Kotimme Kalasatamassa

Ihana ystäväpariskuntamme Tiina ja Olli majailivat meillä muutaman viikon pätkän evakossa viime vuoden puolella kun olimme itse taas lomareissulla. Heidän vasta ostettu asunto paljastui hometaloksi ja heidän piti päästä sieltä pois. Tiina kirjoittaa mielettömän kaunista Designwash nimistä blogia ja toimii ammatiltaan graafisena muotoilijana. Hän otti asunnostamme ihan älyttömän mageet kuvat ja huomaa todella että nyt on kyllä ammattilainen asialla. 

IMG_9303.jpg

IMG_9308.jpg

IMG_9305.jpg

IMG_9307.jpg

IMG_9306.jpg

IMG_9304.jpg

IMG_9309.jpg

 

Tyttöjen huone

IMG_9302.jpg

IMG_9301.jpg

IMG_9300.jpg

IMG_9298.jpg

Täällä Tiinan kirjoittama postaus meidän asunnosta.

Tässä vielä toinen lastenhuoneesta.

Kiitos Tiina upeista kuvista! <3

 

 

Aurinkoa jokaisen päivään!!!

 

Suvi

11 kommenttia “Kotimme Kalasatamassa

  1. Hei Tuula! Matto on Beni Ourainin ja kooltaan 3×2 metriä. Hankin sen Trend Carpetista vajaa vuosi sitten 🙂 Se on 100% villaa ja ollaan kyllä tykätty vaikka siivoaminen ei aina helpointa olekaan. Myös ulos roudaaminen on oma duuninsa 😉 Reilun tonnin siitä maksoin.

 1. Teillä on kyllä kaunista! Kiva, kun palasit taas bloggailemaan :)<br />
  <br />
  Ihan kauheaa tuo kaverisi kohtalo hometalon yms kanssa, kävin lukemassa ja kaikki sympatiat heille 🙁

 2. Ihanan näköistä! Olohuoneen matto on kyllä upea ja sopivan kokoinen. Usein ihmiset ostaa liian pieniä mattoja tilaan nähden. Haluaisin tuosta sohvan yläpuolelle kiinnitetystä lampusta tietoja eli: mikä, mistä ja onko ollut käytännöllinen?

 3. Tyylikkäitä huonekaluja, kauniita esineitä, laadukas matto, valaisin jne. Mutta niin väritöntä, melkein kuin olisitte mustavalkokuvissa. Missä on kaikki värit? Jopa lastenhuone on kliinisen valkoinen ilman mitään lapsille kuuluvia tavaroita ja leluja. Etkö pidä verhoista kun niitä ei näy? <br />
  Mielenkiintoinen blogi sinulla ja hyvin erikoinen tapa elää ja toteuttaa omia unelmiasi, ei ihan jokaisen pienten lasten äidin toiveuni kuitenkaan. <br />
  Hyvää kevään jatkoa!

  1. Kiitos!<br />
   Meillä on hyvin valkoista, enkä oikeastaan pidä sitä mitenkään erikoisena tänä päivänä. Muutama keltainen täplä meiltä sisustuksesta löytyy. <br />
   Lapsilla on leluja enemmän kuin millä leikkivät ja siksi viedäänkin osa leluista nyt ens kuussa Filippiineille. Saavat itse niitä ojennella koulussa lapsille, joilla ei kirjaimellisesti ole paljoa.<br />
   Verhoja olisi edellisestä asunnosta pilvin pimein (valkoisia) 🙂 mutta päädyttiin tässä asunnossa olla laittamatta. Mielestämme kotimme ei niitä nyt kaipaa.<br />
   Kai meidän elämää erikoiseksikin voisi kutsua ja hyvä niin, ainakin elämme meidän unelmaa &hearts; Kukin tyylillään ja matkustaminen on meidän arkea. Onneksi kaikilla ei tarvitse olla samanlaista 😀 Lapsista kasvaa &quot;maailmankansalaisia&quot; kun avarretaan heidän kokemuskenttää jo pienestä lähtien.<br />
   Ihanaa Beea että tiedostat jos tällainen ei välttämättä ole sinun unelma. Toivottavasti tiedät mikä se on ja saavutat ne kaikki. Toivon ihan jokaiselle, että löytää oman polkunsa ja on onnellinen &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa kevään jatkoa myös Sinulle.

  2. No jo oli Beealla kommentti! Voi luoja. Kyllä on Suvin lapsilla leluja vaikka ja kuinka paljon, mutta minä karsin ne pois kuvista, jotta saan rauhalliset ja selkeät kuvat, joissa vain muutama ihana juttu tuotu esille. Ei tarvitse kaikkea kerätä yhteen kuvaan, vaikka tavaraa olisikin. Suvi elää perheensä kanssa omaa upeaa elämäänsä, josta moni on saletisti kateellinen! Harva pääsee tai pystyy matkustelemaan tuolla tavoin.

 4. Joopa joo, löytyihän se enkelikuorokin ylistämään. Harva haluaa elää tuollaista elämää ja harva pienten lasten äiti &quot;pääsee leikkimään&quot; matkoille milloin minnekin. Onneksi lapsilla on isät ja isovanhempia, varmaan niitä leluja sieltäkin löytyy. Ja nyt ei puhunut kateus, matkustaa olen saanut niin paljon kuin olen halunnut. Kaikkea hyvää toivotan kuitenkin, ikivanha sanonta lienee kukin taaplaa tyylillään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *