Kuinka ryhtyä asuntosijoittajaksi?

Tuijotan tyhjää ruutua ja mietin mitä kirjoittaisin. Olen mennyt suorastaan hämmennyksessä tämän viikon, sillä menaiset -lehden artikkelini on herättänyt niin valtavan suurta kiinnostusta. Tiistaina olin vieraana Huomenta Suomen livelähetyksessä ja tänään Ilta-Sanomat julkaisi minusta artikkelin. Nyt jokapuolelta kysellään, että kuinka ryhtyä asuntosijoittajaksi?

Huomenta Suomen livehaastattelu klipin voit katsoa täältä.

Ilta-Sanomien jutun pääset lukemaan täältä.

Tänään julkaistua IS artikkelia on muutamassa tunnissa jaettu kohta 400 kertaa. Mieheni kirjoitti Facebook sivuillensa osuvasti meidän ajatuksista.

”Sijoittaminen ja oman varallisuuden kasvattaminen kiinnostaa ihmisiä valtavasti, mutta harva uskaltaa aloittaa koska moni uskoo sen olevan vaikeaa ja riskialtista.
Omien palkkatulojen lisäksi voi kuitenkin hyvin yksinkertaisesti rakentaa toisen / useamman tulonlähteen, jopa lähes riskittä. Jos pääomaa sijoittamiseen ei nyt ole, niin sitten on hyvä sijoittaa omaa aikaa, jolla saadaan ensimmäinen kassavirta auki. Tämä yhdistettynä palkkaan riittää sijoituksiin, jotka taas pikkuhiljaa johtaa moniin omaisuuslajeihin. Useampi kassavirta tuo taloudellista turvaa ja vapauttaa aikaa elämiseen. Siksihän mekin tätä tehdään ja autetaan muita tekemään samoin”.

Toivottavasti tuo Huomenta Suomen haastattelu, sekä Ilta-Sanomien artikkeli herättää ihmisissä joitakin ajatuksia. Mielestäni suorastaan pelottavaa kuinka monilla ihmisillä ei tulonlähteinä ole kuin se oma palkka. Joka puolella on valtavasti yt-neuvotteluja käynnissä ja mielestäni mikään muu ei ole niin varmaa, kuin epävarmuus! Oman talouden haltuunotto ja omien talouslukujen tutkiminen on meidän jokaisen omalla vastuulla, eikä sitä kannata jättää kenellekään muulle. Suosittelen jokaiselle erilaisia varallisuusvalmennuksia, siitä se lähtee 🙂 


Ihanaa viikonloppua!

 

Suvi

PS. Tervetuloa seuraamaan Instan puolelle! Päivitän sitä huomattavasti blogia useammin.