Kodissa

Pikkuhiljaa alkaa täälläkin löytämään lamput paikkansa… ja muutenkin taas valmiimman näköistä. Paljon on edelleen hommaa, mutta lupasinhan teille laittaa kuvia kokonaisuuksista 🙂 Sylivauva Erin on juuri isin hoivissa, joten kerrankin minulla hetki aikaa 😉

Eteisestä

Lattiassa sama laatta kuin keittiössä

IMG_1468.JPG

IMG_1467.JPG

Modernin sisustuksen lisukkeeksi on oltava myös jotain vanhaa, rouheaa ja romanttista. Naulakko on isopappani omatekemä 1800-luvulla.

IMG_1480.JPGKeittiötä, ruokailutilaa & olohuonetta

IMG_1486.JPG

Uusi takkasettikin päässyt kuvaan 🙂

 
IMG_1926.JPG

IMG_1928.JPG

 Keittiön muutamasta avonaisesta hyllystä puuttuu vielä kaapinovet…

IMG_1602.JPG

Rakastan näitä lamppuja!!! <3 🙂
IMG_1908.JPG

IMG_1636.JPG

Wc:stä

IMG_1905.JPG

Uutta ainakin kristallikruunu, tikkaat ja pöntön päällä olevat somisteet 🙂

IMG_2407.JPG

IMG_1575.JPG

Alakerran kylpyhuoneesta

IMG_1583.JPG

IMG_1582.JPG

IMG_1942.JPG

IMG_1943.JPG

 
Rappukäytävää ja yläkerran aulaa

IMG_1934.JPG

Vihdoin saimme myös rappuset! Ikkunasta puuttuu reunalistaa…

IMG_1936.JPG

Kauniit askelmat, olen tyytyväinen 🙂

Pitkään mietin, että mitä seinä ikkunan viereen kaipaa… peiliä?? Sitten tein netistä löydön 🙂 art4u:sta hankittu Jukka Rintalan sisustustarra Lady.
IMG_1553.JPG

Myös aulan iso, kaunis tekstitarra löytyy art4u.fi – ajatuksia seinille…

IMG_1554.JPG

Kodinhoitohuoneesta

IMG_1495.JPG

 Toinenkin isopappani 1800-luvulla valmistama naulakko <3

Lexington <3

IMG_2377.JPG

Raskausaikana sormeni olivat tunnottomat ja pudotin toisen pesuainepurkin, joten colourtarra vielä uudestaan hankkimatta 🙁

IMG_1938.JPG

 Kaapinovia ja hyllyjä puuttuu vielä täältäkin…

Makuuhuoneesta

IMG_1548.JPG

 Makuuhuoneen tyyliin valitsin lyhdynomaisen lampun… itse lamput kuitenkin vielä laittamatta 🙂

IMG_2386.JPG

Sängyn petaus ei ole nyt kuvassa kauneimmillaan, mutta saatte ideaa huoneen yleisilmeestä 😉
Erinin pinnasänky syrjäyttänyt joksikin aikaa oman yöpöytäni…

IMG_1552.JPG

Vierashuoneesta

IMG_1542.JPG

IMG_1544.JPG

Erinin huoneesta

IMG_1492.JPG

IMG_1493.JPG

 Purkit ihana vauvalahja rakkaalta ystävältä <3

IMG_1534.JPG

IMG_1537.JPG

 Sisustustekstien lisäksi olen jokseenkin hurahtanut myös ihaniin tyynyihin 😀

IMG_1913.JPG

IMG_1916.JPG

IMG_1918.JPG

IMG_1919.JPG

IMG_1924.JPGIMG_1925.JPG

IMG_1920.JPG

Yläkerran kylpyhuoneesta

IMG_1570.JPG

 Poreammeen ja höyrysaunan yhdistelmä. Olemme edelleen ilman normaalia saunaa, joten tässä ollut hyvä korvike, kunnes saisimme saunan tehtyä 😉

Herkullisen värisillä pyyhkeillä saa kivasti uutta ilmettä ja vaihtelua 🙂

IMG_1559.JPG

 Kaiken maailman hierontatoimintoihin ainakin minä tarvitsisin vielä käyttöohjeet… 🙂

IMG_1568.JPG

 Poreammeeseen mahdutaan kerralla koko perhe. Oikein ihana hankinta <3

IMG_1563.JPG

Tässä nyt toivottavasti kokonaisvaltaisemmin kuvattuna uutta kotiamme tällä erää… 😀
Nyt takas syöttöhommiin ;P
Mukavaa viikkoa teille kaikille!

25 kommenttia “Kodissa

 1. Noi lamput on niin hienoja, varsinkin juuri nuo ruokapöydän päällä olevat! Teillä on kyllä niin kaunista, oli ihana nähdä koti ihan livenä! 🙂

 2. Sulla varmaan paljon hommia pikkuisessa Erinissä, joten en tiedä kerkiitkö vastaamaan. Mutta kiva jos jaksat jossain vaiheessa tehdä huone kerrallaan esittelyä ja materiaalivalinnoista enempi, just seinistä ja lampuista ym. &lt;br /&gt;Mua kiinnostaa noi teidän hohto seinät. Onko niissä kaikissa sama sävy? Esim. makkarissa ja portaikossa, onko se taika helmiäismaali luna? Oliko vaikea levittää? Itse haikailen sitä hopeaa kun enempi meidän värimaailmaa mutta lunakin kaunis!

 3. Heippa Suvi!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sain vinkkiä yhteiseltä tutultamme blogistasi, ja tänneppä heti kiiruhdin ihastelemaan uutta kotianne, ja ennenkaikkea pientä prinsessaanne! Onnea tuhannesti! Suloinen tuhisija &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;On teillä kyllä mielettömän hieno linna siellä! Tosi persoonallista ja tyylikästä. Ja noi naulakot niin ihanat, ja täynnä tunnearvoa &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa syksyä teille :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Terkuin: &amp;quot;Iida Emilia&amp;quot; Pilvenhattaralta ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ps: Anskulle kans terkkuja!

 4. Moikka!&lt;br /&gt;Aina löytyy aikaa vastata, olen mielissäni kun ihmisiä kiinnostaa. Eihän muuten olisi mitään mieltä blogiakaan kirjoitella… 🙂 Rappukäytävän sekä yläkerran aulan seinät on tosiaan Lunaa kuten arvelitkin. Eroa niissä tosin on eriväriset pohjamaalit, mikä vaikutti selvästi Lunan eri värisävyihin eri seinissä. Rappukäytävä on maalattu isoa harjaa apuna käyttämällä ja makuuhuoneen olen sutinut pensselillä epämääräsin vedoin. Makuuhuoneessa on kultahopea lasyyri ja siinä pohjalla oma juuri sille sävylle suositeltu maali. Seinistä tulee tosiaan hauskan erilaiset ja persoonalliset, kun oma kädenjälki näkyy ja pintakin hohtaa ihan eritavoin tuomalla kaiken sen struktuurin esiin mitä värissä on. Suosittelen taikamaaleja ehdottomasti 😉 Hopeakin on kaunis! Meidän entinen asunto oli täynnä kultaa, nyt minäkin olen kuitenkin siirtymässä pikkuhiljaa sinne hopean suuntaan… &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hauskaa viikonloppua!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Iida Emilialle vastaus omassa blogissaan 😀

 5. Ihana ja persoonallinen koti teillä! Miten olette kiinnittäneet sängyn yläpuolella olevat kirjaimet? Ovatko ne Stockmannilta?

 6. Kiitos paljon!:) &lt;br /&gt;Kyllä kirjaimet ovat Stockalta ja olen kiinnittänyt ne kaksipuoleisella tarrateipillä. Kannattaa hankkia laadukasta teippiä, kun kaikki ei pysy ja tulevat muuten nopeasti seiniltä alas 😉

 7. Kiitos! Naulakot edustavat todella tunnearvoa. Pikkuhiljaa modernin lisukkeksi tulossa koko ajan maalaisromantiikkaa ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Käyn lähiaikoina kurkkimassa blogiasi Ruususuun äiti 🙂

 8. Teillä on kyllä todella kaunis koti ja paljon löytyy sellaisia esineitä/asioita mistä itsekin pidän. Omasta kodista haaveilu jatkukoon… :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihana nimi tyttärelläsi ja hienosti olet tuon nimen seinälle laittanut.

 9. Kiitos Jasmin! Erinillä tosiaan on kaunis nimi &amp;lt;3&lt;br /&gt;Sisustaminen täällä senkuin jatkuu. Vihdoin sain hommattua nyt vasta olkkariinkin verhot… vielä kun joku laittaisi tangot paikoilleen 🙂 &lt;br /&gt;Haaveilu on ihanaa! Mutta niin on toteuttaminenkin ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiva kun hyppäsit mukaan lukijaremmiin 🙂

 10. Eksyin vasta nyt blogiisi ja kahlasin melkein kaikki postaukset läpi! Täytyy sanoa että teillä on kyllä kaunein koskaan näkemäni koti…! Täydellinen! (: Jokainen huone… Voi kun jo omaa kotia pääsisi sisustamaan…&lt;br /&gt;Pakko vielä kysyä että mistä olet noin hienon suihkun/ammeen/saunan löytänyt? o: En ole koskaan törmännyt tuollaiseen!

 11. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Kiitos Laura!!! Ihana kuulla! Rakastan sisustamista ja nyt meinaan tehdä siitä osaksi myös työni 🙂 Toiminimi alkaa huhtikuussa, jolloin auttelen sitten myös muita…&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ammesysteemi on Ideaparkissa sijaitsevasta Netraudasta ja siihen tosiaan mahtuu kyllä koko perhe 😉 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tervetuloa mukaan &amp;lt;3

 12. Käytiin katsomassa miltä ostamasi valaisimet näyttää kodissasi.Todella hyvin kyllä sopii muun sistuksen kanssa ja pääsevät tuolla oikeuksiinsa. Toivottavasti olet niihin tyytyväinen.:) T:Valohämeen väki.

 13. Kiitos, kiva kuulla, että kävitte vierailemassa 🙂 Olen lamppuihin erittäin tyytyväinen, joten kyllä kannatti odotella 😉

 14. Teillä on todella kaunis koti!&lt;br /&gt;Nyt muutama kysymys päälle 🙂 Mistä teidän ruokailuryhmä on?&lt;br /&gt;Ja tuo Erinin matto sekä hänen huoneessa olevat ikkunakoristeet (nuo sydämmet 🙂 ) ??

 15. Iso kiitos &amp;lt;3 näistä valokuvista koti on muuttunut jo melkoisesti. Tällöin oli vielä niin tyhjää 🙂 Sittemmin tullut hankittua &amp;quot;pikkusen&amp;quot; tavaraa ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ruokailuryhmä on Askosta, samoin kuin Erinin matto. Ikkunakoristesydämet olen löytänyt joskus jostain käsityömyyjäisistä. Niitä moni ainakin tekee paraikaa myös erinäisissä facebookin sisustussivustoilla myyntiin samantyylisiä 🙂

 16. Aivan hana koti teillä! Kysyisin mistä olette ostaneet pesuhuoneessan ja vessassa olevat aaltoilevat seinälaatat? Niin tyylikkäät, mutta en ole löytänyt niitä mistään.:)

 17. Kiitos, aivan ihana kuulla &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kaikki kotimme laatat on hankittu Laattapisteeltä 🙂 Toivottavasti löydät vielä ja jos et samoja, niin täytyy sanoa, että siellä on niin upeita muitakin laattoja, että jäin useista vain haaveilemaan… Seuraavaan kotiin sitten 😉

  1. Kiitos paljon! &hearts;<br />
   <br />
   Valaisimet tilattiin Belgiasta, mutta sen tarkemmin en osaa enää sanoa mistä. Hämeenlinnassa sijaitsevan liikkeen kautta ne silloin aikoinaan hankin. Hieman samantyylisiä olen joskus ainakin Porttipuiston Askossa nähnyt 🙂

 18. Todella hyvä maku sinulla/teillä 😉 mistä keittiön/khh kaappien vetimet ovat? Entä Erinin huoneen raitatapetti? Sellaista olen etsinyt juuri..

  1. Oi apua! Kauheeta katsoa tällaisia alkupostauksia 🙂 <br />
   <br />
   Kiitos! Keittiön vetimet ovat Kalustetukusta ja Erinin raitatapetti hankittu Hämeenlinnassa olevan RTV:n kautta (Hämeenlinnassa nimenomaan on todella hyvä valikoima tapeteissa). Valitettavasti mallia ja nimeä en enää muista. Jos myyjälle näytät tosin kuvaa, niin hän sen varmastikin tietää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *