Muistoja vintiltä

Pidän tällä hetkellä kirpputoripöytää, joten aina pitäisi olla uutta tavaraa mitä esille laittaa. Ja sitähän todella löytyy… vanhempieni vintti on täynnä meidän lasten vanhaa tavaraa, suurimmaksi osaksi kylläkin aivan roinaa. Äitini on säilyttänyt kaiken, siis KAIKEN! Ei varmaan ole mitään raaskinut heittää pois, millä vähänkin on edes pientä tunnearvoa, tai millä olemme joskus lapsena leikkineet (säilyttänyt myös kaiken rikkinäisen, huoh!). Pikkusen on vintissä tekemistä, jos meinaa sen todella siivota ja käydä laatikko laatikolta läpi. Kaivoin Erinille vanhoja kirjojani, sekä muuta pientä mitä itsekin lapsuudestani muistan. Tein hieman huvittaviakin löytöjä 🙂

IMG_2074.JPG 
Äiti oli säästänyt jopa osan tuteistani!
Minulla oli kuulemma kerrallaan aina kolme, kun kahta pyörittelin käsissä ja yhtä suussa. Suurimman osan tuteistani annoin puolitoista vuotiaana pukille, joka kuulemma vei ne pienemmille lapsille. Olinhan minä sentään jo iso tyttö, enkä enää tarvinnut niitä! 😀
IMG_2182.JPG

                                               Ihanat, vanhat palapelit 🙂

IMG_2077.JPG
IMG_2090.JPGIMG_2084.JPGIMG_2087.JPG  
Vanhoja ”taideteoksiani” yläasteelta. Hyödynnänkin nämä nyt korttiaskarteluun 🙂  
IMG_2100.JPG

 Meidän vanha kukkapöytä olikin hyvä löytö uuteen asuntoon tuplakuplalampun alle, jossa meillä tähän asti ollut vain rakennusjakkara 🙂

IMG_2127.JPG

 Vanha balettipukuni hieman jo kärsinyt sillä keimailin se päällä pienenä hyvinkin usein ja esitin kuulemma kaikille halukkaille katsojille omaa tanssiani 🙂 Toivottavasti Erin vielä joskus pukee sen päälleen.

IMG_2153.JPG

Ensimmäinen kuva minusta synnytyssairaalasta palatessa oli otettu tämän viltin päällä! Nyt kuvasin siinä oman tyttäreni 2,5 kk <3 
Täytyy jokin kerta julkaista myös oma vauvakuvani, kun albumi nyt porukoillani 🙂 Hauska vertailla löytyykö yhdennäköisyyttä, sillä tyttäreni kaikkien mielestä tullut enemmän isinsä ulkonäköön… ainakin vielä!
Mukavaa viikonloppua!
-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *