Joulufiilistelyä part 1

Hih! Ei ole kauaa Jouluun, vaikka vielä pitkältä ajalta kuukausi tuntuukin. Nyt on kotikin herännyt joulunodotukseen, kun koristeet ja somisteet hiipivät oviin, ikkunoihin, nurkkiin, purkkeihin ja purnukoihin.

IMG_2454.JPG

IMG_2966.JPG

IMG_2962.JPG

IMG_3008.JPG

IMG_3007.JPG

                                   Huomatkaa pieni vauvaporontalja 🙂

IMG_3005.JPG

IMG_3006.JPG

Kuppi kuumaa ja ei muuta kuin viltin sisälle kirjan pariin. Flunssani onkin kestänyt jo lähemmäs kolme viikkoa ja loppua ei näy. Voi kun olisikin enemmän aikaa pysähtyä ja vielä jos malttaisi pysyä pois tanssitunneilta, niin ehkä saattaisi sekin auttaa 😉
Tarjotin kiva löytö suosikkiliikkeestäni, eli Riviéra Maisonista 🙂

IMG_3004.JPG

Vihdoin saapui kuusi ja heti laitoin sen esille tietenkin!
En varmaan koskaan aio odottaa sinne aaton aattoon, jotta saan nauttia tästä pidempään… onhan tämä vuoden ihaninta, herkintä, kauneinta ja tunnelmallisinta aikaa 😉  Upea on kuusi jo itsessään, mutta odottakaapa vaan mitä se on ensi viikolla valojen ja koristusten kera ;P
Ehkäpä siis ensi postauksessa näette 🙂

Fiilistelkääpä tekin, kyllä tulee hyvä mieli! 😉 Mukavaa viikkoa ja joulunodotusta ylipäätään!
                                                            -Suvi-

PS. Veikkaanpa, että näitä joulufiilistelypostauksia ehtii ennen h-hetkeä tulla vielä useita 😀

3 kommenttia “Joulufiilistelyä part 1

  1. Ihania tunnelmia! :)<br />Ja siis toi valkoinen kuusi on tosi upea, kuin jostain jääkristallimaasta suoraan <3<br /><br />Mukavaa viikkoa, ja koitahan vähän rauhoittua,jottei flunssa vaan pahene 🙂

  2. Kiitos! Kuusi on huippuihana 🙂 Hetkeksi järkytyin, kun sen suoraan paketista kaivoin, mutta sitten kun kaikki oksat oli eroteltu niin avot! 😀 Tilasin sen NetAnttilasta ja se on kooltaan se 210 cm jos samanlaisen haluatte 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *