&Tradition Palette JH7 pöytä

Meille on viime aikoina muuttanut useita, uusia huonekaluja.

”Alexander Calderin veistoksista inspiroitunut Jaime Hayón on suunnitellut &Traditionille sarjan pöytiä, jotka muistuttavat geometrisia, paikoilleen jähmettyneitä mobileja. Jokaisella Palette-pöydällä on kolme tasoa, jotka poikkeavat toisistaan sekä koon, värin, materiaalin että muodon puolesta. Sirot ja ryhdikkäät teräsjalat kohottavat metallista, marmorista ja saarniviilusta valmistetut tasot eri korkeuksille ja luovat miellyttävän kontrastin niiden pyöreydelle. Erilaisten elementtien sommitelma on sekä kaunis että tasapainoinen – joka kulmasta. Veistokselliset Palette-pöydät vangitsevat katseen ja ylevöittävät olohuoneen”.

Nähdessäni pöydän ensimmäistä kertaa Gulledsin showroomilla ihastuin välittömästi. Juuri tuo kolmitasoisuus ja veistoksellisuus herättivät mielenkiintoni. Pöytä itsessään on jo taideteos! Palette sopii loistavasti Lyktan jalkalampun lähistölle, sillä sama messinkinen pinta löytyy niin siitä, kuin olohuoneen kattolampuista. Materiaalina marmori on huokoisen elävä ja messinki saa käytössä ajan patinaa.

 

Räpsin meidän olohuoneesta kuvia eri valaistuksissa

True colour vase LP2 terrakotan/messingin värisenä &Traditionilta oli samalla must hankinta, kun vaasin väri istuu niin kivasti yhteen Imola nojatuolin kanssa 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Iltavalaistuksessa vielä <3

 

Miellyttääkö Palettepöytä teidän silmää? Uskon tämän olevan sellainen huonekalu mikä jakaa mielipiteitä 😀

 

Suvi