Jätskibaari ;P

Oltiin tuossa taannoin ystävieni kanssa ravintolassa syömässä. Pääruuan jälkeen teki mieli jälkiruokaa, mutta listalla ei ollut tarjota sellaista mikä olisi aiheuttanut meille erityistä ahaa-elämystä. Yksi seurueesta oli raskaana joten jotain todella ihanaa oli kuulemma saatava (ymmärrän niin hyvin tämän homman)…  😉
Vesi kielellä suuntasimme lähimpään kauppaan, kun keksimme hakea erilaisia ja erimakuisia keksejä, suklaapatukoita, jäätelöitä ja kastikkeita. Näistä sitten lähdimme loihtimaan ihania annoksia 😀

IMG_2193.JPG

Ehdottomasti ykkössuosikiksimme nousi Ainon vaniljakermajäätelö vadelmakastikkeella ja macadamiapähkinöillä. Nam!!! Toisena hyvänä oli kestosuosikki GB Glacen Daim. Kekseistä uusi ykkösjuttu oli ehdottomasti Kantolan Cafe Delin nougatsuklaa.

IMG_2201.JPG
P1140904.JPG

P1140908.JPG

Ei muuta kuin herkullisia annoksia tekemään.

     Nautinnollista viikonlopun alkua!
                           -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

3 kommenttia “Jätskibaari ;P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *