Taas Malediiveille – videopostaus

Viime syyskuussa olimme ensimmäistä kertaa Malediiveilla ja jo silloin päätimme, että tänne täytyy päästä joka vuosi. Teimme pienen videokoosteen edellisestä reissustamme.

Itku tuli taas jo pelkästään siitä kun kävin näitä matkavideoita lävitse. Jos jossain tuntee olevansa elossa, vahvasti läsnä, niin tuolla! Vaikka paljon olemme matkustelleet niin mikään ei ole vetänyt vertoja tälle paikalle.

Ens kuussa olemme taas lähdössä samalle atollille, samaan hotelliin. The Lux South Ari Atoll vei meidän sydämet. Kovasti haluamme nähdä toki muitakin atolleja, mutta tällä hetkellä tuntuu että tuonne samaan paikkaan on päästävä ainakin vielä tänä ja ens vuonna. Ehkä sen jälkeen uskaltaudumme katsoa muitakin Malediivien kohteita ilman että tulee fiilistä pettymyksestä. The Luxista on meinaan vaikeampi enää parantaa. Suosituksia ottaisin niin mielelläni vastaan jos hyviä kokemuksia löytyy 🙂 Monia paikkoja olen googlaillut, mutta kuvista ei välttämättä saa aina koko totuutta. Ehkä itselläni on myös niin voimakkaasti tunteet pelissä etten näe muita kohteita samassa valossa.

Linkatkaa ihmeessä myös mielenkiintoisia matkablogeja joissa kohteena ollut juurikin Malediivit! 😀

 

Mukavaa viikonloppua!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “Taas Malediiveille – videopostaus

  1. Olen joulukuussa lähdössä Malediiveille mieheni kanssa ja vaikka mekin olemme nähneet maailmaa lähes joka kolkalta, on Malediivit sellainen paikka joka on aivan pakko päästä näkemään. Upealta näytti teidän videonne, maisemat on niin mahtavat että reissu tuonne ei voi kuin onnistua 🙂

    1. Ihanaa! Mihin päin sinne olette menossa? Malediivit on jotain mitä sanat ei riitä kertomaan <3

  2. Siis wou mikä paikka! Kävin joskus kymmenen vuotta sitten, mutta en ollut tuollaisessa water villassa. Mun luonteelle ei vaan Malediivit oikein sopineet, kyllästyin viikossa kökkimään atollilla, vaikka snorklaan ja surffaan ja luen kirjoja mielelläni. Mutta onhan tuolla upeaa. Mielenkiintoista oli käydä Malessa, mikään kaupunki ei ole ihan samanlainen kuin se.

    1. Kiitos kommentistasi 🙂 Male on varmasti aivan erilainen kuin mitä nämä atollit. Itse en kaipaa minkäänlaista aktiviteettia saatika ihmisiä ympärille kun nautin tuosta rauhasta mikä tuolla vallitsee. Jos olisin kuukausi tolkulla niin varmasti kyllästyttäis mutta muutama viikko tai kuukausi menis ihan kevyesti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *