♥ YSTÄVÄT ♥

Kevään odotus alkaa heti kun päivä pitenee ja valoisuus lisääntyy. Silloin on aika vaihtaa kynttilät kukkasiin. Hyvä aloittaa esimerkiksi tästä, Ystävänpäivästä.

IMG_4471.JPG

IMG_4475.JPG

Kevään tulppaaneissa varsinkin keltainen väri tuntuu ihanan piristävältä, raikkaalta ja energiaa antavalta. Sitä jotenkin on kaivannut pitkän pimeyden jälkeen. Sidotun kimpun merkitys ystävälle on henkilökohtainen, arvokas, näyttävä ja merkityksellinen. Tämä upea ystävänpäiväkimppu on Turengin kukkatalosta http://www.kukkatalokouhia.fi/ Osaavan palvelun, kauniin ja monipuolisen kukkavalikoiman lisäksi kyseisessä kaupassa on sisustajalle ihan oma aarreaitta! Sieltä löytyy ihania hyllykköjä ja muita persoonallisia pikkutavaroita, sekä sisustusesineitä kodin piristämiseen… hyviä myös lahjoiksi! 🙂

” Mutta suurin niistä on rakkaus” ♥ 14.2 ♥ “What is a friend? A single soul in two bodies” (Aristotle)

“Ei se miltä näytämme, eikä se, mitä aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä olemme toisillemme.” (Marleena Ansio)

erin+&+elias.jpg

Suvisvillassa juhlitaan Ystävänpäivää parhaillaan 🙂 Yökylässä on ollut rakas Charlotta ja hänen 2 kk pikkumuru Elias <3

IMG_4542.JPG

IMG_4532.JPG

IMG_4534.JPG

                                                       Arter Eight juustokakku
pohja;
* puolikas paketti minttudominokeksejä & puolikas paketti digestivekeksejä (yht. 150g)
* 70 g margariinia sulatettuna
Sekoita keksinmurut ja voi. painele vuokaan ja laita jääkaappiin tiivistymään

täyte;
*1prk Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
* 2 prk maitosuklaavanukkaita
* 1 paketti After Eight suklaata (pieni paketti)
* 3 liivatelehteä
* 2 dl vispikermaa
* 2 tl vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto ja naminami vanukkaat. Sulata suklaa ja kaada joukkoon. Ota liivatteista kylmä vesi pois ja lisää joukkoon  1/2 dl kiehuvaa vettä, kaada ohuena nauhana seokseen ja sekoita. Vatkaa kermavaahto ja lisää vaniljasokeri. Lopuksi sekoita kerma varovasti kaikkiin aineksiin ja kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa ennen tarjoilua vähintään 4 tuntia.

IMG_4539.JPG

kupit.jpg

♥ Hyvää Ystävän Päivää ♥ Glad Alla Hjärtans Dag ♥ Bonne St-Valentin ♥ Честит Свети Валентин ♥ Buon San Valentino ♥ Feliz Dia de el Amor y la Amistad ♥

IMG_4454.JPG

                                                                  -Suvi & Erin-

11 kommenttia “♥ YSTÄVÄT ♥

  1. Ihanan näköinen kakku ja varmasti hyvää. Pitää kokeilla joskus. Katsoin vanhoja meilejä kodistasi. Teillä on ihana koti! Mistä olet löytänyt teidän matot joissa kimalletta? Onko Erinin huoneessa ja teidän toisessa olohuoneessa sellaiset?

  2. Oi miten paljon ihania toivotuksia &amp;lt;3 Samoin hyvää Ystävänpäivää Teille kaikille:)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kakku oli aivan mielettömän hyvää! Kaikki meni, kun muutama muukin ystävä kävi nautiskelemassa :P&lt;br /&gt;Kiitos Hanneleh! Kimallematot on ostettu vuosi takaperin Askosta. Meillä on sellaiset valkoisena ja beigenä. Maton nimi on Finanerte collection, River 🙂 En ole näitä enää nähnyt, mutta toivotaan, että löydät jostain 😉

  3. Herkullisen näköinen kakku, varmaan makuinenkin. Täytyypä kokeilla.&lt;br /&gt;Mutta täydellisen hyvänmielen toi pienen prinsessasi kuva postauksen viimeisenä. Hymyilyä helmikuulle!

  4. Vitsi tää sun blogi on ihan uskomaton! Asuisit vähän lähempänä, niin saisit tulla tekee meidän kämpän uusiks!! No ehkä pyydän sut meidän omaan kotiin, sitten ku sellanen löydetään 🙂 Mutta sitä piti kertomani, et istua nökötän tässä koneessa kiinni, paljon ois tekemistä muutakin! Mut en saa takapuoltani nostettua, niin ihania sisustuskuvia!! Ja uusia ideoita!

  5. Voih! Ihan mennyt ohi tämä, kunnes aloin vanhoja viestejä äsken kaivella. Aivan mahtavaa kuulla, että nökötät koneella lukemassa sivujani. Aina tuollaiset kommentit lämmittää &amp;lt;3 Iso ja nöyrä kiitos! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *