Korupostaus

Olen joskus kirjoittanut Teille upeista Dyrberg Kernin koruista mitä itselleni ihastuksissani hamstrasin. Nyt olen löytänyt taas toisen merkin mihin olen hurahtanut… Jännä, että yhtäkkiä kaikki ihanat korumerkit tulevat naapurimaasta? Ruotsista tulee ihana Snö of Sweden, sekä nyt löytämäni VÅGA-merkki.

IMG_8473.JPG

Muutama kuukausi sitten ostin tämän ruskeana. Olen käyttänyt sitä lähestulkoon joka ikinen päivä <3

IMG_8479.JPG

Nyt oli eilen pakko käydä kurkistamassa, että vieläkö olisi jäljellä täysin sama rannekoru mustana ja olihan se! 🙂 IHANA <3 Nyt saan vuorotella asujen mukaan 🙂

IMG_8476.JPG

Vajaan kuukauden päästä taas tulossa Energy Fashion Awardsit mihin olen tänäkin vuonna menossa. Asu on nyt ostettu ja ajattelin yhdistää siihen tämän mustan rannekorun. Viimeistään silloin teen Teille myös myös juhla-asupostauksen kampauksineen, kynsineen ja ripsineen päivineen 🙂 Juhlista puheenollen huomenna on hyvän ystäväni tupaantuliaiset. Hänellä on miehensä kanssa uusi, upea, kaunis omakoti, minkä esittelen valokuvin myös Teille. Pääasiasssa ystäväni on sisustanut siellä itse, mutta jonkin verran olen vaikuttanut kai minäkin… 😉

                                                      Kuulemisiin! Ihanaa viikonloppua! 😀
                                                                            -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

3 kommenttia “Korupostaus

  1. Oi, SNÖ ja VÅGA! Tykkään kanssa kovasti! &amp;lt;3 Mistäs olet löytänyt Vågaa? Neljä vuotta sitten, kun ihastuin merkkiin, koruja oli vähänlaisesti myynnissä. Nyt en yllättäen ole ehtinyt juosta korujen perässä, hih. 😉

  2. Nämä VÅGAt löytyivät Helsingissä sijaitsevasta aivan ihanasta sisustusliikkeestä Espalta. Destinystore oli kaupan nimi 🙂 Nyt tiedät mihin suunnistaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *