Ystäväni kotiesittely

Ihanat tupaantuliaiset vietetty huikean kauniissa kodissa ihanien tarjoilujen äärellä. Teen postauksen nyt kahdessa osassa, sillä kuvia on niin paljon. En yksinkertaisesti pystynyt juuri karsimaan 😉 Tämä postaus käsittelee kodin sisustusta, missä minäkin olen ollut mukana vaikuttamassa. Taitaa olla kaikki suurimmat hankinnat minulla hyväksytettyjä, kuten ystäväni sanoo 🙂 Jonkin verran olen kiertänyt mukana myös kaupoissa, kun uusia huonekaluja haeskelimme. Silti joka tapauksessa täytyy korostaa, että tämä ei ollut mikään sisustuskohteeni, vaan enemmänkin ystävänpalvelus olla tarvittaessa  neuvovana osapuolena mukana. Tämä kauniiksi laitettu asunto on jokatapauksessa rakkaan ystäväni taidonnäyte hänen unelmakodistaan, jossa hänen kädenjälkensä ja värimaailmansa pääsee oikeuksiinsa 🙂 Hyvä Jenni! Kyllä sulla on silmää! <3 Ylpeänä esittelen kauniin kotinne <3

tuparit_itutie40_zps6c5ac54c.jpg

                                             Ehkä joillekin tuttu maljakko oksineen 🙂

tuparit_itutie38_zpsd7df0783.jpgtuparit_itutie41_zpsf2316a7a.jpg

                                 Eteisessä oleva sähkökaappi tuunattu söpöin pikkuperhosin.

tuparit_itutie43_zps3a783542.jpg

Keittiöstä löytyy ruokailutilan & olohuoneen jakava baarikaapisto. Paljon sisustuksessa myös Riviéra Maisonia, kuten leipälaatikko ja seinässä oleva säilytyslokerikko 😉

organ.jpg

tuparit_itutie42_zps8ea680c4.jpg

Pinkki on ystäväni mieleen lähes kaikessa… Kotona kuitenkin mies pistää kapuloita rattaisiin ja siksi sisustuksessa paljon violettia 😉

tuparit_itutie13_zps06428187.jpg

                           Ihastuttava, useista palasista koostuva taulu on ystäväni itse maalaama <3
                    Tässä myös jo kurkistus ihaniin tarjoiluihin, mistä postaan seuraavaksi… 😛

tuparit_itutie37_zps14c57ac8.jpg

                                                                       UPEA!!!!!

IMG_8414.JPG

IMG_8412.JPG

tuparit_itutie9_zps194c2289.jpg

                                                      Kauniit verhot Valllilan mallistoa

tuparit_itutie10_zpse1a99da5.jpg

tuparit_itutie30_zpsbdb14eb5.jpg

                          Samat muodot jatkuu myös muissa kodin pienissä yksityiskohdissa 🙂

olotakaa2.jpg

Olohuone vielä melko pelkistetty. Omana vinkkinä olen kehottanut ystävääni hankkimaan lisää verhoja. Itse raikastaisin tilaa vielä valkosilla, kuultavilla verhoilla, jotka asettelisin jokaisen ikkunan karmivälikköihin (neljä välikköä). Sitoisin jokaisen verhon vielä ihanalla, koristeellisella verhotupsulla. Katsotaan toteuttaako Jennin minun ratkaisuni, vai keksiikö itse jotain ihan muuta 😉

oloparas.jpg

tuparit_itutie17_zps1cd8c15b.jpg

Kauniit korkeakiiltoiset senkit ja tv-tasot Stemmasta. Huomatkaa myös ihanien lasiovien päällä oleva hentoinen siro tarra 😉

tuparit_itutie25_zpse1241a79-tile.jpg

tuparit_itutie36_zps36f3b073.jpg

Kirjastohuoneen lukunurkkaus 🙂 Tuoli on jo ystäväni lapsuudesta, siihen vain teetettiin uusi kaunis kangasverhoilu ja tyynyt. Timanttituunaukset Jenni on tehnyt itse <3

tuparit_itutie46_zpsc62fbd9e.jpg

tuparit_itutie33_zpsdda6d5fc.jpg

tuparit_itutie35_zps7c3a6829.jpg

Tätä Kartellin Stonea me metsästimme Stockan Hulluilta Päiviltä kuin viimeistä päivää, mutta loppuihan ne, ennen kuin me pääsimme käsisksi edes nettikaupasta :S Tupareita varten tämä oli kuitenkin suunniteltu hankintalistalle, joten haimme omat Kartellimme kotiin Hämeenlinnassa sijaitsevasta Lehmustosta. Minäkin ostin itselleni oman 😉

tuparit_itutie34_zps9fcc34f1.jpg

tuparit_itutie31_zpsf27c20df.jpg

Lahjapöytä. Omat tuomisemme oli kimppaan ystäväpariskuntien kanssa hankitut Riviéra Maisonin cooleri, Fisherman´s friend pullo, RM:n servietit, sekä somat suola & pippurisirottimet.

tuparit_itutie22_zps90e41237.jpg

                             Vierashuone levitettävällä sohvalla. Seinästä puuttuu vielä taulu.

Pariskunnan makuuhuone 🙂
 tuparit_itutie28_zps29b692bc.jpg 
tuparit_itutie24_zpsb8e0f63e.jpg

Miehen kanssa ei olla päästy yhteisymmärrykseen lamppujen väristä, joten nyt on makkarissa sekä musta & valkoinen… kuulemma meinaavat kuitenkin tulevaisuudessa hankkia vielä yhdet lisää molempia, niin sitten voi pitää vaikka kesäaikaan valkoisia ja talviaikaan mustia varjostimia. Molemmat sitten toivottavasti tyytyväisiä 😉 Hyvä diili! 😀

tuparit_itutie23_zpsaa3c6057.jpg

Ihanat yöpöydät oli erään shoppailureissun löydös, kun Vantaalla sijaitsevassa White Homessa oli loppuunmyynnit. Samalla myös minä hamstrasin kyseisessä paikassa oikein olan takaa 😉

ypoyta2-tile.jpg

tuparit_itutie32_zps860ad65f.jpg

Kaunis pieni lyhtytuunaus tummansävytteiseen makuuhuoneeseen tunnelman tuojaksi 🙂

Tässä kaunis sisustusosio. Uskon, että ystäväni lukisi mielellään ajatuksianne hänen sydämellä laitetusta kodistaan. Niin oli onnellinen kun sanoin haluavani kuvata heidän asuntonsa blogiini… nyt heidän kotinsa on kuulemma julkkiskoti 😉 he he heeee (no ei nyt ihan)! Toivotaan toki silti, että mahdollisimman moni käy kurkistelemassa 🙂 Mutta Kiitos Jenni kohteliaisuudesta ja siitä, että sain esitellä kotinne <3 Olet rakas! <3

Toinen osa kertoo ihanista tupariherkuista ja upeista esillepanoista, mitkä oli kyllä aivan viimeisen päälle kauniisti laitettu vieraita varten 🙂 Ilmestyy aivan lähiaikoina 😉

                                                                        -Suvi-

14 kommenttia “Ystäväni kotiesittely

  1. Todella kaunis koti 🙂 Makuuhuoneen harmaa seinä on näyttävä ja kivan vastapainon tuovat nuo yöpöydät.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihastuin kovasti tuohon kattokruunuun, mistä ystäväsi on sen hankkinut? 🙂

  2. Kiitän ystäväni puolesta 🙂 On kyllä aivan upea heidän makuuhuoneensa ja todella minäkin rakastuin noihin yöpöytiin. On kuitenkin melko erikoiset ja jopa aika askeettiset, mikä tekee niistä super hienot ja rohkeat ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Lamppu hankittiin monen mutkan kautta… Alun perin Jenni ihastui siihen jossain vaateliikkeessä, jonka jälkeen omistaja tilasi myös hänelle samanlaisen lampun miehensä firman kautta Ruotsista 🙂 &lt;br /&gt;Jenni voisi muuten itse myös kommentoida vastineita teidän mietteisiin ja osaa samalla esim. tarkentaa lamppuasiaa halutessaan 😉

  3. Kiitos!! Omaan kotiin aina laittaa sydämensä mukaan, ja haluaa kodista omansa tuntuisen 🙂 Täytyy kyllä sanoo, että Suvi nyt hieman vähätteli panostaan 🙂 Kyllä olet suuri inspiraatio ollu ja melkein jokaisen yksityiskohdankin sulla oon &amp;quot;hyväksyttyny&amp;quot; 🙂 ja mies osallistunu suurempiin linjauksiin 😉 Asenteena on ollu pihistys ja panostus, paljon ollaan tuunattu ite ja tehty halpoja löytöjä, sitten taas panostettu muutamaan juttuun enemmän. Ja noi yöpöydät oli niin sattuman kauppaa kun vantaalla sisustuskaupan loppuunmyyjäisistä ne 14e ostin 😀 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mutta vihdoin siihen kattokruunuun 🙂 Tosiaan bongasin kyseisen lampun Lahdessa sijaitsevasta vaateliikkeestä ja kävin siltä seisomalta tilaamassa heidän kautta itselleni samanlaisen kotiin. Lamppu on tilattu Sähkömiehet KY:n kautta Pieksämäeltä. Lamppu on mallia &amp;quot;Ceasar&amp;quot; ja valmistajana Malmbergs. Eli sinne vaan tilausta, varmasti ilostuvat! 🙂 Eikä ollut hinnalla pilattu ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;- Jenni

  4. Jenni &amp;lt;3 Aivan ihana ja kodikas koti teillä 🙂 &amp;lt;3 &amp;lt;3 En malta odottaa, että pääsen kyläilemään 😉 Ja mitä ihania herkkuja olit taas taikonut ruokapöytään!!! NAM! Ja Suville tiedoksi, että kädenjälkesi stailauksessa näkyy kilometrien päähän, ihan tänne Gambiaan saakka 😉 hahah!

  5. Wau. Oli sitten sisustussuunnittelijan tai itse Jenden luoma tunnelma, niin ilo silmälle näiden kuvien katselu on. (Tosin ei voi olla autenttinen tilanne, Jenden koti ei KOSKAAN ole ollut noin siisti!!).&lt;br /&gt;Vaikka naisen käden jälki näkyy, niin tuskin tämä kyseistä miesasukastakaan haittaa… Se kun tuo esiin sekä feminiinin että maskuliinin. &lt;br /&gt;Tutut pinkit vinkkulasit. Jollain (köhömm) on ollut näemmä myös hyvä maku antaessaan moiset joululajaksi.&lt;br /&gt;Mutta voi, Suvi saisi piipahtaa tekemään sisustuksia tänne Turkkuseenkin…&lt;br /&gt;T. Mirtzuliini 🙂

  6. hahah! No joissain osissa ehkä, mutta kyllä mä nyt Jenniä ja Ileä tässä komppaan, että heidän näköisensä koti on :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Niin oli mahtavat herkut! &amp;lt;3

  7. Ihana Mirtzu! 🙂 Totta! Jennin koti ei juuri koskaan ole ollut noin siisti, mutta nyt kun se on OMA, aidosti myös omannäköinen ja viihtyisä, niin pysyykin siistinä 🙂 Eiköhän Ilekin ole ollut ihan tyytyväinen ja kovasti on ollut hänkin sisustamisessa mukana ja materiaaleja valkkaamassa… Ei siis huono maku hänelläkään ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ai sunkin ostokset pääsi kuvaan? 😀 Hyvä hyvä, Jenni niitä viinilaseja niin rakastaa ja ylpeänä aina esittelee :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kyllä mä Turkkuseen ajelen… kun laskutan vaan matkakulut erikseen, niin pistetään kämppä kuntoon 😉 hih! Mukavaa syksyä sinne! :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  8. Kiitos rakas Ama &amp;lt;3 !!! Vähintään samanlailla on herkkuja kun tulet kylään 🙂 Odotan jo herkkuja mitä siellä saadaan &amp;lt;3 😉 &lt;br /&gt;Juu oon tainu omaksua Suvin tyyliä yhessä vietettyjen aikojen saatossa, mun ennen niin värikäs ja rönsyilevä tyyli on toki muuttunu kompromissien myötä, ja siinä väripaletissa on tasan 4 väriä ;D (ja kuvittele että toinen oli se joka valitsi ton maisonin breadin, josta sit lähti koko maisoni mania :D) mut edelleen täytyy sanoa että kyllä suvi on myös paljon antanu aikaa, vaikutteita, ideoita ja viimeisen silauksen stailaus vinkkejä, jotta meiän kodista saatiin näin kiva &amp;lt;3

  9. Kiitti vaan Mirtzu!! Nyt kyllä kiiltää viinilasitkin. Ja jos oikein tarkennat saatat löytää itseskin noista kuvista (kuvana kuvassa) 😉 Ilellä on kyllä silmää sisustamisen suhteen, täytyy myöntää, ja paljon vielä visioita jotka odottaa toteutusta. Hyvässä ja pahassa on kiva kun mieskin osallistuu 😉 &lt;br /&gt;Ja ehdottomasti Supsu Turkusen kartalle! 🙂

  10. siis aivan ihana koti teillä on jende!! todella kauniisti sisustettu. ja ihana maljakkokin on päässyt kuvaan jonka suvilta ostin:) ja olohuoneen verhot ovat tosi mageet:) t:ansu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *