Syksyinen asetelma & tunnustus

Heippa taas! Olen ollut muutamana päivänä melkein ahkera, kun olen ehtinyt tänne kirjoittaa 🙂 ihanaa!

Talomme alkaa olla sisältä lähes valmis, saunaa lukuunottamatta, sekä pieniä fixailuja (missä todennäköisesti menee vuosia).. tiedättehän, kun kerran muuttaa ja muutamat pikkujutut on tekemättä niin ne jää roikkumaan, eikä niitä enää itse huomaa 😉 Pihaa pääsen laittamaan vasta ensi kesänä. Nyt se saa jäädä talviunille keskeneräisenä työmaana. Koska jotain pientä halusin kuitenkin uloskin tehdä, niin väkersin oven pieleen pienen asetelman 🙂

IMG_2249.JPG

IMG_2248.JPG

Eipä tämä paljon karmaisevaa lavoista rakennettua oven edustaa pelasta, mutta pientä kaunistusta kuiteskin 😉

Ja sitten ihanaan tunnustukseen, minkä sain Ruususuu blogista ruususuun äidiltä 🙂

Tunnustuksessa kuuluu siis kertoa 8 asiaa itsestään ja jakaa sitten tunnustus eteenpäin:
1. Parasta elämässä on perhe, ystävät, koti ja matkustelu. Näistä muodostuu onnellisuus <3
2.  Vuodenajoista parasta on ehdottomasti kesä! Rakastan lämmintä ja auringonpaistetta. Ylipäätään sitä fiilistä ja pienen juhlan tuntua mitä kesä minulle henkii… arki tuntuu tuolloin kaukaiselta 😉
3. Tykkään seurata tv:stä useita ohjelmia ja pakko myöntää, että olen aika paljonkin koukussa tositeeveeseen! AUTS! 🙂
4. Harrastan blogin ohella tietenkin sisustusta, somistusta ja shoppailua. Jos ei näitä lasketa, niin pari kertaa viikossa reggeatonia ja afrotanssia, sekä vauvan kanssa käymme niin babylatinissa, muskarissa ja ensi kuusta eteenpäin myös vauvauinnissa… unohtamatta tietenkään vaunulenkkejä. Nyt on kädentaidot jäänyt vähäisemmälle, mutta eiköhän sekin harrastus jatku, kun lapsi kasvaa. Ammattini puolesta olen harjoittanut kädentaitoja paljonkin vielä muutamia kuukausia sitten 🙂 Taidanpa joskus julkaista joitakin kuvia myös vanhoista tekeleistäni 😉
5. Olen aivan hullu herkkujen perään! Helposti menee niin suklaat, sipsit, karkit, keksit kuin jätskit ja sitten aina päälle tietenkin kamala morkkis 🙁
6. Sisustamistyylini on moderni ripauksella maalaisromantiikkaa, sekä countryhenkeä. Viimeaikoina blogeja lukiessani maalaisromantiikka on alkanut nousta aina vaan enemmän ja enemmän suosiooni, joten sitä todennäköisesti tulee meille myös pikkuhiljaa lisää.
 7. Olen aiemmin tykännyt käydä usein viikonloppuisin juhlimassa ja baareissa, mutta nyt lapsen myötä olen rauhoittunut huomattavasti 🙂
8. Toivon, että taloutemme antaisi myöden jatkaa äitiysloman jälkeen hoitovapaalla pitkään. Niin nautin tästä kotiäitiydestä.
tunnustus+taas.jpg
Haluaisin jakaa tunnustuksen eteenpäin 8:lle muille upeille blogin pitäjille:
Hyvää yötä ja kauniita unia! Kahden tämän päiväisen tanssitunnin jälkeen sänky todella jo kutsuu meikäläistä 😉
-Suvi-

3 kommenttia “Syksyinen asetelma & tunnustus

  1. Onnittelut tunnustuksesta! Kiva oli lukea noita juttuja sinusta! Se maalaisromantiikka tosiaan koukuttaa 😉 Vanhat romanttiset jutut sopii onneksi hyvin moderniinkin kotiin. Ja niitä tekeleitäsi mielelläni kurkkaisin!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihana syysasetelma! Piristää varmasti aina kotiovella, vaikka piha olisikin vielä kaaoksessa. Itsekkin olen juuri noita syksy/talviasetelmia laitellut pihan koristeeksi 🙂 En tykkää yhtään meidän talon ulkoasusta ( 80-luvun keltaruskeasta värityksestä, mutta kukat kyllä ilahduttavat )&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Iloista viikkoa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ps: Sai teidän isäntä eilen kyytiä tennis-matsissa ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *