Täällä ollaan!!! Ja tavaratkin pikkuhiljaa löytävät paikkansa. Ollaan ihan fiiliksissä ja aivan super onnellisia tästä asunnosta! Rakastuttu niin tähän kotiin, kuin koko Kalasatamaan <3 

Kyllä tässä on kuluneella viikolla tekemistä ollut! Huh huh! Muuttomiehet otettiin firmasta nimeltä Opiskelijamuutot. Täytyy kyllä antaa kehuja näille mielettömän reippaille ja ahkerille kundeille! Melkoisen duunin ovat valinneet. Ensin vajaa 7 tuntia muuttivat meitä ja sitten siirtyivät vielä toiseen muuttokohteeseen. Ehdottomasti jos joku harkitsee, että mistä firmasta kannattaa muuttoporukka ottaa, niin annan lämpimän suositukseni heille! 

Koska tätä tekemistä on edelleen enkä meinaa löytää aikaa tässä koneella istuskeluun, niin laitan nyt vaan pötköön kaikki kuvat meidän tyhjästä kodista. Saan sitten teidät yllättää, miltä täällä näyttää ihan sisustuksen kanssa ;) Laitan kuvia tiloista sitä mukaa kun valmistuu. Ja täysin valmista ei ole vielä hetkeen, sillä meille on tilattu lamppuja, hyllyjä ja muita pienhuonekaluja pitkin ulkomailta. Saas nähdä kuinka maltan odottaa niiden saapumista.

 

koti1.jpg

k2.jpg

k6.jpg

k4.jpg

k5.jpg

k8.jpg

k9.jpg

k10.jpg

k11.jpg

k12.jpg

k13.jpg

k15.jpg

k17.jpg

k16.jpg

k7.jpg

k18.jpg

 

Koska keittiössä alkaa olla valmista, niin laitetaan edes yksi sneak peak sieltä ;) Erillinen postaus toki tästäkin myöhemmin tulossa.

Keittio%CC%882.jpg

 

Tyhjät tilat ja pimeät kuvat ei kieltämättä anna kunnolla oikeutta tälle asunnolle, mutta pääsettepähän hieman kiinni minkälaista pintaa täällä on.

Ihanaa viikonlopun jatkoa! Instagramia päivitän pikaisemmin, joten kannattaa seurata siellä :)

 

Suvi