1. Kiitos kirppiksellä olleille! <3 Mukavasti matkakassaan tuli tulosta, mutta tavaraa jäi vieläkin aivan tolkuttoman paljon, eli toiset myyjäiset vielä ainakin tulossa 🙂 <br /><br />Jos Hämeenlinnassa asustelette, niin voitte oikeastaan mennä käymään mikä ilta tahansa, kun vain sovitaan 😉 Etenkin kenkäkoon 40 omaavia naisia kaivataan, sillä nyt liikenteessä oli vain sirompijalkaisia 🙂 Kenkiä on siellä vielä niin paljon ja ne on aivan IHANIIIAAAA!!! ;D Sisustustavaraa jäi myös sekä vaatteita yms… Kysellä saa, jos jäit jotain tiettyä pohtimaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *