Meillä on mieheni kanssa tänään ensimmäisenä adventtina pieni special occasion, siispä tehtiin sen kunniaksi astetta paremmat syötävät. Pöydässä oli monenlaista naposteltavaa ja leivoin lisäksi vielä ohrarieskoja. Nyt kun tällä vehnättömällä ja maidottomalla linjalla olen, niin koen tuon ruoan tekemisen, että syömisen hyvin haastavaksi ja jokseenkin stressaavaksi. Ehkä se tästä ajan kanssa helpottuu kun oppii ja keksii, että mitä kaikkea uutta voisi kokeilla.
Kaapissamme on pitkään ollut Italiasta ostettu kahvipaketti, minkä päätimme vihdoin tänään avata. Itse en ole mikään kahvinjuoja, paitsi jos saan oikein suklaista kahvia, niin sitten 😉 Mutteripannu pääsikin pitkästä aikaa käyttöön ja minäkin harjoittelin sillä tekemistä oikeastaan ihan ensimmäistä kertaa 🙂
Erinin kanssa laitoimme somisteeksi vielä ihania pikku ”timantteja” mitä todellakin tuli kuvaan aivan liikaa, mutta likka oli tyytyväinen 😀
Sydämet liittyvät ehkä jotenkin päiväämme 🙂
Rapeat ohrarieskat
* 1 porkkana
* 3 dl kylmää vettä
* 3 dl ohrajauhoja
* 1 dl ohrahiutaleita
* 2 tl suolaa
Sekoita kaikki ainekset yhteen ja taputtele pellille. Uuni 275 astetta ja 15 min. keskitasolla.
Mukavaa adventtisunnuntain jatkoa kaikille! Kunhan pikkumuru herää päikkäreiltä niin taidetaan lähteä koko perheen voimin pulkkailemaan 🙂
-Suvi-