Taas Malediiveille – videopostaus

Viime syyskuussa olimme ensimmäistä kertaa Malediiveilla ja jo silloin päätimme, että tänne täytyy päästä joka vuosi. Teimme pienen videokoosteen edellisestä reissustamme.

Itku tuli taas jo pelkästään siitä kun kävin näitä matkavideoita lävitse. Jos jossain tuntee olevansa elossa, vahvasti läsnä, niin tuolla! Vaikka paljon olemme matkustelleet niin mikään ei ole vetänyt vertoja tälle paikalle.

Ens kuussa olemme taas lähdössä samalle atollille, samaan hotelliin. The Lux South Ari Atoll vei meidän sydämet. Kovasti haluamme nähdä toki muitakin atolleja, mutta tällä hetkellä tuntuu että tuonne samaan paikkaan on päästävä ainakin vielä tänä ja ens vuonna. Ehkä sen jälkeen uskaltaudumme katsoa muitakin Malediivien kohteita ilman että tulee fiilistä pettymyksestä. The Luxista on meinaan vaikeampi enää parantaa. Suosituksia ottaisin niin mielelläni vastaan jos hyviä kokemuksia löytyy 🙂 Monia paikkoja olen googlaillut, mutta kuvista ei välttämättä saa aina koko totuutta. Ehkä itselläni on myös niin voimakkaasti tunteet pelissä etten näe muita kohteita samassa valossa.

Linkatkaa ihmeessä myös mielenkiintoisia matkablogeja joissa kohteena ollut juurikin Malediivit! 😀

 

Mukavaa viikonloppua!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -