Kotona jälleen…

Home sweet home! Ihana olla taas täällä, vaikka olisin toki mielelläni Fijille jäänytkin. Melkoisen upea paratiisi koko paikka oli, saaret etenkin. En voi muuta kuin suositella jos joku sinne päin harkitsee suuntaavansa 🙂 Kerron kohteista lisää myöhemmin.

5160260ec98c7ed037000071.jpg

Päivä ennen lähtöä. Nyyh!

Nyt on jotenkin kuuppa ihan sekaisin vielä lennoista ja varmaan myös 10 tunnin aikaerosta. Palaan asiaan heti kun saan taas jotakin järjestystä tähän elämääni. Niin paljon on kerrottavaa ja postattavaa. Tulinpa näköjään hyvään aikaan takas suomeen jo senkin takia, kun Hullut päivät lähestyy! Tämä oli selkeästi ihan meant to be 😉

Kotimme on tällä hetkellä kuin hävityksen kaaos ja minä täällä armotta pyörittelen pyykinpesukonetta kerta toisensa jälkeen. Olkoon, saa olla nyt sellainen kuin on ja keskityn tähän siivous puoleen taas vähän myöhemmin. Nyt haluan kuitenkin antaa kaiken aikani rakkaalle lapselleni, kun pääsin vihdoin taas hänen luokseen. Maailmassa ei kyllä ole mitään parempaa kuin oma lapsi sylissä suukottamassa ja sanomassa `äiti`.

Suvi

9 kommenttia “Kotona jälleen…

  1. Kiitos t, oli toisaalta ihan kiva tulla, vaikkakin olen kyllä tuohon lumen määrään vielä hieman pettynyt 🙂 Olisin voinut kuvitella kevään olevan jo vähän pidemmällä.<br />
   <br />
   Fiji oli aivan mieletön! Kaukana, mutta niin sen arvoista 😉

  1. Kiitos Love! &hearts; Juu ehdottomasti nyt haluan antaa kaiken aikani rakkaimmalleni. Ehdin blogia kirjoittelemaan sitten myöhemminkin, vaikka neidin ollessa päikkäreillä 😉

 1. Voi mikä paratiisimatka teillä on ollut! Kiva kuulla ja nähdä, mitä olette kokeneet ja kasvatella samalla omaa matkakuumetta 😉

  1. Oli kyllä aivan loistava matka &hearts; Ihanaa kun minunkin elämässäni on taas niin paljon rakkautta &hearts;<br />
   <br />
   Nyt alkaa postauksia tulemaan ;)<br />
   <br />
   Mihin kasvattelet matkakuumetta? Jokin kohde jo valmiina? 😀

 2. Tervetuloa tänne ihanaan tuiskuun!! Täällä on jo -5 LÄMMINTÄ!! 😀 ♡ Pikku hiljaa arjesta kiinni 🙂 Rakkaus on parasta, Erinin ja muun perheen muodossa, kyllä ne pyykit odottaa. ♡

  1. Kiitos rakas! On ihanan lämmintä täällä juu ja niin kivan lumistakin!!!! ;D huoh!!! Tästä se ihana arki taas lähtee ja viikonloppu Erinin kanssa oli ihan parasta &hearts; &hearts; &hearts; Edelleen saa pyykit ja koti odottaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *