Kiirettä kiirettä

Kyllä menee viikot mammalomalla vikkelään. Niin paljon on ohjelmaa, ettei meinaa pystyä sovittamaan menoja enää yhteen. Haluisin osallistua kaikkeen 🙂 Ihmettelen itsekin mistä tämä kaikki energia oikein tulee, ehkäpä tanssitunneista..?

IMG_2380.JPG

Huomenna menemme Erinin kanssa Mikaela Löfrothille muotokuvaukseen. Olen vuokrannut kuvauksia varten 1800-luvun vaunut! 🙂 En malta odottaa!!! Toivottavasti tulee kivoja kuvia. Kaksi Ikean isoa kassillista olen pakannut mukaan omaa rekvisiittaa… Hieman jo hirvittää ensi yö, sillä tiedossa yösyötöt ja herätys klo 05.15, kun menen meikkiin ja kampaukseen klo 05.45! Auts! Noh, kerrankos sitä täytyy panostaa 😉

IMG_2382.JPG

Nyt sänkyyn odottelemaan nukkumattia… saattaa olla, että joudun odottelemaan pitkään! 🙂

Öitä teille ihanat lukijani! Myös teiltä saan positiivista energiaa, kiitos siitä 😉
                                                     -Suvi-

3 kommenttia “Kiirettä kiirettä

  1. Kiitos Suvi tunnustuksesta, ihana blogi sulla täällä! Toivottavasti laitat kuvia kuvauksista, kuulostaa ihan siltä että tulee hyviä kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *