Stailauspäivä Instyleoutin kanssa

”Style is something each of us already has, all we need to do is find it”.

Eilinen päivä oli ihana! Kävin hemmottelemassa itseäni henkilökohtaisessa priva stailauksessa. Ystäväni Anni on toteuttanut unelmansa ja laittanut pystyyn oman Instyleout liiketilan Lauttasaareen. Hän palvelee kaikenikäisiä ja kaikenkokoisia naisia auttaen heitä löytämään juuri heidän vartalolleen sopivat vaatteet.

Heti tilaan mennessäni Anni otti minut halausten kera vastaan. Upeasta loft -tyylisestä tilasta oli näkyvissä kauniit merimaisemat ja ihanasti auringon valo tulvi kattoikkunoista sisään. Heti sisään astuessani havaitsin että tilassa vallitsee erittäin hyvä energia.

 

 

Ensin minulle tarjoiltiin cappuccino ja fiilistelin ympärillä olevia vaatteita ja asusteita. Anni oli henkilötietolomakkeeni perusteella valinnut minulle vaatteet, mitä hän lähtisi vartalotyypilleni suosittelemaan. Myös Pinterest tilini muotipinnaukset hän oli käynyt katsomassa. Minulle oli järjestelty erillinen rekki erilaisista asuehdotuksista ja se käytiin yhdessä läpi ennen sovitusta. Anni oli osannut todella hyvin valita itselleni mieleisiä vaatteita ja muutama villikorttikin oli joukossa, mihin ihastuin. Vain muutamasta vaatekappaleesta tuli sellainen fiilis etten lähde edes sovittamaan. Muuten olin aika avoin kaikelle uudelle.  Monet vaatteista on kuitenkin päällä erinäköisiä kuin henkarissa, joten luotin tässä kohtaa myös ammattilaisen silmään.

Oli muuten aivan ihana rauhassa testailla kivoja vaatteita ja asusteita ilman ylimääräistä hälinää ja liikkeissä olevaa ruuhkaa. Vieressä herttainen Anni joka auttoi asujen pukemisessa ja riisumisessa. Mun ilmeestä päätellen tämä on vakavaa hommaa 😀 Taisin olla aika keskittynyt peilailemaan, että lähteekö kyseinen vaatekappale mukaani vai ei.

 

 

 

 

 

 

 

Todella herttainen liiketila <3

 

 

Ja taas takaisin omiin vaatteisiin millä stailaukseen saavuin

Lopputulos päivälle oli se että löysin ihan kamalasti kaikkea!!! 😀 Tarjolla olleet vaatteet oli suurin osa jopa huomattavasti edullisempia kuin kaupoissa. Instyleoutin vaatevarastosta iso osa on ekologisia ja osa jopa kierrätettyjä vaatteita. Anni kertoikin että hänen tavoitteenaan olisi tulevaisuudessa olla 100% eko + eettinen. Sovitettuani kaikki vaatteet sain ostaa haluamani kappaleet heti paikan päältä. Ja minähän ostin, lähdin valtavan paperikassin kanssa kotiin. Mukaan tarttui niin smart casual työvaatetta, kuin rantahepenettä tulevalle Malediivien lomalle. Olin löydöistäni tosi onnellinen ja odotan innolla että pääsen käyttämään uusia hankintojani. Kaikista ei tullut napattua kuvaa, mutta eiköhän niitä sitten reissukuvissa päälläni näe.

Hankin;

*farkut x 2

*t-paita x 4

*takki

*kesähousut

*mekko

*hame

*tunika x 3

*huivi

Pääsin ihan älyttömän edullisesti, sillä koko tämä stailaussetti ostoksineen kustansi minulle 409,30€. Edullisimmat yksittäiset ostokseni oli 11,95€ kpl ja kallein yksittäinen ostos oli 39,95€. Anni on pyrkinyt pitämään hinnat alhaisina, siten että kenellä tahansa on varaa päivittää oma vaatekaappi.

Todella lämpimästi haluan suositella Annin stailauspalvelua! Itselleni jäi päivästä niin hauska kokemus, että menen jossakin kohtaa ehdottomasti uudestaan. Hyvä idea olisi myös kerätä oma naisporukka kokoon ja toteuttaa tämä esim. jonakin ohjelmanumerona tai lahjana. Taidanpa itsekin järjestää tiimiläisilleni shoppailuillan ammattistailistin opeissa.

 

Instyleoutin Facebook sivut löydät täältä.

 [email protected]

Annilla on vielä huomisen päivän ajan tarjous  (elokuun loppuun) missä 2h henkilökohtainen stailaus 69€ (99€) ja 3 h ryhmästailaus 149€ (199€).  Mainitsemalla kuitenkin sanan Suvisvilla saat hyödynnettyä saman tarjouksen syyskuun loppuun saakka.

Kannattaa ehdottomasti olla häneen yhteydessä ja kysyä lisää 🙂

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -