Suvi Jurvélius tulot

Yksi googlatuimmista aiheista minuun liittyen on tällä hetkellä Suvi Jurvélius tulot. En tätä toki ihmettele, sillä MeNaiset lehden sijoitusartikkeli on herättänyt paljon mielenkiintoista keskustelua. Huomenna olen aamulla vieraana myös Huomenta Suomi -ohjelmassa samasta aiheesta. Voin muuten kertoa, että jännittää ihan pirusti! Pitäkää mulle peukkuja 😉

suvi jurvelius tulot, Suvi Jurvélius tulot, asuntosijoittaminen, vaurasnainen, sijoittaminen, Zinzino, Zinzinotulot

 

ASUNTOSIJOITTAMINEN

Meidän toimintamalli vuokralla asumisessa ja asuntoihin sijoittamisessa on hieman massasta poikkeava. Aina kun puhutaan rahasta, niin ihmisiä tuntuu muutenkin kiinnostavan, mitä kukakin tienaa.

Päätin ottaa nyt kollegani Heidin tavoin aiheeseen kantaa, sillä yrittäjänä toimivan ihmisen tulotietoja kannattaa etsiä yrityksen talousluvuista. Yrittäjänä pystyn itse päättämään paljonko nostan itselleni osakeyhtiön kautta palkkaa. Luonnollisesti koitan nostaa palkkaa minimaalisen vähän, sen verran mikä minulle riittää sijoituksiin, sekä elämiseen. Loput kannattaa jättää yritykseen, jos jätettävää jää. Laitamme palkasta joka kuukausi sijoitukseen menevät rahat syrjään ja elämme lopuilla. Tämä onkin mielestäni tärkeä sääntö vaurastumisessa; sijoita ensin, elä lopuilla. Monesti ihmiset tekevät juuri toiste päin, eikä sen takia jää juuri koskaan mitään sijoitettavaa.

 

PÄIVÄRAHAT JA KILOMETRIKORVAUKSET

Valmennusyhtiö Varapuun koulutukset on meille ensisijainen paikka kouluttautua raha & sijoitusasioissa. Yrittäjille suosittelen mm. Yrittäjyyden perusteet 2.0 kurssia. Kyseisessä valmennuksessa puhutaan verotuksesta ja kirjanpidosta nimenomaan yrittäjän vinkkelistä. Mitä kannattaa huomioida kirjanpitäjää valitessa & mitä kirjanpitäjälle kuuluu toimittaa ja koska.  Työntekijän, yrittäjän ja sijoittajan ajatusmaailmalla on meinaan aika paljon eroja. Monesti perus palkkatyöläisillä menee ohi, kuinka paljon yrittäjänä pystyy nostamaan verottomana mm. päivärahaa & kilometrikorvauksia. Niistä myös omat tuloni palkan lisäksi koostuu. Todella paljon tulee koulutettua tiimiä ympäri suomen ja tämän takia niin päivärahoja, kuin kilometrejä kertyy. Myös monet ulkomaanreissut on työmatkoja, missä käymme valmentamassa tiimiämme ja niistä voi nostaa silloin myös päivärahat.

 

LISTAAMATTOMAN YHTIÖN OSINGOT

Listaamattoman yhtiön osalta yrittäjällä on mahdollista nostaa osinkoa, jos yhtiön tase on kunnossa. Aiemmin osinko oli yhteen kertaan verotettua eli yhteisöveron jälkeen pystyi nostamaan ilman veroja tietyn prosentin. Systeemi muuttui jokunen vuosi sitten ja sen jälkeen osa tästä summasta on verotonta ja osasta maksetaan veroa. Nämä osingot eivät näy pääomaverotuloissa jos katsoo maksullisen palvelun kautta jonkun ihmisen verotettavia tuloja. Sen takia googlettelijat elävät puutteellisen & väärän tiedon varassa. Lisää osinkoverotuksesta täällä.

 

TULOJEN MUODOSTUMINEN JA YRITYKSEN TALOUSLUVUT

Yrityksen liikevaihto ei ole sama asia kuin yrittäjän bruttotulot.  Zinzino ei maksa palkkaa vaan yrittäjä laskuttaa yrityksensä kautta saamansa provisiot. Näillä tuloilla maksetaan paljon myös erilaisia yrityksen kuluja. Yrittäjä voi itse päättää osakeyhtiömuotoisessa yrityksessä paljonko palkkaa nostaa. Perustin Oy:n kesken vuotta 2016, jolloin osa liikevaihdosta tuli vielä toiminimen kautta, sen takia edellinen tilikausi ei ole vertailukelpoinen. Yritykseni liikevaihto oli viime vuonna vajaat 64 000€ ja tulos voitollinen. Työskentelen n. 20-30 tuntia viikossa (haastavaa sanoa tarkkaa aikaa, koska omassa ammatissani työaika on hieman häilyvä) ja matkustelemme maailmalla ehkä kymmenen kertaa vuoteen. Paljon on työmatkoja, sekä jonkin verran myös lomamatkoja. Yrityksen talousluvut ovat julkisia ja kuka tahansa voi ostaa vaikka maksullisen Rating Alfa raportin.

suvi jurvelius tulot, Suvi Jurvélius tulot, asuntosijoittaminen, vaurasnainen, sijoittaminen, Zinzino, Zinzinotulot

KIINTEÄT KULUT

Teen työtäni pääosin kotoa tai tavaten ihmisiä kaupungilla niin kahviloissa kuin ravintoloissa. Jonkin verran tulee käytyä myös erilaisissa edustustilaisuuksissa, sillä ne kuuluu luonnolliseksi osaksi verkostoitumista.

Zinzinon liiketoiminta on siitä loistava, ettei siihen käytännössä kohdistu mitään pakollisia kiinteitä kuluja. Toki yrittäjän pitää huolehtia vakuutusturvastaan. Itse tarvitsen autoa liikkumiseen ja tietenkin tietokoneet, puhelimet & muut yhteydet on välttämätön juttu. Lisäksi minulla on yrityksen nimissä vapaaehtoisia eläkevakuutuksia ja sijoituksena muutama uudiskohde.

Kouluttautuminen on yksi asia mihin suoramyynnissä menestyneet investoivat. Itsensä kehittämisestä on hyötyä kaikessa elämässä ja se onkin loputon matka mitä opiskella. Erilaiset koulutukset ja valmennukset maksaa, mutta sanoisin että ne maksaa itsensä myös moninkertaisesti tulevaisuudessa takaisin. Henkistä pääomaa ei voi mitata rahassa. Onneksi liiketiloihin, henkilökuntaan tai markkinointiin ei tässä liiketoiminnassa mene euroakaan. Kaiken pystyy tekemään ilman taloudellista riskiä ja ilman isoja investointeja uuteen liiketoimintaan. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja Zinzinon tuoma yhteisöllisyys erittäin arvokasta. Monta meille läheistä ja rakasta ystävää on löytynyt tätä kautta. Puhumattakaan meistä 😀 Ilman Zinzinoa ei olisi minua ja miestäni, joten olen ikuisesti kiitollinen siitä kuinka löysimme toisemme. Yksin meidän ei siis tarvitse puurtaa, vaan tämä on tiimiyrittäjyyttä parhaimmillaan. Aina on apua tarjolla.

Katso Facebooklive video meidän Teneriffan Directormatkalta, missä muutaman kollegani kanssa kerromme minkälaista suoramyyntiyrittyäjyys on ja kuinka se on meidän elämäämme muuttanut.

suvi jurvelius tulot, Suvi Jurvélius tulot, asuntosijoittaminen, vaurasnainen, sijoittaminen, Zinzino, Zinzinotulot

 

Suvi