LUX* South Ari Atoll – Malediivien matka

Terveiset paratiisisaarelta! Kuten arvata saattaa niin loma oli aivan mieletön. Taas kerran on mahdotonta pukea sanoiksi kaikkea kokemaansa.

 

Meillä on mieheni kanssa unelma matkustaa ja nähdä eri maita niin paljon kuin ikinä mahdollista. Malediivit on kuitenkin tämän suhteen poikkeus, sillä sinne haluamme palata aina uudestaan ja uudestaan. Sovimme, että tästä reissusta tulee vuosittainen. Nyt toista kertaa Lux South Ari Atollille mennessämme tuntui kuin olisimme tulleet takaisin kotiin <3 Niin tärkeää ja rakasta paikkaa tuo kyseinen atolli meille edustaa.

Oli sanoinkuvaamattoman lämmin paluu, sillä henkilökuntaa oli heti paljon vastassa ja he toivottelivat meidät tervetulleeksi takaisin. Osa tuli halaamaan, sillä joidenkin kanssa olemme pitäneet yhteyttä läpi vuoden.

Voi sitä riemun tunnetta kun 12 tunnin lennon jälkeen sain taas kokea sen kauneuden mitä ympärillä on. Ja kaikki ne ihanat rakkaat muistot tulvi mieleeni jo edelliseltä reissultamme. Oli onnen kyyneleissä pidättelemistä. Enpä keksi parempaa paikkaa harjoittaa kiitollisuutta kuin tämä. Kiitollisuus luo samalla pohjaa myös läsnäololle. Tämä onkin juuri se paikka missä olen kokenut olevani eniten läsnä, ikinä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viime vuoden syksyn alussa etsin lentoja jenkkeihin, sillä meillä oli tulossa sinne työmatka. Noh, lennot löytyi ja sain ne varattua. Samaan aikaan tuli sellainen intuitio, että katsotaanpa millä hinnalla löytäisin lentoja Malediiveille. Löysinkin tosi edulliset lennot, joten siltä seisomalta tein heräteostoksen ja bookkasin ne samalla. Myöhemmin selvisi, että vaikka lennot on edulliset, niin aika mukavasti saa laittaa rahaa kiinni kaikkeen muuhun 😀 Vain privaatti vesitasokone vie atolleille (käsittääkseni heillä on monopoliasema ja siksi hinnatkin melko tyyriit). Käytännössä vaihtoehtona on ostaa se taikka lähteä uimaan reilu 100 kilometriä Ari Atollin suuntaan.  Ja hotellit, etenkin meren päällä olevat bungalowit, kyllähän ne maksaa. Etenkin jos haluaa viisi tähteä ja on valmis panostamaan sekä laatuun että palveluun. Tämä oli kuitenkin yksi niistä heräteostoksista joka kannatti ja olihan Malediivit ollut unelmani jo pitkään.

LUX* South Ari Atoll on laatua vailla vertaansa. Jokaikinen pienikin detail on loppuun asti mietitty. Koko LUX konsepti on itsessään niin houkutteleva, että tavoitteena meillä olisi käydä vaikka kaikki heidän ketjuistaan lävitse. Reilut 40 hotellia ympäri maapalloa tarjoaakin toinen toistaan huikeampia elämyksiä. Tämä Mauritiukselta lähtöisin oleva hotelliketju on ihan world class luokkaa. Meidän kokemuksen piirissä tämä menee jopa Ritz Carltonien ohitse. Palvelu on super ystävällistä ja aitoa, mutta erityisesti samalla myös persoonan mukaista. Ja nimenomaan tämä on mielestämme se erottava tekijä.

Lomaamme mahtui monta unohtumatonta elämystä! Ehdottomasti yksi parhaimpia kokemuksia koskaan oli se kun pääsimme snorklaamaan valashaiden kanssa. Aivan käsittämätön fiilis! Viime vuonna en uskaltanut mennä, joten tänä vuonna terästäydyin. Ja luojan kiitos, että menin oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Pinnan alla olikin ihanan rauhallista <3 Teen tästä oman postauksen pian.

 

Mukavaa viikkoa kaikille! Me lähdetään muutaman päivän päästä työmatkalle Ruotsiin. Taas ehdin ottamaan Zinzinoon uusia tiimiläisiä keitä lähteä viemään eteenpäin. Jos asia sua kiinnostaa niin ota toki yhteyttä.

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -