Paholaisenhillo

                                       Taas tulossa reseptipostaus, mutta niinhän jo lupailinkin 😉

                                                 Eka satsi valmiina ja herkuteltu on! 🙂

punaiset.jpg

leikkuu.jpg

                                                       Pistin miehenikin hommiin 😉

chilit.jpg

 Paholaisen hillo

1 iso sipuli silppuna
800 g tomaatteja (kiehautetaan vedessä)

2 punaista suippopaprikaa
3 isoa punaista chilipaprikaa
8 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa

1 tl grillimaustetta
1/2 pss Tex Mexican tacomaustetta
mustapippuria myllystä (maun mukaan, mutta reilusti)
1/2 dl etikkaa
1 pkt Dansukker Hillomarmeladisokeria
3 rkl mustaherukkahyytelöä
(ei pakollinen, mutta tuo ihanan lisän)

Silppua sipuli.
Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
Leikkaa tomaattien pintaan ristikkäisviilto ja kasta ne kiehuvassa vedessä, kunnes kuori alkaa irrota.
Nosta tomaatit työlaudalle, poista kuori ja leikkaa kuutioiksi tai lohkoiksi. Poista samalla kannat.
Poista paprikoista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Poista chilipaprikoista siemet ja hienonna chilipaprikat. Käytä kertakäyttö- tai talouskäsineitä!
Hienonna valkosipulinkynnet.

Laita kasariin tai kattilaan sipuli, kaltatut tomaatit, paprikakuutiot, hienonnettu chili, valkosipulit, suola ja loputkin mausteet.
Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.
Lisää etikka ja hillomarmeladisokeri.
Keitä noin viisi minuuttia.
Purkita hieman jäähtynyt hillo hyvin pestyihin lasipurkkeihin.

hillo.jpg

hillot.jpg

Näitä sitten viedään tuomisiksi tänäkin vuonna 🙂 Kuulemma minulta näitä jo odotellaan 😉
En voi siis antaa ystävieni pettyä, kun heidän miehetkin jo hillon perään taas kyselleet 😀

hillooo.jpg

                     Hyvää kolmatta adventtia ja herkullisia makunautintoja! Enää viikko jouluun

                                                                            -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *