KOTIKIRPPIS!!! Kaikki omaisuus myyntiin!

Toisin kuten teille lupasin, niin ennen toista Gambian postausta tulee tämä…

Ystäväni päätti juuri muuttaa ulkomaille ja myy KOKO OMAISUUTENSA, KAIKEN!!!! En voi kun ihailla hänen rohkeuttaan <3 Nyt olisi aika avustaa hänet uuteen, lämpimään kotiinsa 😉 Tässä tulee teille esimerkkikuvia hänen asunnostaan ja tavaroistaan. Jos kiinnostuit tulemaan paikan päälle itse myyjäisiin 19.2.2012 klo 15-19 Hämeenlinnaan, niin laita minulle mailia (missä nimesi ja puhelinnumerosi) ja lähetän sinulle tarkan osoitteen.

DSC00839.JPG

DSC00837.JPG

DSC00836.JPG

DSC00840.JPG

lamput.jpg
DSC00855.JPG

sekalaista.jpg
DSC00865.JPG

verhoja.jpg

peilit.jpg
tunnelmanluojat.jpgDSC00838.JPG
kynttil%C3%B6it%C3%A4.jpg

esineit%C3%A4+2.jpg
astiaaaa.jpg

astiat.jpg

DSC00904.JPG

DSC00853.JPG

DSC00858.JPG

DSC00860.JPG

DSC00899.JPGl%C3%A4pp%C3%A4ri.jpg

kenk%C3%A4%C3%A4.jpg

DSC00880.JPG

Kengät on koossa 39 tai 40. Mutta jos tässä ei koon puolesta onnistanut, niin tosiaan vyö, laukku ja koruvalikoima on jo itsessään mahtava 😉 Vaatteita löytyy myös pilvin pimein ja koot on M & L mallista riippuen tietetenkin 🙂 Muutamia S kokoisia paitoja saattaa löytyä myös. Entä olisiko sinulla tarvetta pyyhkeille, liinavaatteille? Entä vaa´alle, vesijuoksuvyölle, fitnesshularenkaalle yms..? Tarjolla vielä myös pyykinpesukone, telkkapöytä, kenkätelineitä, parisänky, sekä musta baariruokapöytä & neljä mustavalkoista korkeaa tuolia, joista en nyt jostain syystä tullut napanneeksi valkokuvaa 🙁 (jos luotat makuuni, niin voin kertoa, että on todella kivat) DVD:levyjä löytyy muuten myös aika mittava valikoima…

Jos kuitenkin joku juttu todella kiinnosti ja haluat tulla paikan päälle tekemään ostoksia, niin tervetuloa 🙂 Käteistä kannattaa siis varata mukaan. Yritämme hinnoitella tuotteet valmiiksi, mutta ne toki myydään eniten tarjoavalle 🙂 Eli ennakkovarauksia emme nyt sitten ota vastaan, vaan tarjousten perusteella tuotteet lähtee jakoon sitten paikan päällä. Kannattaa varmaankin heti olla kärkkymässä silloin klo 15 😉
Linkkiä saa ja pitää 😉 jakaa eteenpäin niin blogien kautta, kuin vaikkapa facebookissa ja muutenkin laittaa kotikirppiksestä sanaa kiertämään 🙂 Toivotaan, että saadaan asunto tyhjäksi ja ystäväni pääsee takaisin ihanaan kotimaahansa jonnekin päin Afrikkaa 😉 Vaikee arvata… ;P

                                                       -Suvi-

PS. Suvisvillan oma arvonta käynnissä vielä joitakin päiviä, eli ei muuta kuin arpoja hakemaan 😉

19 kommenttia “KOTIKIRPPIS!!! Kaikki omaisuus myyntiin!

  1. Ohoh..reipasta menoa, olisi monta tavaraa kyllä jotka kiinnostaisi, mutta harmi kun matka on aika pitkä…&lt;br /&gt;Mukavaa reissua ystävällesi ja toivotaan hänelle unelmien täyttymystä.

  2. Voi harmi! Kiitos, näin toivotaan… Meillä kaikilla kuitenkin vain yksi elämä, niin ei kannata jäädä jossitteleen ja harmitteleen ;)Jos itsellänikin olisi elämäntilanne toinen, niin lähtisin hänen mukaansa ;D

  3. Ihania tuotteita! Minä voisin tulla paikanpäällä käymään, jos laitat sähköpostiin osoitteen?&lt;br /&gt;Vastasin eilen sähköpostiin, jossa kyselit tuoksulyhdystä. 🙂

  4. IHANAA!!! 😀 Valitettavasti ennakkovarauksia ei oteta vastaan. Vaikka tuotteissa on hinnat, niin ne myydään paikan päällä eniten tarjoavalle. Kannattaa olla siis heti silloin sunnuntaina oven takana klo 15 niin on paras mahdollisuus saada juttuja itselle 🙂 Mielenkiinnosta haluaisin kuitenkin kysyä, että mikä/mitkä jutut olisi sua kiinnostanut? 😉 Laitan osoitteen sulle s-postiin.

  5. Laitoin fb:n puolelle jo mikä olis ollut ihan mun makuun, mutta kyllä tuossa olis ollut paljon muutakin, riippuen tietty sit hinnoista.

  6. apuuuva! pitääkö tässä lähtee hämeenlinnaan käymään 😀 Sen verran kaikkea ihanaa näyttäisi olevan.. Saisinko minäkin osoitteen? Toiv. paikan päälle ei tule ihan tajutonta satojen ihmisten ryysistä 😮

  7. Pitäis ;D osoite lähetetty sun s-postiin. Ihan mukavasti on porukkaa kyllä tulossa… ei nyt kuitenkaan satoja 😀 Mietimme juuri, että miten hoitaa tämä homma mahdollisimman fiksusti, että kaikki tyytyväisiä ja te saatte mitä haluatte 🙂

  8. Wau! Ihania juttuja ja tosi hyvällä maulla sisustettu! :)Olisin ehdottomasti tulossa katsastamaan/ostamaan ihania juttuja, joten tarvitsisin osoitteen. :))

  9. voi ei… 🙁 sitten en tiedä mikä mättää… sillä nimellä kuitenkin Facebookista oma sivusto löytyy. Mun täytyykin yrittää kysellä asiaa joltain fiksummalta :S

  10. Vielä toisetkin myyjäiset -postauksessa löytyy listattuna juttuja mitä jäljellä. Jopo meni, mutta muita mainittuja saattaa olla 🙂 Onko sulla jotain tiettyä mitä olisit kaivannut tai halunnut tietää onko jäljellä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *