SAUNA

Sauna… mielen ja kropan rentouttaja. Miten ihanaa onkaan mietiskellä sen lämmössä ja unohtaa kaikki kiireet ja stressi. Monesti mietin elämän syviä ajatuksia ja tavallisen arjen kulkua. Saunassa saan uusia ideoita ja energiaa niiden toteuttamiseen. Nautintoa lisää löylyveteen laitettavat tuoksut, sekä pienet tunnelmalliset tuikut.

Saunominen ystävien kanssa on myös todella rentouttavaa 🙂 Keskustelut lämpimässä löylyssä avaa usein ihania juttuhetkiä, jossa yhdessä ratkomme niin hyviä asioita, kuin elämän ongelmiakin. Saunan lämpö sopii siis hyväksi seuralaiseksi kylmään tottuneille suomalaisille 😉

Vihdoin on löylyt korkattu ja tässä lupaamani kuvat 🙂

IMG_3478.JPG

IMG_3476.JPG

IMG_3325.JPG

Misan kiuas on yhdistelmä puu ja sähkökiukaasta.
IMG_3542.JPG

IMG_3328.JPG

IMG_3316.JPG

                                         Tervasydän tuomassa tunnelmallista tuoksua.

IMG_3329.JPG

IMG_3313.JPG

IMG_3539.JPG

                               Saunamittari on Pauliina Rundgrenin kädentaito.
                               Kauniissa työssä yhdistelty hauskasti myös emalia.

IMG_3477.JPG

                                              Saunatonttu vahtii hyviä löylyjä 🙂

IMG_3309.JPG

                       Löylyn lämmintä loppiaista! Täälläkin sauna taas kuumenemassa 😉
                                                                    -Suvi-

16 kommenttia “SAUNA

  1. Kiitos, kaikki pinnat olen taas itse suunnitellut lauteita myöden 🙂 Nyt lisätty pieni alustustekstikin postaukseen, kun eilen sen verran kiireellä kuvia päivittelin… Kyllä täällä kelpaa saunoa 😉

  2. ♥ Oi, mikä sauna! Minäkin olen saunaihminen. Saunan pehmeässä lämmössä on hyvä jakaa niin ilot kuin huolet. Saunan hämärässä sylissä saa hoitoa niin mieli kuin keho:) Meillä saunassa ollaan vain kynttilätuikkujen valossa ja pienestä ikkunasta virtaavan luonnonvalon tunnelmassa. LAsista on huisin hauskaa pitää "saunatauko" ja juosta ulos kesällä viilenemään tai talvella sukeltamaan lumeen(jos sitä sattuu olemaan:) <br />Mukavia saunatuokioita! Ja valoisaa viikonloppua!

  3. oi, miten suloisia ja kauniita kuvia. Onnea pikkuisen pikkuäidille ja Jumalan siunausta! Kaikki kauneus hoitaa ihmisen sisintä. Käynpä toistekin katselemassa :)<br /><br />Onnellista alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  4. WOW mikä sauna! <3 mä tahtoisin myös kylpyhuoneeseen kristallisen valaisimen. <br /><br />Todella kaunis koti teillä! Jäänkin selaamaan mitä kaikkea ihanaa löytyykään vanhemmista postauksistasi! <3

  5. Kiitos! Olen kyllä itsekin kovin tykästynyt saunaamme ja siellä tuleekin aikaa vietettyä useita tunteja viikossa 😉 Lämpimästi tervetuloa <3

  6. Kiitos Nina! Ei muuta kuin näytät seinille ja lauteille hieman pensseliä saunavahan merkeissä, niin sillä pääsee jo pitkälle! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *