UUSI OLOHUONE <3

Netti toimii taas ja postaushanat on nyt auki!!! 😀 Jes! IÂŽm happy! KyllĂ€pĂ€ onkin viikon tauko tuntunut kurjalta, tyhjĂ€ltĂ€ ja turhalta, kun olisi ollut niin paljon postattavaa. Ihanaa taas pÀÀstĂ€ tietokoneen ÀÀreen… erÀÀnlainen elĂ€mĂ€ntapa tĂ€mĂ€ bloggaus siispĂ€ itselleni on. Ihan kuin jotain tĂ€rkeÀÀ olisi elĂ€mĂ€stĂ€ni puuttunut kun en pÀÀssyt tĂ€nne ollenkaan!

Eilinen pÀivÀ oli yksi elÀmÀni ihanimmista, sillÀ sain rakkaan tyttÀreni vihdosta viimein kotiin. Melkoista huutoitkua ulisin, kun Erin juoksi pitkÀstÀ aikaa syliini! Maailman paras tunne!!! <3 <3 <3 IkÀvÀ oli aivan jÀrisyttÀvÀ ja monenakin pÀivÀni tuli tÀÀllÀ vollattua kun oma lapsi oli niin pitkÀÀn nyt isÀllÀÀn. Onneksi tÀmÀ kaikki oli kuitenkin lyhyt hetki elÀmÀssÀ ja ainakin tuli edes toinen viikko minun nyt tÀysin levÀttyÀ. Muuttoviikonloppu ja sen jÀlkeinen aika ei ihan levon kannalta ollut tÀysin mahdollista. Ei se homma vain oikein toiminut siten, ettÀ olisin maannut sohvalla ja huudellut/osoitellut muille, ettÀ mikÀ mihinkin on tulossa. Makuulepo on nyt onneksi kuitenkin takana pÀin ja ainakin toistaiseksi selvittiin sÀikÀhdyksellÀ. Toki vauva saisi masussa vielÀ joitakin viikkoja viihtyÀ, mutta nyt ollaan ainakin jo suht turvallisilla vesillÀ. Otan edelleen rauhallisesti ja kuuntelen omaa kroppaani. Toki olisihan se ihanaa, jos tÀÀllÀ talossa olisi kuitenkin mahdollisimman valmista vauvaa varten.

Sitten asiaan 😉 Napsin teille Ă€sken pika pikaa kuvia uudesta, lĂ€hes valmiista olohuoneesta. En oikeastaan osaa nopeasti valita, ettĂ€ mitĂ€ kuvia tĂ€nne laittaisin, joten pÀÀtin, ettĂ€ laitan kaikki. Koittakaa kestÀÀ, nyt olis sellainen kuvarypĂ€s tulossa 🙂 Kaiken ylimÀÀrĂ€isen aikani haluan antaa nyt tyttĂ€relleni, joten en aio kauaa tĂ€ssĂ€ koneella tĂ€nÀÀn roikkua. Kaikki kuvat on otettu tietystĂ€ suunnasta sillĂ€ keittiö ja eteinen on toistaiseksi tavaranpaljouden peitossa. TĂ€ssĂ€ nyt kuitenkin yksi ihana ja viihtyisĂ€ huone missĂ€ hieman rauhoittua kaiken rumban keskellĂ€. Niin ja kuvatekstit on muuten sitten todella tönköt! ÄkkiĂ€ vain mainitsin, ettĂ€ mikĂ€ hankittu mistĂ€kin jne… Pahoittelen jo etukĂ€teen 😉

Uusi olohuone on hyvin valkoinen, mutta ei kuitenkaan kokovalkoinen kuten ensin haaveilin. Nyt on mies pÀÀssyt vaikuttamaan mm. sohvavalinnalla ja tuolla mustalla vĂ€rillĂ€, mitĂ€ onkin tuotuna tilaan oikeastaan aikas paljonkin. TykkÀÀn! Sopii myös tuohon ihanaan ammattimaalarin tekemÀÀn seinÀÀn, jotenkin toimii vastapainona valkeudelle. Krumeluuria, designia, modernia luxusta, valkoista, hopeaa, mustaa ja harmaata – niistĂ€ on olohuoneemme nyt tehty!

1.jpg2.jpg3.jpg

Ratian arkku toimii lasten lelupiilona ja hieman rikkoo tuota modernia linjaa 🙂

4.jpg

Annon Rahi Kodin YkkösestÀ ja lehtikori Malin Lundmarkin Mazelle suunnittelema Magbag Stockalta.

5.jpg

Pentikin iso pyykkikori on nyt ainakin vĂ€liaikaissĂ€ilytyksessĂ€ tuossa nurkassa ennen kuin alakerta ja kodinhoitonurkkaus on valmis. Myös tuo Seppo kohon Octo etsii vielĂ€ paikkaansa, sillĂ€ se ei mahtunutkaan siihen mihin suunnittelin 🙁 En haluaisi myydĂ€ sitĂ€, mutta saattaa olla, ettĂ€ niin joudun tekemÀÀn… ellen sttten jollain ihme keinolla saisi siitĂ€ muokattua jalkalamppua…

7.jpg

NĂ€itĂ€ ihania Happy Lightsin pallovaloja löytyy meiltĂ€ mustana, tĂ€ysvalkoisena sekĂ€ sekavĂ€risenĂ€ (beige, valk. hopea). Ihana Omakotivalkoisen Miiakin tĂ€nÀÀn nĂ€istĂ€ oli vinkkipostauksen tehnyt 😉 Suosittelen minĂ€kin! Omani tilasin Millan putiikista.

6.jpg

Okkarin uusi sohva koostuu itseasissa kolmesta rahista. Malli on Ikean Kivik-sarjaa ja irtopÀÀlliset tarvittaessa vaihdettavissa 🙂

8.jpg

Alakerran takan tilalle rakennetaan edelleen saunaa. Keskikerroksessa ei vaadittavia hormeja ollut joten vaihtoehtoina oli joko biopolttotakka tai sÀhkötakka. Olin jo pitkÀÀn haaveillut tÀllaisesta romanttishenkisestÀ manttelisÀhkötakasta. Nyt se tÀÀltÀ löytyy ja hyvin sopii ainakin omasta mielestÀni myös osaksi modernia sisustusta.

9.jpg

10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

PitkĂ€ televisiotaso ja ylĂ€kaapit on monessa muussakin blogissa vilahtanut Ikean BestĂ„. On se vaan niin loistava sarja koota oman nĂ€köinen ja kokoinen setti, vielĂ€pĂ€ suht edullisesti 🙂

14.jpg16.jpg17.jpg

TÀmÀkin ihana Kubus hankinta pÀÀsi vihdoin ulos pahvilaatikosta, missÀ se sai pitkÀÀn aikansa meillÀ viettÀÀkin. Sittemmin sitÀ on nÀkynyt paljon myös tuttavillani.

Olohuoneen karvamatto kimaltaa oikeassa valaistuksessa ja se tuokin ripauksen lisÀÀ luxusta olkkariin. Hieman isompi olisi tosin saanut tÀhÀn tilaan kooltaan olla, mutta minulla on ollut tÀmÀ usemman vuoden, enkÀ siitÀ luovu. 

18.jpg19.jpg20.jpg

Mustat, hieman marokkohenkiset tyynyt Elce Stocholmin mallistosta.

21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg

TarjotinpöydĂ€t Haylta, eivĂ€t varmaan paljon esittelyjĂ€ kaipaa. MinĂ€kin sorruin nĂ€ihin blogimaailman muoti-ilmiöihin 🙂 Ovat ihanat, en yhtÀÀn ihmettele, miksi moni ne on itselleen halunnut!

25.jpg26.jpg27.jpg

VielÀ puuttuu sokkeli tuolta sÀhkötakan alta, kun pÀÀtimme nostaa sitÀ hieman ylemmÀs. Krumeluuripeilin olen aikoinaan ostanut Askosta.

28.jpg29.jpg

VielĂ€ yksi valaisin löytyy eteisestĂ€… TĂ€mĂ€ on nyt se ”neljĂ€n suora” mistĂ€ olen aikoinaan puhunut, kun ennen tuossa tilalla oli halogeenivalaisimet valaisemassa kattoa. Huonetilaanhan sitĂ€ valoa normaalisti tarvitaan ja tultiinkin silloin valaisinsuunnittelijan kanssa siihen tulokseen, ettĂ€ riippuvalaisimet tĂ€hĂ€n kohtaan olisi hankittava. Kartellin GĂ©t olivat mainio löytö ja luovat kauniin varjon myös tuohon ihanaan harmaaseen tehosteseinÀÀn <3

 

MiltĂ€s meillĂ€ nĂ€yttÀÀ? Onko olohuone sellainen mitÀ kuvittelitte minun tekevĂ€n vai ihan erilainen kuin mitĂ€ ennustelitte? 🙂

suvi1.jpg

 

54 kommenttia “UUSI OLOHUONE <3

 1. taattua Suvia 🙂 &hearts; pakko kysyĂ€ yksi kysymys siulta… mitĂ€ mieltĂ€ olet siitĂ€, ettĂ€ saako olohuoneen pöytĂ€ olla korkeampi kuin esim. sohva ? 😛

  1. &hearts;<br />
   SAA! Toinen meidÀn Hayn pöydistÀ on hieman alle sohvan ja toinen hieman korkeampi kuin sohva. Hyvin sopii. Itse en ollenkaan pidÀ sellaisista liian matalista sohvapöydistÀ, mitkÀ hipovat lÀhes maanrajaa. Makukysymys toki, mutta mielestÀni edustaa enemmÀn sellaista aasialaista tyyliÀ.

  1. onko ihan sillÀ silkkiverho nimellÀ vai ne toiset missÀ on vÀhÀn silkkiÀ vaan, kun nÀyttÀvÀt vaan niin puhtaan valkoisilta? muualla, kun olen nÀhnyt niin ollu enemmÀn kermaan taittavat

  2. On juurikin ne samaiset tĂ€ys silkkiset verhot. Olen itsekin ihmetellyt miksi jollain ne samat taittuivat keltaiseen . Hyvin valkoiset meinaan ovat niin tÀÀllĂ€ kuin edellisessĂ€ asunnossa. Ei kellertĂ€vyyttĂ€ 🙂

 2. Nice, i like :). Ei ehkÀ ihan sellainen kuin kuvittelin, mutta kaunista!<br />
  MitÀ seinÀllÀ olevissa kaapeissa on, jos saan kysyÀ? <br />
  <br />
  OCTO!!?? Myyt…!?!? Sniffelis. MĂ€ niin sen haluisin.

  1. Kiitos, kiva kuulla, ettÀ minkÀlaista visioit? ;)<br />
   SiellÀ on baarikaappi tarpeet ja astioita, voin niitÀkin jossain vaiheessa hieman availla. HyvÀÀ lisÀsÀilytystilaa kun keittiössÀ ei ollut tarpeeksi :)<br />
   <br />
   Jooo…. en millÀÀn haluais ja puistattaa jo ajatuskin Octon myymisestĂ€ kun rakastan sitĂ€, mutta onhan meillĂ€ tuo toinen. TĂ€lle ei vaan tunnu löytyvĂ€n paikkaa, kun on monessa kohtaa sen verran matala katto, ettei sitĂ€ voikaan laittaa kun on niin iso 🙁 Joku lyö muuten pÀÀnsĂ€.

 3. Kivasti olet Suvi onnistunut yhdistĂ€mÀÀn erityylisiĂ€ sisustuselementtejĂ€, olohuone on kaunis! TsemppiĂ€ loppujĂ€rjestelyyn! Jos pÀÀtĂ€t myydĂ€ Octon, muista mua. 😉

  1. Kiitos Elina! Aivan ihana kuulla ja on ainakin erilainen kuin edellinen, ruskeahko koti. Kiitos, vielĂ€ tsemppejĂ€ kaivataan. Ei tĂ€mĂ€ urakka ohi ole, vaikka useamman nurkan voin jo esitellĂ€kin 🙂 <br />
   <br />
   Voin muistaa, olettaen kuka Elina kirjoittelee, ehkĂ€ veikkaan ihan oikein 😉

  2. Kiitos muuten viimeisestĂ€, Habitare-liput tuli hyvÀÀn kĂ€yttöön! 😉 Harmi, ettet ollut silloin sunnuntaina enÀÀ paikalla. Ja hei, mikĂ€ tĂ€rkeintĂ€..hyvÀÀ vointia masun kanssa! Toivottavasti vauva malttaa kasvaa rauhassa. Terkkuja Erinille ja miesvĂ€elle! 🙂

  3. Voi kiva kun tykkĂ€sitte 🙂 Peter tuossa vieressĂ€ röhnöttÀÀ, eli terkut tuli perille, kiitos 😀 TeidĂ€n pojat ovat varmaan paljon kasvaneet &hearts; Haleja myös EriniltĂ€ 🙂

 4. Aivan mahtava! kaunis 🙂 TykkÀÀn tosi paljon tuosta sohvasta, ja seinĂ€stĂ€.. ja kaikesta. 🙂 vau!

  1. Kiitos Jenna! Ihanaa!!! Samat lempparit kuin mulla 🙂 Tuo sohva on ihan huippu! Siihen mahtuu vaikka kuinka paljon porukkaa ja on kyllĂ€ löhöilyĂ€ parhaimmillaan 😉 HyvĂ€ myös vierassĂ€nkynĂ€, sillĂ€ on lĂ€hes samankokoinen kuin parisĂ€nky 😀 Ihanaa kun mahtuu vihdoin kunnolla toisen kainaloon telkkaria tuijotteleen &hearts;

   1. Kiitos paljon! Emme halunneet tilasta liian minimalistista ja pelkistettyĂ€. Hieman tuota takan ja pelin kohtaa hĂ€mÀÀ tuo kori ja Octo mikĂ€ odottelee paikan löytymistĂ€. EnempÀÀ modernia ilmettĂ€ ei ainakaan ole tulossa, vaan lĂ€hinnĂ€ juuri tuota toista maailmaa, ettĂ€ pÀÀsee balanssiin 😉

 5. Voi miten upea olkkari!! Aivan mahtava! MistÀ sisustustakka on? MinÀ oon niin semmosesta haaveillut! &hearts;

  1. Kiitos ihana! &hearts; MeidĂ€n faija bongas sen Ideaparkista. Nyt en ole varma oliko kyseessĂ€ Tokmanni vai Minimani mistĂ€ tuon meille mukaansa otti 🙂 Oli huippuhankinta, etenkin kun tuo lĂ€mmittÀÀkin, siinĂ€ on vaikka mitĂ€ toimintoja ja hinta oli vaan 299 €. En edes halunnut sitten sellaista modernimpaa sĂ€hkötakkaa 😉

 6. Ihana, ihana, iiiihana!!! ♄ MĂ€ niin rakastan teidĂ€n sohvaa!!! ja tuota seinÀÀ ja lĂ€mmittĂ€vÀÀ takkaa!!! 🙂 Tuli itellekin taas sisustuskuume kun teidĂ€n ihanuudessa asteli. ♄ Mutta tĂ€ytyy sanoa, ettĂ€ kyllĂ€ mĂ€kin oon yllĂ€ttynyt tuon mustan mÀÀrĂ€stĂ€, toki sopivat ihan perfect teille tuomaan kontrastia!! 🙂

  1. Ihana Jenni!!! Ja kiitos tuhannesti sun avusta, ei ikinÀ oltais edes tÀssÀ pisteessÀ, jos et olis ollut auttelemassa &hearts;<br />
   <br />
   Mustaa on yllÀttÀvÀnkin paljon, mutta se on osoittautunutkin tosi kivaksi &hearts;

 7. Sohva on ihana ja varmasti todellakin &quot;löhöÀmistÀ&quot; varten, mutta missÀ teillÀ voi olkkarissa kunnollisesti istua, koska tuon sohvan mitat eivÀt istumista palvele. HyvÀ ettÀ tilaan tuli myös mustaa, se antaa sÀrmÀÀ! Mutta ihan pakko on sanoa (toivon ettet loukkaannu), ettÀ nyt meni kyllÀ upean harmaan seinÀn teho, kun siihen on asennettu keittiönkaappimaiset kalusteet. <br />
  Takka on hieno!<br />
  <br />
  Iloista sisustussyksyĂ€! Ja malttia 🙂

  1. Divaaneja hankkiessa mietittiin, ettÀ missÀ kunnollisesti voi istua. Mutta koska olohuone ja ruokailutila on samaa huonetta, niin tultiin siihen tulokseen, ettÀ ruokapöydÀn pehmeillÀ ja mukavilla tuoleilla istuminen sopii vallan mainiosti. EikÀ sitÀ sohvaa vieraille hankita, vaan omiin tarpeisiin, joten tÀmÀ oli meille tÀydellinen ratkaisu :)<br />
   <br />
   Musta antaa ihanasti sÀrmÀÀ, olet oikeassa. Ja televisio ja takka on joka tapauksessa mustia, niin jossain muuallakin sitÀ mustaa oli vain oltava, muuten pomppais liikaa yksittÀisinÀ tekijöinÀ esille.<br />
   <br />
   Hih! En loukkaannu. Kritiikki on just niin hyvÀÀ/pahaa, kun minkÀlaisessa paketissa sen tarjoilee ja kuinka asiat ilmaisee. VÀlillÀ (usein) kohtaa vain silkkaa ilkeyttÀ, mutta tÀmÀ sinun kommenttisi on nimenomaan rakentava ja sitÀ arvostan kyllÀ. Ruokailutila tosiaan on tuossa samassa tilassa, eikÀ sitÀ vielÀ nÀy, joten siksi voi kuvasta katsojalle helpostikin tuntua, ettÀ mitÀ ihmettÀ. Mutta sitten kun havaitsee koko tilan, niin tuo keittiökaappimainen kaluste ei enÀÀ olekaan niin keittiökaappimainen ;)<br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi ja ihanaa syksyĂ€ myös Sinulle 😀

  1. Kiitos Frida! &hearts; On, sitĂ€ seinÀÀ ei maalata ikinĂ€ pÀÀlle!!! 😀 😀 😀

 8. TykkÀÀn todella paljon! Aivan ihana olkkari! &hearts; Hayn tarjotinpöydĂ€t ovat alkaneet kiinnostaa muakin. 😀 <br />
  Voi hyvin! &hearts;

  1. En yhtÀÀn ihmettele, ettĂ€ TraypöydĂ€t innostaa 🙂 Ne on mageet! Ensin meillĂ€ oli vain yksi, mutta tĂ€nne uuteen asuntoon oli pakko tilata kylkiĂ€isiksi vielĂ€ toinen, kun tila ja suurempi pöytĂ€ selvĂ€sti sitĂ€ toista vaativat ;)<br />
   <br />
   Kiitos Jemina &hearts;

 9. Vau! TÀÀllĂ€ on ihan pakko kĂ€ydĂ€ kurkkimassa, ettĂ€ mitĂ€ siellĂ€ seinĂ€n toisella puolella puuhataan. MinĂ€kö utelias?! 😀 Uskomatonta, miten saman pohjan voi hahmottaa ihan eri tavalla! En ole tullut ajatelleeksikaan, ettĂ€ olohuoneen voi sisustaa noin pĂ€in. MeillĂ€ on kokeiltu erilaisia variaatioita, mutta nyt kun nĂ€en sen tuollaisena, niin en voi kuin todeta, ettĂ€ tuohan toimii! <br />
  <br />
  TsemppiÀ jÀrjestelyyn ja loppuraskauteen!

  1. Ihana Hanna! Ei se vÀÀrin ole olla utelias 🙂 Niin minĂ€kin olisin ja oikeastaan olenkin… Olis meinaan tosi kiva tulla katsomaan, ettĂ€ miten teillĂ€ on mikĂ€kin. <br />
   Daniton huoneesta muuten vasta erikoinen tulee 😉 Tehtiin ihan omat ratkaisut seinien kanssa kun tuntui jÀÀvĂ€n liian pieneksi koko huone.<br />
   <br />
   Mutta kiva kuulla ettĂ€ tykkÀÀt, on kuulemma muutkin naapurit kĂ€yneet kurkkimassa 😉 TÀÀllĂ€ sana nĂ€köjÀÀn kiertÀÀ, mutta on kyllĂ€ ihania ihmisiĂ€, ei voi muuta sanoa :)<br />
   <br />
   Kiitos! Hommaa riittÀÀ….

  2. Tervetuloa meille ihan milloin vain! TykkÀÀn yllĂ€tysvieraista 🙂 Sinun kuviasi katsellessa tulee tosi kova sisustusvimma ja olen alkanut katsella kotiamme tosi kriittisesti, kun tuntuu, ettĂ€ kaikki on vÀÀrĂ€n vĂ€ristĂ€ ja liian tummaa… Nyt tĂ€mĂ€ uteliaisuus vain kasvaa, kun kerroit Daniton huoneesta!<br />
   <br />
   MeidĂ€n taloyhtiössĂ€ on mukavaa porukkaa! Ja kiva, kun saatiin mukavaa porukkaa lisÀÀ! 🙂

  3. No siinĂ€ tapauksessa sitĂ€ saa, mitĂ€ tilaa 😀 Tullaan tĂ€llĂ€ viikolla kyllĂ€ Erinin kanssa sitten ovelle pimpotteleen ;)<br />
   <br />
   Mullakin on aina sama fiilis kun katselen toisten kotia ja kun katselen omaa kotia ja kun katselen sisustusohjelmia ja sisustuslehtiĂ€ ja ja ja… 😀 ammattitauti varmaan 😉 Sisustus ei koskaan ole tĂ€ysin valmis ja aina on jotain mitĂ€ voi muokata.

  4. TÀnne vain, jos ette pelkÀÀ meidÀn pikku-Aijaa, joka puolustaa reviiriÀÀn kipakasti haukkumalla :)<br />
   <br />
   MĂ€ en ole ikinĂ€ ollut mikÀÀn kova sisustamaan, mutta olen innostunut viime aikoina enemmĂ€n. Varsinkin kun nĂ€en sen potentiaalin, minkĂ€ olette taikoneet esille! Ja ihan pakko kertoa, ettĂ€ mieheni on uhannut kieltÀÀ mua lukemasta sun blogia, koska haluaisin sen innottamana uusia kotiamme aika radikaalisti. 😉 Tosin tĂ€mĂ€ samainen mieheni oli yhtenĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ kĂ€vĂ€issyt teidĂ€n alimmassa kerroksessa kun miehesi oli nĂ€yttĂ€nyt sitĂ€ hĂ€nelle. Ja nyt se on yhtĂ€kkiĂ€ alkanut puhua, ettĂ€ pitĂ€isiköhĂ€n meidĂ€nkin uudistaa tuota alakertaa 😀

  5. Ai vitsi mun oli pakko lukea tĂ€mĂ€ Peterillekin kun nauroin ihan ÀÀneen 😀 Mahtava kohteliaisuus 😀 Ihanaa, jos on inspiraatio lĂ€htenyt muillakin liikenteeseen 😉 PitÀÀ tulla kyllĂ€ katsomaan sitĂ€ teidĂ€n alakertaa.<br />
   <br />
   Tuo eteinen on meillĂ€ niin murheen kryyni kun ei siihen mahdu MITÄÄN!!!!! Ei takkeja, kenkiĂ€, pipoja, kaulaliinoja, mitÀÀn. HyvĂ€ kun itse mahdun ovesta sisĂ€lle. Todella toivon, ettĂ€ voitais jonkinlainen laajennus yhdessĂ€ keksiĂ€, kuten se joku tarkastaja ehdottikin? 😉

  6. Joo, laajennetaan se eteinen ehdottomasti! Jos vaan saamme hyvĂ€n suunnitelman, johon saamme tarvittavat luvat, niin taloyhtiö kustantaa osan. 🙂

 10. Lopputulos on aivan erileinen kuin olisi odottanut. Jotenkin se peili ei minun silmÀÀni istu siinÀ takan pÀÀllÀ, mutta takka on aivan ihana! Muutenkin ilmeisesti kuvakulmista johtuen jÀi pÀÀlimmÀiseksi tehdashallimainen tunnelma, ei pahalla. EhkÀ koko yhtÀlön: keittiö, ruokailu ja oleilu nÀkeminen yhtaikaa antaa toisenlaisen vaikutelman. Onks noi pallot verhotangosta joku uus muoti-ilmiö? NÀyttÀvÀt jotenkin vÀÀrÀÀn paikkaan eksyneiltÀ tai sitten en vaan hoksaa niiden merkitystÀ.

  1. Nyt kun olen oikein yrittĂ€nyt kriittisesti katsoa julkaisemiani kuvia, niin en tavallaan ihmettele kommenttia tehdasmaisuudesta. Niin paljon kodikkuudesta jÀÀ nĂ€kymĂ€ttĂ€, kun ei nĂ€e kokonaiskuvaa ja kaihtimetkin oli kiinni, ikkunoita ei muutenkaan ole asunnossa montaa 🙂 <br />
   <br />
   LisÀÀ peilin kaltaista krumeluuria on verhojen vieressÀ olevissa RM kehyksissÀ, mitkÀ meillÀ oli aiemmin makkarissa. Ne jÀtin kuvaamatta, koska loppuosa sohvasta oli tÀynnÀ muuttorojua. Tuota Askon peilin sopivuutta ei auta myöskÀÀn Octon valaisin, sillÀ aivan tuossa vieressÀ kun se nyt on vÀliaikaisesti nököttÀmÀssÀ, niin ne ovat tÀysin eri maailmoista. <br />
   <br />
   Innolla odotankin siispĂ€ loppuasunnon valmistumista, jolloin nĂ€ette kokonaiskuvaa 🙂 EhkĂ€ nĂ€ette asunnon niin kuin minĂ€ nĂ€en tai sitten ette 😉 Maku ja mielipide eroja on aivan varmasti ja niin kuuluukin olla :D<br />
   <br />
   Happy Lightsit roikkuu meillÀ niin verhotangoista, peilin reunuksesta kuin ovat hyllyllÀ valoa antamassa, minÀ tykkÀÀn &hearts;

  2. Olen varma ettÀ kun kokonaisuus nÀkyy on tunnelmakin toinen. Se jÀi edellisestÀ kommentistani pois ettÀ sohvaratkaisusi on mainio! KyllÀhÀn siinÀ reunallakin istua voi (ne vieraat) mutta toi on kuin &quot;iso syli&quot; joka suorastaan kutsuu oleilemaan rennosti ja kokoaa koko perheen yhteen. <br />
   En itse oikein ymmÀrrÀ &quot;perussohvia&quot;. Kun katselee kuvia esim. yksiöistÀ on pieneen tilaan ahdettu sÀnky, sohva ja kaksi nojatuolia. SitÀ sohvaa en siinÀ tajua pientÀ tilaa tukkimassa. Meni vÀhÀn asian viereen mutta yritin selventÀÀ nÀkemystÀni ettei sen sohvan aina tarvitse olla ns. perinteinen. <br />
   TÀrkeintÀ kuitenkin on itse viihtyy, eihÀn sitÀ kotia muille tehdÀ.

  3. Kiitos, oli kyllÀ hyvÀ ratkaisu ostaa tuollainen isomman puoleinen löhösohva ja se sopii tilaan erinomaisesti. <br />
   <br />
   Samaa mieltĂ€ tuosta perinteisyydestĂ€ 😉

 11. Onnea uudesta olkkarista! 🙂 Kaunista ja ihan sinun nĂ€köistĂ€ 🙂 Ja mikĂ€ tĂ€rkeintĂ€, ihana kuulla, ettĂ€ olet nyt jo paljon paremmassa kunnossa ja selvisit kivuista sĂ€ikĂ€hdyksellĂ€, huh! <br />
  Ja hihii, minun silmÀÀni taas tuo tunnelma on tehdasmaisuudesta kaukana, tervetuloa vain jossain vaiheessa katsomaan meikĂ€lĂ€isen tulevaa kotia, siellĂ€ ei meinaan betonia ja &quot;revittyjĂ€&quot; pintoja tulla peittelemÀÀn, joten teidĂ€n olkkari nĂ€yttÀÀ ihan kuin jonkun kartanon olohuoneelta siihen verrattuna. ;D Mutta sehĂ€n omissa kodeissa on parasta, ettĂ€ jokainen voi tehdĂ€ asunnostaan juuri sellaisen kuin tykkÀÀ ja mikĂ€ omaan persoonaan sopii! 🙂 TsemppiĂ€ lopun kodin remppailuihin, kiva kĂ€ydĂ€ tÀÀllĂ€ aina kurkkimassa miten projekti etenee. 🙂

  1. Kiitos InkivÀÀri 🙂 Minunkin mielestĂ€ni tÀÀllĂ€ on aivan minun nĂ€köistĂ€, vaikkakin hyvin erilaista kuin edellisessĂ€ talossa :D<br />
   <br />
   Oi, kuulostaa upealta teidĂ€n tuleva rouheaakin rouheampi, sĂ€rmikĂ€s koti 🙂 Todellakin pitÀÀ tulla visiitille 😉 TykkÀÀn myös tuosta tyylistĂ€, vaikka omani onkin vĂ€hemmĂ€n rohkea ;)<br />
   Niin se pitÀÀ olla, ettÀ se koti tehdÀÀn itselle, eikÀ muille &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa kun kÀyt! Kiitos tsempeistÀ. Nyt on ainakin helpottuneempi olo kun periaatteessa tarpeeksi viikkoja tÀynnÀ, vaikka toki toivonkin, ettÀ vielÀ pysyy masussa kasvamassa &hearts;

  2. Ohops, tulipa linkitettyĂ€ nimimerkkini jonnekin ihan pöljĂ€lle sivulle tuossa ekassa kommentissa. 😀 No ei se haittaa. EhkĂ€ tiedĂ€t kuka tÀÀllĂ€ huuteli 😉 <br />
   <br />
   TeidĂ€n uudessa kodissa onkin juuri se upeaa, ettĂ€ se on niin erilainen kuin mitĂ€ edellinen oli. PitÀÀhĂ€n tĂ€mĂ€n kodin hehkua sitĂ€ samaa uutta, freesiĂ€ ja ra(i)kastunutta ilmettĂ€ kuin mitĂ€ uusi elĂ€mĂ€si HelsingissĂ€ edustaa! 🙂 Kuulumisiin!

  3. Apuva! En yhtÀÀn tiedÀ!? Olen oikein pÀÀni puhki miettinyt, ettÀ kuka tuttavistani rakentaa? :O KyllÀ sun nyt pitÀÀ tunnistautua, kun ei tÀmÀ pöljÀ tajuu :D<br />
   <br />
   Nimenomaan! Ihanaa elÀÀ aivan uutta elĂ€mÀÀ ja juuri niin ra(i)kastunutta kuten sen tĂ€ydellisesti ilmaisit! 😀 Hih &hearts;

  4. Ai MOIIII!!! 😀 Kiva, ettĂ€ sĂ€kin kirjoittelet blogia, en ole tiennytkÀÀn 🙂 PitÀÀ tulla tutustumaan oikein ajan kanssa! 😉

  5. Hahhaha MOIIII! 😀 En ole tajunnut aiemmin kommentoidessani tuoda ilmi henkilöllisyyttĂ€, jotenkin luulin, ettĂ€ sulle blogin yllĂ€pitĂ€jĂ€nĂ€ nĂ€kyisi mun maili yms. kommenttien yhteydessĂ€. 😀 Aloitin tuon oman blogin ihan vain omana hyvĂ€nmielenprojektina (en siis ole mainostanut sitĂ€ ikinĂ€ missÀÀn), kun maailmalta tuli kirjoiteltua reissujuttuja yli 2v nettiin ja kirjoittamisesta jĂ€i niin vahva rutiini pÀÀlle. 🙂 Tervetuloa &quot;kylÀÀn&quot; ja tosiaan kiva oli löytÀÀ tĂ€mĂ€ sun uusi blogiosoite muutama viikko sitten, lupaan pysyĂ€ vakkarilukijana 🙂 Kuulumisiin!

 12. Kaunis, harmooninen olohuone &hearts; siinĂ€ paljon samaa kuin meillĂ€, tykkÀÀmme nĂ€köjÀÀn samanlaisista vĂ€reistĂ€ jne. MeillĂ€ myös harmaa sohva, valkoiset kalusteet ja mustaa tehosteena – olisi kiva, nĂ€yttÀÀ tĂ€tĂ€ meidĂ€n kotia sulle :)<br />
  <br />
  Kiva yksityiskohta tuo teidĂ€n takka! SeinĂ€ aivan upea, kivasti toteutettu. Kuvia katsoessa, nĂ€yttÀÀ kaapin pÀÀllĂ€ olevat kunttilĂ€jalat jne. liialta, itse sijoittaisin ne muualle. Mutta kuten monesti, kuvista ei saa vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ oikeaa kuvaa, joten luonnossa voivat siihen sopiakin 😉

  1. Kiitos &hearts; Ei muuta kuin kuvia tulemaan sÀhköpostiin ;)<br />
   <br />
   KynttilĂ€njalat ja boolikulhot eivĂ€t ole jÀÀmĂ€ssĂ€. Haluan ehdottomasti saada ne piiloon ja sitten kun tarvitaan, niin sitten vasta otetaan esille. En vaan ole keksinyt vielĂ€ kaappia mihin ne piilottaisin 😉 Ovat niin massiiviset.

 13. MitÀ materiaalia tuo lattia on? Ihanan valkoinen. EntÀ miten tuo sohva on toiminut kÀytÀnnössÀ istuimena? Itse kun suunnitteen juurikin samanlaista Kivik-kombinaatiota, eli kolme divaania vierekkÀin.

  1. Voi anteeksi tÀnne on jÀÀnyt vastaamatta!<br />
   <br />
   Lattia on parkettia. Sohva toiminut loistavasti. Hieman istuimet liusuu kun lapset sohvalla peuhuaa, mutta eipĂ€ ole menoa haitannut. Voin suositella 😉

  1. SeinÀssÀ on viittÀ eri maalia ja tekniikastakaan en osaa sanoa valitettavasti sen enempÀÀ. En ollut silloin paikalla kun ammattimaalari kÀvi taidonnÀytteensÀ tekemÀssÀ.

 14. Kaunista! Miten sÀ olet rakentanut sohvan selkÀnojan? Vai onko siellÀ vain tyynyt nojaamassa seinÀÀ vasten? Pysyykö rahit itsessÀÀn yhdessÀ vai onko ne kiinni toisissaan?

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *